Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ja nie widzę:shake:...tylko napis! No schrzaniło...bez dwóch zdań!
Ola la...:cool3:A co do adoratorek...niech już odgania...przecie nie jedna podgląda chłopaka i się do niego uśmiech!Były nawet takie co się do tego wprost przyznały!

Spokojnej nocy...wszystkim:cool3:...adoratorkom i adorowanemu też!!!!

no nie co za bezwstydne dziewoje:question::megagrin::megagrin::megagrin:

Dobranoca!;)

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, trafiłam na część wątku i przeczytałam, że Gonzo jechałby do Częstochowy. Od razu pomyślałam, że mogłabym wtedy pojechać po Gapcię , a jadąc do Łodzi zabrać i Gonzo. A tu ...Nie napiszę co, bo to obraźliwe słowo. Może jednak ludzie jeszcze się odezwą? Był weekend, może wyjechali? Szkoda, że nie podali telefonu. Ja w sprawie Gapci to zadzwoniłam do dogomanki i mamy kontakt telefoniczny. Dziewczyny popróbujcie jeszcze. Byłoby 2w1. Gapcia przyjechałaby do nowego domku podrzucając po drodze Gonzo. Kurcze, tak się ucieszyłam :angryy::angryy::angryy:

Posted

Zajrzałam do fotek przystojniaka. Jaki on jest cudny!!! Ten pies to samo serce!! Oddałby człowiekowi całego siebie!! Człowieku, gdzie jesteś?? Gonzio czeka!!

Posted

starlet1 napisał(a):
Zajrzałam do fotek przystojniaka. Jaki on jest cudny!!! Ten pies to samo serce!! Oddałby człowiekowi całego siebie!! Człowieku, gdzie jesteś?? Gonzio czeka!!

no właśnie serce psa czeka, tylko serca dobrego i mądrego człowieka jakos brak :shake:

Posted

Ja wiem, przeczytałam. Pomyslałam tylko, że jakby jechała do mnie Gapcia, to mogłabym zabrać i Gonzo. Wtedy nie czekałabym na transport, ale pojechała sama. Trochę spore koszty na jedną osobę, a i szkoda dużego auta, żeby nie zabrać jakiejś potrzebującej psinki. A podobno ktos z Katowic interesował się Zuluskiem z Łodzi. Wtedy to byłby transfer!!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

tak się wczoraj nachwaliłam fotkami i psami ... a wczoraj mi mój pies p-ogryzł Kacperskiego (ten czarny)
Wiedziałam, ze trzeba uważać, bo nie raz się rzucił na dziecko, ale jak do tej pory uciekał z warkotem przed nim, jak tylko zmierzał w jego stronę... a wczoraj poprostu bez ostrzerzenia chapsnął go w ręka i poprawił jeszcze dwa razy :(
Łapinka spuchnięta... dzwoniłam nawet do Frotki, zeby spytać czy to normalne,z ę tak puchnie... potwierdziła... zresztą przypomniałam sobie,że jak mnie nieraz fretka ugryzła to palec miałam jak banie....

No a dziś niewiadomo skąd mały ma koszmarną gorączkę :( 39,8 stopnia :(
MAM NADZIEJE, ze to tylko zbieg okoliczności :shake:

Posted

Asior napisał(a):
jeszcze nie rozmawiałam, bo wydaje mi się, ze to od zębów.... idą mu dolne trójki

No tak, to może być i od zębów. :hmmmm: Mam nadzieję, że rączka szybko się wygoi.

Posted

Asior napisał(a):
jeszcze nie rozmawiałam, bo wydaje mi się, ze to od zębów.... idą mu dolne trójki

sprobuj z pediatra... Bardzo mi przykro :-( Ale oby był to zbieg okoliczności.

Posted

Asior napisał(a):
good morning :)
Pani Magda Hejda na dniach odwiedzi Gonzia z kamerą :multi:

Ojej...może jak ludziska uwidzą tę przylepę,to zrozumieją jak nadzwyczajnym jest piszczochem i ...domki się o niego pobiją!!!!
:multi:

Asiorku,czy Gonzik miał jakieś ataki po zwiększeniu dawki luminalu?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Ojej...może jak ludziska uwidzą tę przylepę,to zrozumieją jak nadzwyczajnym jest piszczochem i ...domki się o niego pobiją!!!!
:multi:

Asiorku,czy Gonzik miał jakieś ataki po zwiększeniu dawki luminalu?

:multi::multi::multi: bęzie miał facet kandydatów a kandydatów :multi:

Posted

Świetnie, że Gonzales pokaże się w TV. :multi::multi::multi: Wielkie podziękowanie dla organizatorów tej akcji.
Czy nagranie będzie można zobaczyć w sieci?

Asior, jak się czuje Twój synek?

Posted

silke napisał(a):

Czy nagranie będzie można zobaczyć w sieci?

tak oczywiście, jak będzie napewno wkleję link ;)
silke napisał(a):
Asior, jak się czuje Twój synek?

Dziękuje za zainteresowanie :oops:
Gorączka nadal jest, ale spada na dłuzej niż na 4-5 godz.... Więc chyba idzie ku lepszemu....

a przed wczoraj było tak z jego ukochaną Majeczką :loveu: