agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 moje standardowe pytanie: czy ktoś robi psu allegro?;) Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 hopka... Wiecie co ja już powoli nie mam siły wchodzić na dogo... Jak widzę tylko tytuł wątka Gonzia na liście, to chcę go ominąć szerokim łukiem, ale jednak wchodzę, czytam, i się wściekam a potem ryczę jak bóbr z bezsilności... :placz: Quote
Asior Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [SIZE=5]wieści od uli DZIEWCZYNY SZUKAMY PŁATNEGO DT DLA GONZALESA :multi: DO ULI PRZED CHWILĄ ZADZWONIŁA PANI, która wypatrzyła gdzieś filmik z Gonziem ( czyli moje spamowanie się przydało :evil_lol: ) powiedziała, że jest w stanie wpłacać miesięcznie kwotę 200-300 zł na dom tymczasowy!!!! CZYLI SZUKAMY płatnego tymczasu ale musi być to dom z ogrodem, i najlepiej bez zwierząt, bo Gonziak nie bardzo lubi inne zwierzaki.... mozę macie jakieś propozycje rodzinnych domów tymczasowych :) u ludzi, którzy nie wystraszą się padaczki..... Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 andzia69 napisał(a):będzie ciężko:-( nie dość, że bez zwierzaków...to jeszcze do ludzi, którym nie bedzie straszne słowo "padaczka"...Asior - może w lokalnych mediach dać takie ogłoszenie o poszukiwaniu samotnej młodej emerytki z ogrodem, która w zamian za opiekę dostanie parę groszy? kurde...ja nie rozumiem - tyle osób szuka pracy jako opiekunki do dzieci, starszych...to co za problem wziąć psiaka do opieki... Wiesz, tylko, że panikarzy przerazi zaraz wizja padaczki... :shake: Quote
Asior Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 TO ktoś z dogo :) możne się odezwie :) OGŁOSZENIA można zrobić, ale kurcze boję się, ze jak ktos usłyszy o płatnym DT to się możne zgłosić jakiś oszołom który to zrobi dla kasy.... Ja wolała bym poszukać tu na dogo... Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Asior'] CZYLI SZUKAMY płatnego tymczasu ale musi być to dom z ogrodem, i najlepiej bez zwierząt, bo Gonziak nie bardzo lubi inne zwierzaki.... mozę macie jakieś propozycje rodzinnych domów tymczasowych :) u ludzi, którzy nie wystraszą się padaczki..... będzie ciężko:-( nie dość, że bez zwierzaków...to jeszcze do ludzi, którym nie bedzie straszne słowo "padaczka"...Asior - może w lokalnych mediach dać takie ogłoszenie o poszukiwaniu samotnej młodej emerytki z ogrodem, która w zamian za opiekę dostanie parę groszy? kurde...ja nie rozumiem - tyle osób szuka pracy jako opiekunki do dzieci, starszych...to co za problem wziąć psiaka do opieki... Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='Asior'][SIZE=5]wieści od uli DZIEWCZYNY SZUKAMY PŁATNEGO DT DLA GONZALESA :multi: DO ULI PRZED CHWILĄ ZADZWONIŁA PANI, która wypatrzyła gdzieś filmik z Gonziem ( czyli moje spamowanie się przydało :evil_lol: ) powiedziała, że jest w stanie wpłacać miesięcznie kwotę 200-300 zł na dom tymczasowy!!!! CZYLI SZUKAMY płatnego tymczasu ale musi być to dom z ogrodem, i najlepiej bez zwierząt, bo Gonziak nie bardzo lubi inne zwierzaki.... mozę macie jakieś propozycje rodzinnych domów tymczasowych :) u ludzi, którzy nie wystraszą się padaczki..... Boże,to już duży postęp! :multi: Asiorku...Twoje spamowanie,niech dalej działa!:loveu: Hahaha,a ja z programu z Gonziem link do allegro wkleiłam.Może też pomoże! A ten domek najlepiej by był koło Krakowa? Asiorku,a może pospamuj troszkę jeszcze i wszędzie dopisuj,że szukamy DT płatnego?! A tej Pani bardzo dziękuję!Baaaaaaaardzo!:loveu: Quote
Asior Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 andzia69 napisał(a):ja zaraz dostanę k..cy z tymi skaczącymi postami:angryy: nooo mnie juz trafia od dawna.. JAK TO MOŻLIWE, zeby NIKT Z ADMINISTRACJI Z TYM NIC NIE ZROBIŁ od tylu miesięcy!!!!!!!:angryy: Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Asior napisał(a):TO ktoś z dogo :) możne się odezwie :) OGŁOSZENIA można zrobić, ale kurcze boję się, ze jak ktos usłyszy o płatnym DT to się możne zgłosić jakiś oszołom który to zrobi dla kasy.... Ja wolała bym poszukać tu na dogo... ja zaraz dostanę k..cy z tymi skaczącymi postami:angryy: Asior - w tym wypadku trzeba sprawdzać taką osobę tak, jakby chciała wziaść psiaka na stałe - i tyle;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 super, ze jest sponsor, teraz tylko jakas kochajaca osoba dla Gonza:loveu:....a filmik mega wzruszajacy:-( Quote
lunarmermaid Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Super sprawa!!! DT dla Gonzia to prawdziwy cud!!! Szkoda,że u mnie są inne zwierzaki,bo ogródka kawalek mam,do Krakowa niedaleko....:shake: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 lunarmermaid napisał(a):Super sprawa!!! DT dla Gonzia to prawdziwy cud!!! Szkoda,że u mnie są inne zwierzaki,bo ogródka kawalek mam,do Krakowa niedaleko....:shake: I tak mamy wszystkie ciotki od Gonzika...wielkie serce dla chłopaka i brak możliwości,by go zabrać! Asiorku! Jedno Twoje spamowanie dało rezultaty...spamuj dalej,ale teraz o dt! Może Twoja ręka szczęście chłopakowi przyniesie. Ja się też rozglądnę.Cioteczki a może i Wy możecie?Troszeczkę pospamować dla Gonzika?! Quote
Asior Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 najlepiej wklejać ten filmik z youtube.. bo nie wszyscy chcą czytać wątki, a filmik obejrzeć zawsze łatwiej.. a Ulka mówi tak pięknie o nim, ze nie sposób przejść obojętnie.... Quote
zuziaM Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Czemu ludzie nie chca psiakow z padaczka ? Jesli sie podaje regularnie leki i obserwuje psa, unika dla niego stresow i niepokojow wszelkich, to ataki sa rzadkoscia. Sama mam sunie z padaczka, wiec to znam.... Kurcze, taki piekny psiak , a juz skreslony :shake: ! Quote
Asior Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 zuziu!! strasznie się cieszę,że tu dotarłaś :loveu: widze, że u Ciebie w podpisie jest, ze masz DT..... powiedz mi czy nie masz możliwości wzięcia Gonzia, i odizolowania go od innych psiaków Quote
mysza 1 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 To i ja wpadłam do wielkiego misia, niestety na razie nie dam rady pomóc z ogłoszeniami, wyjeżdzam.. Ale wrócę, mam nadzieję;) Quote
zuziaM Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Asior napisał(a):zuziu!! strasznie się cieszę,że tu dotarłaś :loveu: widze, że u Ciebie w podpisie jest, ze masz DT..... powiedz mi czy nie masz możliwości wzięcia Gonzia, i odizolowania go od innych psiaków Nie wiem, czy pomoge, bo on wielki. Ja mam miejsca dla srednich psiakow raczej, przynajmniej na razie. No i z odizolowaniem to jest problem, bo mam 4 sunie i dwie kocice. W tym 3 biegajace na dworze a jedna w domu. Musialy sie wszystkie miedzy soba dogadac, zeby nie siedziec stale w kojcu.....:roll:. Z suniami tez sie nie dogaduje ? Co z niego za facet ? Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Asior']w zasadzie to nikt nie sprawdzał jak on zareaguje... Tylko jak się przechodziło koło niego z innym psem to strasznie zaczynał ujadać... i wyrywać się do tego psa.... moze tylko z miłości do innych bratnich dusz :evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 w zasadzie to nikt nie sprawdzał jak on zareaguje... Tylko jak się przechodziło koło niego z innym psem to strasznie zaczynał ujadać... i wyrywać się do tego psa.... Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Asior napisał(a):w zasadzie to nikt nie sprawdzał jak on zareaguje... Tylko jak się przechodziło koło niego z innym psem to strasznie zaczynał ujadać... i wyrywać się do tego psa.... I prawdę powiedziawszy to w gruncie rzeczy nie wiadomo jak on zachowywałby się z psami...no jednak lepiej z sukami(mimo wszystko!). Asiorku,a nie można by założyć chłopakowi kaganiec i wziąźć go na spacer (choćby po terenie schroniska,z p.Ulą) z jakimiś suniami? Może warto zobaczyć jak chłopak w prawdziwym kontakcie się zachowa. Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 zuzlikowa napisał(a):I prawdę powiedziawszy to w gruncie rzeczy nie wiadomo jak on zachowywałby się z psami...no jednak lepiej z sukami(mimo wszystko!). Asiorku,a nie można by założyć chłopakowi kaganiec i wziąźć go na spacer (choćby po terenie schroniska,z p.Ulą) z jakimiś suniami? Może warto zobaczyć jak chłopak w prawdziwym kontakcie się zachowa. na pewno jak gentelman, przecież to facet z klasą :lol::lol::lol: Quote
Asior Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 zuzliku, ale właśnie chodzi o to, ze nie wolno nam go wyciągac z klatki od kilku miesięcy już.... :shake: Quote
irenaka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Asiu:loveu: Przepraszam, że z takim opóźnieniem się pojawiam na wątku. Jeżeli mi dasz parę dni, to zabiorę się za ogłoszenia Gonza. Czy jest jakiś tekst? A kontakt to dam chyba do Ciebie? Quote
Recommended Posts