Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Wczoraj był jeden telefon o Morę, ale do stróżowania w firmie:cool3:.

Nie :mad: Takich telefonów nie chcemy:angryy:
Morka chce iść do domku, na kanapę;)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby tylko z tego podnoszenia coś wyniknęło, bo jak na razie zerowe zainteresowanie Morą:-(.

Chyba za mało dramatyczną ma historię za sobą:cool3:. Tylko to,ze ciężarna była wyrzucona pod miastem i całą ciążę błąkała sie w lesie, że uciekała nam z działki, rozrywając sobie bok, bo chciała być blisko człowieka, ale to za mało... A w dodatku jest młoda, piękna, inteligentna...bez szans:-(

Posted

Pani Ania nie da rady na dłuższą metę przechowywać w mieszkaniu w bloku dwóch dużych suk, a przecież oprócz Mory i Taszy jeszcze są cztery psiaki.
Nie wiem, co będzie z Morą:shake:.

Posted

ewelinka_m napisał(a):
do Miśki dziś ktoś dzwonił w sprawie Mory..ludzie z krakowa..przekazała telefon do erki, mieli dzwonić :p

Oby się udało, trzymam kciuki;)

Posted

A z jakiego nr ktoś dzwonił o Morę? Bo mam jakies nieodebrane tel., jak byłysmy z andzią69 u tej kobiety na Herbach i nie mogłam odebrać.

Dzisiaj rano miałam dwa telefony z Anonsów od jakichś prymitywów,którzy pytali , czy Mora jest agresywna, bo o takiego psa im chodziło:diabloti:.

Sytuacja jest podbramkowa, bo pani Ani coś się stało z kolanem i nie może chodzić.
Morę musimy od niej zabrać.
Jeżeli ją damy na Seminaryjska na działkę, to boję się,że przeskoczy bramkę i na tej ruchliwej strasznie ulicy może byc nieszczęście