Ola la Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ja nie widzę:shake:...tylko napis! No schrzaniło...bez dwóch zdań! Ola la...:cool3:A co do adoratorek...niech już odgania...przecie nie jedna podgląda chłopaka i się do niego uśmiech!Były nawet takie co się do tego wprost przyznały! Spokojnej nocy...wszystkim:cool3:...adoratorkom i adorowanemu też!!!! no nie co za bezwstydne dziewoje:question::megagrin::megagrin::megagrin: Dobranoca!;) Quote
starlet1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 O rany, trafiłam na część wątku i przeczytałam, że Gonzo jechałby do Częstochowy. Od razu pomyślałam, że mogłabym wtedy pojechać po Gapcię , a jadąc do Łodzi zabrać i Gonzo. A tu ...Nie napiszę co, bo to obraźliwe słowo. Może jednak ludzie jeszcze się odezwą? Był weekend, może wyjechali? Szkoda, że nie podali telefonu. Ja w sprawie Gapci to zadzwoniłam do dogomanki i mamy kontakt telefoniczny. Dziewczyny popróbujcie jeszcze. Byłoby 2w1. Gapcia przyjechałaby do nowego domku podrzucając po drodze Gonzo. Kurcze, tak się ucieszyłam :angryy::angryy::angryy: Quote
starlet1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Zajrzałam do fotek przystojniaka. Jaki on jest cudny!!! Ten pies to samo serce!! Oddałby człowiekowi całego siebie!! Człowieku, gdzie jesteś?? Gonzio czeka!! Quote
marysia55 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 starlet1 napisał(a):Zajrzałam do fotek przystojniaka. Jaki on jest cudny!!! Ten pies to samo serce!! Oddałby człowiekowi całego siebie!! Człowieku, gdzie jesteś?? Gonzio czeka!! no właśnie serce psa czeka, tylko serca dobrego i mądrego człowieka jakos brak :shake: Quote
starlet1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Może jeszcze tamci państwo się odezwą...Byłby wspólny transport. A Gonzo do towarzystwa miałby dwie takie gwiazdy jak Gapcia i ja.:loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 starlet, ale Gonzo ma padaczke ataki czestsze sa coraz.... Potrzeba odpowiedzialnego w 128 % domu i pana.... :roll: Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja wiem, przeczytałam. Pomyslałam tylko, że jakby jechała do mnie Gapcia, to mogłabym zabrać i Gonzo. Wtedy nie czekałabym na transport, ale pojechała sama. Trochę spore koszty na jedną osobę, a i szkoda dużego auta, żeby nie zabrać jakiejś potrzebującej psinki. A podobno ktos z Katowic interesował się Zuluskiem z Łodzi. Wtedy to byłby transfer!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Ank@ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 proszę zaglądnijcie: Kora czasami przymyka smutne oczy i wydaje się że marzy… DT/DS NA CITO - ona umiera ! Quote
Asior Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 tak się wczoraj nachwaliłam fotkami i psami ... a wczoraj mi mój pies p-ogryzł Kacperskiego (ten czarny) Wiedziałam, ze trzeba uważać, bo nie raz się rzucił na dziecko, ale jak do tej pory uciekał z warkotem przed nim, jak tylko zmierzał w jego stronę... a wczoraj poprostu bez ostrzerzenia chapsnął go w ręka i poprawił jeszcze dwa razy :( Łapinka spuchnięta... dzwoniłam nawet do Frotki, zeby spytać czy to normalne,z ę tak puchnie... potwierdziła... zresztą przypomniałam sobie,że jak mnie nieraz fretka ugryzła to palec miałam jak banie.... No a dziś niewiadomo skąd mały ma koszmarną gorączkę :( 39,8 stopnia :( MAM NADZIEJE, ze to tylko zbieg okoliczności :shake: Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Trzymajcie się...Cudo zdrowiej szybko!!! :oops::oops::oops: Quote
Asior Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 gorączka nadal jest :( Paluszek fioletowy :( ehhhh GONZIU w niedziele się spotkamy!!!! Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior, przykro mi z powodu synka. Rozmawiałaś o tej gorączce i ugryzieniu z pediatrą, czy czekasz, co będzie? Quote
Asior Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 jeszcze nie rozmawiałam, bo wydaje mi się, ze to od zębów.... idą mu dolne trójki Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior napisał(a):jeszcze nie rozmawiałam, bo wydaje mi się, ze to od zębów.... idą mu dolne trójki No tak, to może być i od zębów. :hmmmm: Mam nadzieję, że rączka szybko się wygoi. Quote
_ogonek_ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asior napisał(a):jeszcze nie rozmawiałam, bo wydaje mi się, ze to od zębów.... idą mu dolne trójki sprobuj z pediatra... Bardzo mi przykro :-( Ale oby był to zbieg okoliczności. Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Trzymam kciuki za Kacperka...zdrowiej chłopie!:loveu: Acha...widzę Cię!:lol: Quote
Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 good morning :) Pani Magda Hejda na dniach odwiedzi Gonzia z kamerą :multi: Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asior napisał(a):good morning :) Pani Magda Hejda na dniach odwiedzi Gonzia z kamerą :multi: Ojej...może jak ludziska uwidzą tę przylepę,to zrozumieją jak nadzwyczajnym jest piszczochem i ...domki się o niego pobiją!!!! :multi: Asiorku,czy Gonzik miał jakieś ataki po zwiększeniu dawki luminalu? Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ojej...może jak ludziska uwidzą tę przylepę,to zrozumieją jak nadzwyczajnym jest piszczochem i ...domki się o niego pobiją!!!! :multi: Asiorku,czy Gonzik miał jakieś ataki po zwiększeniu dawki luminalu? :multi::multi::multi: bęzie miał facet kandydatów a kandydatów :multi: Quote
silke Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Świetnie, że Gonzales pokaże się w TV. :multi::multi::multi: Wielkie podziękowanie dla organizatorów tej akcji. Czy nagranie będzie można zobaczyć w sieci? Asior, jak się czuje Twój synek? Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 A właśnie w jakiej stacji i programie będzie można zobaczyć Gonzika? Quote
Asior Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 silke napisał(a): Czy nagranie będzie można zobaczyć w sieci? tak oczywiście, jak będzie napewno wkleję link ;) silke napisał(a):Asior, jak się czuje Twój synek? Dziękuje za zainteresowanie :oops: Gorączka nadal jest, ale spada na dłuzej niż na 4-5 godz.... Więc chyba idzie ku lepszemu.... a przed wczoraj było tak z jego ukochaną Majeczką :loveu: Quote
silke Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Asior, może chłopak ma trzydniówkę? :roll: Słodkie zdjęcia. Mam nadzieję, że nie zraził się do psów po tym ugryzieniu? Quote
Recommended Posts