Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam, ale nie mam mocy przebijac sie przez caly watek :oops:
Powiedzcie, czy on dostaje jakies leki przeciwpadaczkowe?
Przeciez zyja psy z padaczka i to calkiem niezle, moj byly mial cudownego basseta tez z padaczka i wszystko bylo dobrze, tylko lekow trzeba bylo pilnowac i w sytuacji stresu podac CIUT wiecej.
Pies z padaczka to nie tragedia!

Posted

Allegro skończyło się,ale odnawiam dzisiaj...takie jak chce Oleńka! Co najlepsze dla chłopaka!

Super chruper!dzieki Ci o zuzlikowo:loveu:

Bardzo przepraszam, ale nie mam mocy przebijac sie przez caly watek
Przeciez zyja psy z padaczka i to calkiem niezle, moj byly mial cudownego basseta tez z padaczka i wszystko bylo dobrze, tylko lekow trzeba bylo pilnowac i w sytuacji stresu podac CIUT wiecej.

ano ale ludzie jak widz slowo padaczka to juz wola sobie pewnie poszukac psa "bez padaczki":shake:

Posted

Miedzy innymi dlatego to pisze...
Ludzie czasem wchodza na Dogo i czytaja. Niech sie dowiedza, ze miec psa z padaczka to nic strasznego.

Posted

Ank@2 napisał(a):
najgorsza jest ta padaczka, przez którą Gonzalesa nie można zabrać do programu, na żadną aukcję, nigdzie :shake:

rozmawiałam z P. Magdą ;) nakręci go w schronisku ;) :multi:

Ninti napisał(a):
Bardzo przepraszam, ale nie mam mocy przebijac sie przez caly watek :oops:

dostaje luminal... Teraz po konsultacji z tą wetką o której mówiłam, z ul. Piłsudzkiego, ustaliły ze zwiększą mu trochę dawkę... moze będzie lepiej...
Co do allegra...
Nie ma sensu wydawać na te trzy rzeczy na raz... samo wyróżnienie jest spokojnie wystarczające, pogrubienie niewiele zmieni... ;)

Posted

Ninti napisał(a):
Asiorku, a gdzie Twoj straszny paszczaty potwor z awatara?!
Zawsze jak wchodze na Dogo i go widze to geba mi sie sama smieje :loveu:

chodzi Ci o Kacperskiego ?? Bo niby jest avatarek a ja go nie widze, a jak próbuje wgrać na nowo to mi pisze, ze jakiś błąd jest :roll:

Posted

Asior napisał(a):

dostaje luminal... Teraz po konsultacji z tą wetką o której mówiłam, z ul. Piłsudzkiego, ustaliły ze zwiększą mu trochę dawkę... moze będzie lepiej...
Co do allegra...
Nie ma sensu wydawać na te trzy rzeczy na raz... samo wyróżnienie jest spokojnie wystarczające, pogrubienie niewiele zmieni... ;)

trzymam kciuki za naszego aktora Gonziaka w takim razie:loveu:

niech to allegro tylko efekty przyniesie:placz:
ludzie taki Gonzio czeka:shake: i czeka:razz: i czeka :angryy: i dalej czeka:2gunfire:

Posted

Asior napisał(a):

to byłoby świetne wyjście z sytuacji, wtedy pewnie może cos więcej by sie udało przekazać i koniecznie musi być p.Ula :loveu::loveu: oprócz ciebie :p:p

Posted

Asior napisał(a):
chodzi Ci o Kacperskiego ?? Bo niby jest avatarek a ja go nie widze, a jak próbuje wgrać na nowo to mi pisze, ze jakiś błąd jest :roll:

O, juz JEST !!!:bigcool:
Smutno bylo bez niego ;)

Posted

O rany, ale fajny Potwor Paszczaty :smilecol:

A Gonzio jest bardzo podobny do mojego Szamana. I z wygladu i z charakteru chyba. Tylko Szaman ma ciemna linie na czole.
Moze to braciszkowie ;)?
Tak wiec niejako z wlasnego doswiadczenia mowie, ze to jest SUPERPIES!

Posted

Gonziuchna :calus::thumbs:moze sie uda wkoncu kochanyyy !Ciotenk Asiu ten dzidziuniek tojest cuuudowna :loveu::loveu:istotkaaa jaki slodaiczek przystojniaczek :cool2::buzi::Cool!::Cool!:cioteczko piekny synun :loveu::loveu:zycze wam duuuzo zdrowenka :multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zuzlikowa - cudowne to allegro :loveu::loveu::loveu:

Jak trafil do mnie Szaman to sporo osob mialo na niego ochote.
Sa podobni.
Moze Twoje allegro trafi do tego Odpowiedniego Ludzia.

Posted

[quote name='Asior']dobra dobra bo urosnę w piórka :oops:

A rośnij...rośnij...brak Twojego atawarku:cool3:...to se też powiększenie...ciudne powtórzę...

Allegro Gonzika zrobiłam wczoraj,ale już nie miałam siły wklejać linku...nadrabiam

GONZIO o gołębim sercu-dla niego DOM, to ŻYCIE! (627988601) - Aukcje internetowe Allegro
...jest wyróżnione z pogrubieniem na 14dni...nie robiłam więcej,bo i tak to wiele nie daje...a możemy potrzebować jeszcze pieniędzy!

Mam nadzieję,że zmieniona dawka luminalu pomoże...a od ostatniej Waszej wizyty miał atak?...kurcze pytam i już się boję!

Posted

[quote name='Ninti']Zuzlikowa - cudowne to allegro :loveu::loveu::loveu:

Jak trafil do mnie Szaman to sporo osob mialo na niego ochote.
Sa podobni.
Moze Twoje allegro trafi do tego Odpowiedniego Ludzia.

To już czwarte wznowienie...ale niech to będzie właśnie TO!...albo niech jak se chce...byle jak najszybciej!:loveu:

Posted

ale przystojniak!!!!!!!:loveu:
Asior jak ty bedziesz w stanie odganiać te wszystkie adoratorki w przyszlosci:evil_lol:

zuzlikowa cudne allegro :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mam teorie co do awatarku Asior.
Za kazdym razem moze go widziec tylko okreslona ilosc osob, jak chce ktos wiecej to ...:lookarou:
Bo ja go czasem widze, a czasem nie, i w tym samym czasie inni mowia, ze go widza...lub nie...ale odwrotnie niz ja. Oj, zakalapuckalam sie w tych wyjasnieniach.
To jest taki SPECJALNY awatarek :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']zuzliczku naprawde cudowne allegro!!!!!!

a co do avatarku, to ja go widze, Ty nie?? Znów dogo coś schrzaniło???

Ja nie widzę:shake:...tylko napis! No schrzaniło...bez dwóch zdań!
Ola la...:cool3:A co do adoratorek...niech już odgania...przecie nie jedna podgląda chłopaka i się do niego uśmiech!Były nawet takie co się do tego wprost przyznały!

Spokojnej nocy...wszystkim:cool3:...adoratorkom i adorowanemu też!!!!

Posted

Ninti napisał(a):
Mam teorie co do awatarku Asior.
Za kazdym razem moze go widziec tylko okreslona ilosc osob, jak chce ktos wiecej to ...:lookarou:
Bo ja go czasem widze, a czasem nie, i w tym samym czasie inni mowia, ze go widza...lub nie...ale odwrotnie niz ja. Oj, zakalapuckalam sie w tych wyjasnieniach.
To jest taki SPECJALNY awatarek :evil_lol:

aleś zamotała :evil_lol: ale moze rzeczywiście :)