Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:thumbs::Dog_run::Cool!::ylsuper:Pani Ulenkooo dziekujemy sercamiiiii :multi::loveu::loveu:Gonziuchna kofffana badz silnyyyy:loveu::loveu:

Posted

Asior napisał(a):
o przepraszam.. ja go dziś nawet wymiziałam :eviltong:
osobiście

takie zarzuty o zaniedbaniu stawiam oczywiście tylko wirtualnym ciotkom :mad:
a co on ci zrobił za to mizianie :evil_lol: odwdzięczył się :diabloti: dał ci buzi :cool3:

Posted

[quote name='marysia55']hopsniemy sobie Gonzio na samą góre , bo cos mi sie wydaje że ciotki cię troszkę zaniedbały :cool3::cool3:

:oops::oops::oops:...prawda maryś...prawda!

Gonziczku,ale wybacz jeszcze na chwilkę...muszę wyciągnąć Bazyla,też takiego wielkopsa jak Ty...ale ja o Tobie nie zapominam:loveu:

Asiorku...miziaj Gonzika zawsze i za mnie...w realu:evil_lol:

...a tak ...może zajrzycie do tego mojego wielkopsa z podpisu...Bazyl jak:evil_lol:Bazyliszek...czyli cóś dla mnie...i słodki Gonzio,i ostry Bazyl :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']mam na ciebie oko cioteczko ;):evil_lol:

To czemu nie ma Cię u Bazylka...tam dobre oko baczenie na mnie mające:cool3:,bardzo by się przydało!...bo ja już nie tylko allegra robię,ogłoszonek kilka,ale...wyobraźcie sobie- beniczka Bazyla wyciągam ze schronu paskudnego!
I co ja jeszcze wymyślę:shake:...dobrze by był:mad: ktoś taki...mono nic gupiego wtedy nie wymyślę!

Gonziczku kochany...tyś w serduchu i tak dobrze usadowiony!...mój Tyś, mój!:loveu:...samego szczęścia!

Asiorku...Gonzula nie miała ostatnio ataków...prawda? Może już w końcu chodzić na spacerki? Czy tylko wchodzicie do niego?

Zawsze i niezmiennie...P.Ulu...:loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']To czemu nie ma Cię u Bazylka...tam dobre oko baczenie na mnie mające:cool3:,bardzo by się przydało!...bo ja już nie tylko allegra robię,ogłoszonek kilka,ale...wyobraźcie sobie- beniczka Bazyla wyciągam ze schronu paskudnego!
I co ja jeszcze wymyślę:shake:...dobrze by był:mad: ktoś taki...mono nic gupiego wtedy nie wymyślę!

nie ma to jak siła persfazji :diabloti: zaraz tam wleze :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
Gonzo miał wczoraj atak.. na szczęscie lekki i dziś już był u "siebie" :shake:

A czy weci z czymś konkretnym wiążą ten atak?

Gonziczku...trzymaj się chłopcze...nie poddawaj atakom...tulę Cię do serducha!Dochodź szybko do siebie!

Posted

lunarmermaid napisał(a):
A już myślałam,że koniec z atakami.Dobrze,że lekki i nie wymęczył Goinzusia zbytnio...

też miałam taką nadzieję, ale chyba to zasługa leków że atak był lekki i Gonzio szybko doszedł do siebie.

Posted

Asiorku...dziękuję,że pamiętałaś!Obejrzałam...Gonzio jest jeszcze bardziej rozczulający niż na fotkach!
WSTAWIŁAM link do programu z Gonziem do jego allegro!
Tak chciałabym,żeby znalazł dom!

Pani Ulu...jest Pani wspaniała!:loveu::loveu::loveu:

...no i ja się poryczałam!

Posted

Asior napisał(a):
no śliczny i taki samotny :(

Śliczny,samotny ...z ogromnym poczuciem porzucenia i potrzebą bliskości!
A to pogłębia i tak pogrążającą go już chorobę! Zamknięte koło!Kiedy go ktoś przerwie?:-(:oops::oops: