Ank@ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 no ale zawsze można zaproponować innego psa z padaczką, jeśli dla Gonzia znajdzie się dom, a chętnych będzie więcej ... :evil_lol: Quote
Ninti Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Co tam u Gonziaka? Jak domki? Biją się o niego :cool3:? Quote
Asior Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 niestety..... Państwo jednak nie zdecydowali się na niego, bo wetka ponoć powiedziała, że zdecydowanie dom z ogrodem dla niego i w mieszkaniu mógłby się męczyć.... Długo rozmawiali z weterynarzem i doszli do takiego wniosku, że w takim razie wezmą jakąś inną bidę . i wzięli jakiegoś innego psiaka.... Quote
Ninti Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Może..ciiii! Może Gonziak pisany jest p. Uli, którą już pokochał... Quote
Ninti Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Lepiej kąt ciasny i na 3 piętrze z Ukochanym Człowiekiem niż najpiękniejsze nawet ogrody z kimś nieznanym. A my walczymy o jak najmniejszy stres dla niego. Wyobraż sobie radość Gonzia wychodzącego ze schronu z Panią Ulą :loveu: Quote
wilczyca Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ninti napisał(a):Lepiej kąt ciasny i na 3 piętrze ( ..... ) ale nie wszystkie bloki mają windy, a wyobrażasz sobie drobną osobę taką jak Ula i psa o gabarytach Gonzalesa którego trzeba znieść a nie ma nikogo do pomocy :shake: ?? Ja jakoś tego nie widzę Quote
wilczyca Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ninti napisał(a):Lepiej kąt ciasny i na 3 piętrze ( ..... ) ale nie wszystkie bloki mają windy, a wyobrażasz sobie drobną osobę taką jak Ula i psa o gabarytach Gonzalesa którego trzeba znieść a nie ma nikogo do pomocy :shake: ?? Ja jakoś tego nie widzę ... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 wilczyca napisał(a):ale nie wszystkie bloki mają windy, a wyobrażasz sobie drobną osobę taką jak Ula i psa o gabarytach Gonzalesa którego trzeba znieść a nie ma nikogo do pomocy :shake: ?? Ja jakoś tego nie widzę ... Wilczyca ,Ula ma winde i ma wielgasne mieszkanie ale nie mieszkanie jest przeszkoda tylko miejsce w ktorym mieszka ,a mieszka w centrum miasta i zeby mogla isc na spacer z psem musi przejsc przez ruchliwa jezdnie ,a co bedzie jak Gonzo dostanie ataku na ulicy, pozatym huk aut ,przejezdzajacych tramwajow napewno nie wplynie dobrze na gonza:shake: Quote
Ninti Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wilczyca ,Ula ma winde i ma wielgasne mieszkanie ale nie mieszkanie jest przeszkoda tylko miejsce w ktorym mieszka ,a mieszka w centrum miasta i zeby mogla isc na spacer z psem musi przejsc przez ruchliwa jezdnie ,a co bedzie jak Gonzo dostanie ataku na ulicy, pozatym huk aut ,przejezdzajacych tramwajow napewno nie wplynie dobrze na gonza:shake: To JEST argument... Ale... może nie będzie tak źle? Myślę, że bez "eksperymentu" nie będziemy tego wiedzieć. Może tak będzie jak piszesz, a może większym stresem okaże się nowe miejsce z nowymi ludźmi... Quote
wilczyca Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 tak Foksiu masz rację, wszystko trzeba brać po uwagę, ja akurat napisałam o braku windy, bo wiem jak męczyła się moja znajoma - która mieszka też na trzecim piętrze - ze swoją bernenką jak była chora i trzeba było ją znosić i wynosić :shake: Quote
Asior Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Miewał często, teraz długo nie miał, a kilka dni temu znów miał.. Ktoś z nim wyszedł na spacer ale nie udało mi się ustalić kto.... Oprócz tego były ogromne burze, które też mogły być powodem... Quote
marysia55 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Asior napisał(a):Miewał często, teraz długo nie miał, a kilka dni temu znów miał.. Ktoś z nim wyszedł na spacer ale nie udało mi się ustalić kto.... Oprócz tego były ogromne burze, które też mogły być powodem... ale z tego co czytam to teraz te ataki sa duzo rzadziej niż wcześniej. To kwestia dobrze dobranych leków ( chyba??) Quote
Ninti Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jaka cisza...aż strach :-o:-o:-o Gonziaczku! Co u Ciebie, piesiu? Jak tam te chętne domki? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ninti napisał(a):Jaka cisza...aż strach :-o:-o:-o Gonziaczku! Co u Ciebie, piesiu? Jak tam te chętne domki? Niestety nie ma chetnych domkow:shake: a gaziaczek czeka na spcerki z Ula Quote
Asior Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ulcia wróciła i już dwa razy u niego była.. znaczy codziennie jeździ ;) Quote
marysia55 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Asior napisał(a):Ulcia wróciła i już dwa razy u niego była.. znaczy codziennie jeździ ;) Ula to przekochana kobieta. Jej to powinni dać order "Sprawiedliwy wśród narodów świata" :loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Właśnie oglądnęłam filmik o Gonziu na metamorfozach i się poryczałam :placz: Autentycznie płakałam jak bóbr. To taki fantastyczny psiak. Asior - mogę tylko podnieść - niestety i mocno kibicować tej ślicznocie, żeby w końcu znalazł swój wymarzony domek. Quote
lunarmermaid Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A nie może Gonzio iść na DT? Bo była już chyba o tym mowa...:roll: Quote
Asior Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 alez może.. tylko skąd ten dom wziąć :( Gonziak codziennie maszeruje na spacerek z Ulką cebulką ;) JAK NA RAZIE bez ataków.... tfu tfu.... zuzliczku....... kiedys zbierałaś kasę na Gonzia.. Ile tego jest... MUSIMY MU KUPIĆ karmę odchudzającą, bo on niedługo się będzie toczył :roll: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jesli funduszy wystarczy, to polecam karmę bezzbożową, np. Acane Pacyfica (rybna) lub Acane Grasslands.... moj na karmie Acana light nie schudł a na bezzbożówce od razu :razz: Quote
Nadziejka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :loveu::calus::painting:Gonziuniu ja tez trzymammm mocno za ciebie skarbie :loveu: Quote
Asior Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Są jeszcze karmy Bosh... duzo tańsze od Royala, znacie bosha??? Quote
Recommended Posts