Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

Erko nie będę się złościć bo zero odzewu to z mojej winy.... bo dziś dopiero aktywowałam ogłoszenia:)
Z moim ograniczonym dostępem do netu wczoraj juz nie dałam rady więc czekamy od dziś na telefony w sprawie moje ulubienicy.

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mora, śliczny mini ON-ek szuka domu, ale musi mieszkać z człowiekiem, budy i kojce odpadają.
Zresztą jak najbardziej nadaje się do mieszkania,nie za duża, grzeczna , posłuszna , czysta , po prostu ideał:loveu:.

Posted

erka napisał(a):
Mora, śliczny mini ON-ek szuka domu, ale musi mieszkać z człowiekiem, budy i kojce odpadają.
Zresztą jak najbardziej nadaje się do mieszkania,nie za duża, grzeczna , posłuszna , czysta , po prostu ideał:loveu:.

I do tego całuśnica:loveu:

Posted

Mora tak bardzo chce być blisko człowieka, a u p.Ani przy 6 psach w mieszkaniu trudno jej sie dopchać. Tym bardziej, że Tasza zaanektowała kanapę w dużym pokoju, gdzie najczęściej przebywa pani Ania, a biedna Mora na wygnaniu w małym pokoju, bardzo niezadowolona:shake:.

Posted

Nie wiem, czy Mora znowu jest tak szczęśliwa u pani Ani:cool3:,za mało spacerów, za mało ruchu, za mało uwagi, za mało pieszczot... Niestety przy 6 psach w bloku u prawie 80-letniej kobiety tylko minimum jest zapewnione:-(.
Chociaz pewnie,że lepiej to niz ulica lub las , gdzie tak długo sie błakała.

Ale Mora bardzo potrzebuje swojego człowieka, który będzie mógł jej poświęcić więcej czasu.