Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja jest bardzo trudna. Pani Ania chora, nie może wychodzić z psami, Linssi i ewelinka_m pomagaja, ale nie ma kto obstawic porannego spaceru. Mnie rozłożyło jakies grypsko, kompletna katastrofa:diabloti:.
Gdyby jeszcze udało sie wyadoptować Morę byłoby trochę lżej, bo są dwie duże suki w mieszkaniu i cztery małe.

Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Mory!:lol:

Posted

Wstawiłam do jej Allegro kilka fotek z Ewelinką ,zeby pokazać ,że lubi "dzieci" - przepraszam Ewelinko:oops:
Dodałam jej też w alegro opcję wyróżnienia - napis na żółtym tle - może to przyciagnie uwagę

Posted

Mora dzisiaj tez ukazła sie w Metrze, dzieki izie_szumielewicz:loveu:.
Izo, bardzo dziekujemy!:buzi:

Ale jak do tej pory odzew kiepski. Jeden facet wyłączył sie, jak usłuszał,że to nie rasowa ON-ka:mad:, drugi chciał do rodiców na wieś:cool1:.

Posted

andzia69 napisał(a):
a nie ma w klatce u pani Ani, albo obok, jakichs życzliwych sąsiadów, którzy za parę zł nawet pomogliby?????

Andzia69, chyba żartujesz:cool1:. Wszyscy sąsiedzi utopiliby panią Anię w łyżce wody, właśnie z powodu psów, a Ty mówisz o pmocy:cool3:.