zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 P.Ulu...:loveu: Dzięki za informacje o dzisiejszym dniu...i wizytę:lol: Niech spełnią się Pani życzenia! Spokojnej nocy!:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :thumbs::Dog_run::Cool!::ylsuper:Pani Ulenkooo dziekujemy sercamiiiii :multi::loveu::loveu:Gonziuchna kofffana badz silnyyyy:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 hopsniemy sobie Gonzio na samą góre , bo cos mi sie wydaje że ciotki cię troszkę zaniedbały :cool3::cool3: Quote
Asior Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 o przepraszam.. ja go dziś nawet wymiziałam :eviltong: osobiście Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asior napisał(a):o przepraszam.. ja go dziś nawet wymiziałam :eviltong: osobiście takie zarzuty o zaniedbaniu stawiam oczywiście tylko wirtualnym ciotkom :mad: a co on ci zrobił za to mizianie :evil_lol: odwdzięczył się :diabloti: dał ci buzi :cool3: Quote
marysia55 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 zuzlikowa napisał(a)::oops::oops::oops:...prawda maryś...prawda! mam na ciebie oko cioteczko ;):evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='marysia55']hopsniemy sobie Gonzio na samą góre , bo cos mi sie wydaje że ciotki cię troszkę zaniedbały :cool3::cool3: :oops::oops::oops:...prawda maryś...prawda! Gonziczku,ale wybacz jeszcze na chwilkę...muszę wyciągnąć Bazyla,też takiego wielkopsa jak Ty...ale ja o Tobie nie zapominam:loveu: Asiorku...miziaj Gonzika zawsze i za mnie...w realu:evil_lol: ...a tak ...może zajrzycie do tego mojego wielkopsa z podpisu...Bazyl jak:evil_lol:Bazyliszek...czyli cóś dla mnie...i słodki Gonzio,i ostry Bazyl :evil_lol: Quote
lunarmermaid Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A Gonzio do góry i niech program Pani Magdy szczęście mu przyniesie!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='marysia55']mam na ciebie oko cioteczko ;):evil_lol: To czemu nie ma Cię u Bazylka...tam dobre oko baczenie na mnie mające:cool3:,bardzo by się przydało!...bo ja już nie tylko allegra robię,ogłoszonek kilka,ale...wyobraźcie sobie- beniczka Bazyla wyciągam ze schronu paskudnego! I co ja jeszcze wymyślę:shake:...dobrze by był:mad: ktoś taki...mono nic gupiego wtedy nie wymyślę! Gonziczku kochany...tyś w serduchu i tak dobrze usadowiony!...mój Tyś, mój!:loveu:...samego szczęścia! Asiorku...Gonzula nie miała ostatnio ataków...prawda? Może już w końcu chodzić na spacerki? Czy tylko wchodzicie do niego? Zawsze i niezmiennie...P.Ulu...:loveu: Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='zuzlikowa']To czemu nie ma Cię u Bazylka...tam dobre oko baczenie na mnie mające:cool3:,bardzo by się przydało!...bo ja już nie tylko allegra robię,ogłoszonek kilka,ale...wyobraźcie sobie- beniczka Bazyla wyciągam ze schronu paskudnego! I co ja jeszcze wymyślę:shake:...dobrze by był:mad: ktoś taki...mono nic gupiego wtedy nie wymyślę! nie ma to jak siła persfazji :diabloti: zaraz tam wleze :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asior napisał(a):Gonzo miał wczoraj atak.. na szczęscie lekki i dziś już był u "siebie" :shake: A czy weci z czymś konkretnym wiążą ten atak? Gonziczku...trzymaj się chłopcze...nie poddawaj atakom...tulę Cię do serducha!Dochodź szybko do siebie! Quote
Asior Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Gonzo miał wczoraj atak.. na szczęscie lekki i dziś już był u "siebie" :shake: Quote
lunarmermaid Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 A już myślałam,że koniec z atakami.Dobrze,że lekki i nie wymęczył Goinzusia zbytnio... Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 lunarmermaid napisał(a):A już myślałam,że koniec z atakami.Dobrze,że lekki i nie wymęczył Goinzusia zbytnio... też miałam taką nadzieję, ale chyba to zasługa leków że atak był lekki i Gonzio szybko doszedł do siebie. Quote
lunarmermaid Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A co tak cichutko u Gonzusia?:crazyeye: Jak się miewasz Gonzalesie?Wszystko ok? Quote
Asior Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 TVP KRAKÓW program z Gonzikiem :) no i ryczałam z p. Ulą :roll: Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Asiorku...dziękuję,że pamiętałaś!Obejrzałam...Gonzio jest jeszcze bardziej rozczulający niż na fotkach! WSTAWIŁAM link do programu z Gonziem do jego allegro! Tak chciałabym,żeby znalazł dom! Pani Ulu...jest Pani wspaniała!:loveu::loveu::loveu: ...no i ja się poryczałam! Quote
Asior Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ZUZLICZKU, to zmień w allegro na ten ;) To jest link do samego materiału o Gonziaku YouTube - Kundelek Quote
black sheep Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 łeeeeeeeeee :placz: Jaki on śliczny, niech mu ktoś da domek!!! Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 takie cudo nie ma domu:-( az mi się płakać chce jak widzę na filmiku jak on bardzo potrzebuje przytulania a jest taki samotny:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Asior napisał(a):no śliczny i taki samotny :( Śliczny,samotny ...z ogromnym poczuciem porzucenia i potrzebą bliskości! A to pogłębia i tak pogrążającą go już chorobę! Zamknięte koło!Kiedy go ktoś przerwie?:-(:oops::oops: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Asiorku,łatwo nie bedzie! Ja bardziej się boję,że on straci nadzieję!:-( Przed tym ratuje go chyba Pani Ula!Nigdy za to nie przestanę być wdzięczna!:loveu: Quote
Asior Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 powiem szczerze, zę coraz bardziej tracę nadzieje.... :shake: Quote
Recommended Posts