_ogonek_ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Asior a ja mu dawałam 10 :oops: To mamy niewiele różnicy, bo ja jeszcze dwunastka jeste :evil_lol:. Czxemu brzydal był takie małe to najlepsze potem się robią rozrabiaki :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Asior napisał(a):lunarmermaid- Olcia cudo :loveu: Jak wolna to Kacperski ją zamawia :loveu: ...oba ciuda,to fakt...niezbity:loveu:...masz rację Asiorku...lepiej zamówić zawczasu!:lol: Rośnijcie zdrowo cuda mamine!:loveu: Quote
lunarmermaid Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Olcia wolna,tylko kto by z taką rozrabiarą wytrzymał....;) Kacperski super facet,będą ładnie razem wyglądać. Zuzlikowa może ją pozna jak tam w lecie na przegląd ogrodu i kawkę wpadnę... Co tam nowego u Gonzia??? Bardzo żałuję,że nie mieszkam w swoim domu,już dawno bym Gonzia wzięła,choćby na DT. Quote
Ninti Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Taaak... Dom z dużym ogrodem. To by załatwiło sprawę, pomogło Gonziowi i nie tylko jemu. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 kurksa wodna, zwykle niestety domki z ogrodami (ale nie zawsze) mają pedantycznych właścicieli, którzy dbają o siebie tylko :angryy: Quote
marysia55 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Gonzio przelecimy sie na pierwszą, taki cudny pies zawsze powinien byc na górnej półce :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 marysia55 napisał(a):Gonzio przelecimy sie na pierwszą, taki cudny pies zawsze powinien byc na górnej półce :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :calus::Dog_run:Gonziula kochaniutki :loveu::loveu: Quote
Asior Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Gonziak nadal bez ataku...:multi: zwiększona dawka pomogła :) Jak tak dalej pójdzie będzie go można za jakiś czas wyprowadzać na spacerek :) Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asior napisał(a):Gonziak nadal bez ataku...:multi: zwiększona dawka pomogła :) Jak tak dalej pójdzie będzie go można za jakiś czas wyprowadzać na spacerek :) :-(:-(:-(...to tylko tak ze szczęścia...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:...a teraz już mogę pohopać! Gonziczku...trzymaj tak dalej...będzie można sprawdzić,czy spacerki bedą dla Ciebie stresujące(właściwie powroty:oops:)...trzymaj się mocno chopaku!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lunarmermaid Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 I oby się spełniło!!!:multi::multi::multi: Quote
silke Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 :Cool!:Wspaniale, że nie ma ataków. Wymiziałam dziś troszkę Gonzia... Jak bym chciała, żeby znalazł dom! Jak już będzie nagranie w sieci, proszę, podeślijcie link. Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 no to jeszcze ciotka Marysia Gonzaleza przed spankiem ( swoim oczywiście :evil_lol:) cmoknie w nochal i do wyrka :scared: Quote
zuzlikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 marysia55 napisał(a):no to jeszcze ciotka Marysia Gonzaleza przed spankiem ( swoim oczywiście :evil_lol:) cmoknie w nochal i do wyrka :scared: ...no to w nagrodę cmok następny od zuzlikowej...coby nam tak pięknie i bezatakowo się trzymał!:loveu: silke...ach jak Ci zazdroszczę!:lol:...miźnij go zawsze raz od zuzlikowej!plissssss Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 pani red. Magda bedzie jutro nagrywac Gaza , miala byc przy nagraniu Ulka ktora poprosila red. o jego nagranie ale niestety nie moze zwolnic sie z pracy.;) Quote
zuzlikowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ojej...wielka szkoda...ale co zrobić...wysyłać milijony dobrych myśli!Powodzenia chłopcze!:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ojej...wielka szkoda...ale co zrobić...wysyłać milijony dobrych myśli!Powodzenia chłopcze!:loveu: Ulka zwolnila sie z pracy i przyszla na nagranie .Powiedzilam jej ze wazne jest aby byla z nim osoba ktora sie nim opiekuje i go zna ,a Ulka opiekuje sie nim od dwoch lat wiec zna go na wylot. Nagranie bedzie wyemitowane w przyszlym tygodniu jak zwykle w czwartek.:lol: Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Ulka zwolnila sie z pracy i przyszla na nagranie .Powiedzilam jej ze wazne jest aby byla z nim osoba ktora sie nim opiekuje i go zna ,a Ulka opiekuje sie nim od dwoch lat wiec zna go na wylot. Nagranie bedzie wyemitowane w przyszlym tygodniu jak zwykle w czwartek.:lol: Pani Ulu...dzięki...bardzo wielkie dzięki!:loveu: Kochana,napisz dokładnie kiedy i w jakim programie emisja...mnie cóś Tv mało kręci i ...nie wiem! Gonziaczku...cmokul w nochal!:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Ank@2']Kundel bury i kocury - TVP3 Kraków - 18:40 Czwartek...Kundel bury i kocury...TVP3 Kraków...18:40... :multi:teraz zapamiętam!Dziękuję!:loveu: Quote
Asior Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 zuzliku, wyśle Ci linka jak będzie nagranie dostępne w sieci ;) Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Asior napisał(a):zuzliku, wyśle Ci linka jak będzie nagranie dostępne w sieci ;) Asiorku....:modla::modla::modla:...dzięki wielkie!:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :Dog_run::calus::iloveyou:Gonziuchna kochanyyyy !! Super wiescio cioteczki , trzymamy za Gonzia mocnoooo :multi::multi: Quote
Myszka_petite Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Rzadko tutaj bywam bo jestem "noga" komputerowa :oops: (dlatego też prosiłam Asiora aby zalozyła Gonzusiowi ten wątek) i muszę korzystac z uprzejmosci mojego męzusia , ale chcę sie z Wami podzielić wrazeniami z dzisiejszego nagrania z Gonzem. Przede wszytkim bardzo, bardzo Wam wszytkim dziekuję za zainteresowanie tym cudownym psiakiem. Podnosi mnie to na duchu, że odkąd trafił dwa lata temu do schroniska i jest pod moją opieką, (otrzymałam takze zgodę i załatwiłam mu konsultację weterynaryjną w lecznicy przy ul.Piłsudzkiego) mogę mieć nadzieję, że w końcu uda nam sie wspólnie się znaleźć dla niego odpowiedni dom i kochajacych go ludzi. Pani Magda dotrzymała danej mi obietnicy i przyjechała dzisiaj z ekipą do schroniska, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Miałam nadzieje, ze podczas nagrania bedę się dzielnie trzymać, ale pod koniec bardzo się wzruszyłam się i trochę mnie "zatkało" ale myślę, że Gonzusiowi to nie zaszkodzi :razz: Film z Gonzem ma być pokazany , za tydzień 28 maja, w czwartek o godz. 18:40, w cotygodniowym programie Pani Magdy Hejdy "Kundel bury i kocury" w TV3 (regionalny Kraków) . Postaram się zaraz po programie dać Wam link do niego. Serdecznie Wam wszytkim jeszcze raz dziekuje:loveu:, ze tak kochacie i wspieracie Gonza, poniewaz tej tak dużej przytulanki nie da sie nie kochac!! Ula Quote
Recommended Posts