Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morka potrzebuje domu od teraz . POMOCY!

Ważne!!!!
Erka [SIZE=2]pyta, czy ktoś może ją zawieźć z Morą na kontrolę i zastrzyk z Tarnowskiej do weta na Warszawską dzisiaj do godz.18?

Kontakt do Erki 609-890-204

Posted

Mora nadal szuka domku:loveu:
A teraz moje spostrzeżenie na temat Mory. Na spacerku grzeczna, pobiegały troszkę sobie z Kalią. W domu najchętniej chciałaby, by człowiek poświecił jej swój czas.
Dobrze by było by trafiła do kogoś kto wykorzystałby jej chec do pracy z człowiekiem w szkoleniu lub psich sportach. Wydaje mi się, że Mora by się do tego swietnie nadawała.Można w ogłoszeniach dopisać,że to taki mini wilczek, bo sunia jest tak troszkę za kolano. Drobniutka, ale budowe ma onka.

Posted

Po wczorajszej wizycie u weta wiadomo juz, że Morcia jest zdrowa i w pełni gotowa do adopcji . DOM DLA MORY POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!:razz:
KIKA 22 pisze
"Z Mora wszystko chyba ok. Na spacerku grzeczna, pobiegały troszkę sobie z Kalią. W domu najchętniej chciałaby, by człowiek poświecił jej swój czas.
Dobrze by było by trafiła do kogoś kto wykorzystałby jej chec do pracy z człowiekiem w szkoleniu lub psich sportach. Wydaje mi się, że Mora by się do tego swietnie nadawała.Można w ogłoszeniach dopisać,że to taki mini wilczek, bo sunia jest tak troszkę za kolano. Drobniutka, ale budowe ma onka."

Posted

Mora nie będzie mogła zostać dłużej u pani Ani, ona sobie nie poradzi z dwiema dużymi sukami.
Zupełnie nie mamy co z nią z robić:shake:. Na działkę nie może wrocić , bo ucieka. Zreszta ostatnio znowu napadł panią Anię facet z zarządu działkowego,że odbiora jej działkę, jeżeli nadal będzie tam przetrzymywac psy:mad:.

Piękna , mądra sunia, spragniona bardzo kontaktu z człowiekiem tak długo juz czeka na dom!

Posted

no to chyba nie ma innego wyjscia jak hotel.....:-( tylko kto tam bedzie ją odwiedzać....:placz: i skąd kasa:placz::placz:

a co do onki...
wymiary suniek:

55 - 60 cm (suki)

waga:
22 - 32 kg (suki)

więc jak dla mnie to normalna onka tylko drobnej budowy!!!

Posted

Kto pomoże MORCI i przygarnie ją do DT???
Hotelik niestety nie wchodzi w rachubę i to nie tylko ze względów finansowych , ale przede wszystkim z powodu reakcji suni, która cierpi w zamknięciu i tęskni do ludzi:shake:

Posted

Andziu69, ona zwariuje w tym hotelu. Jak teraz tam była, to cały czas chciała sie wydostać, schudła tam , była znerwicowana okropnie:-(.

Taka cudna sunia , co tu robic???

Posted

andzia69 napisał(a):
a co do onki...
wymiary suniek:
55 - 60 cm (suki)
waga:
22 - 32 kg (suki)
więc jak dla mnie to normalna onka tylko drobnej budowy!!!

Niestety nie Andziu, ona jest sporo mniejsza;) Ona jest wielkości mojej astki, a nawet jeszcze drobniejsza. A moja Haidziora jest średnim astem;)

Posted

erka napisał(a):
Ale to przeciez tylko zaleta, że jest mniejsza:razz:, bo jak najbardziej nadaje się nawet do mieszkania w bloku, ale domy z ogrodem nie wykluczone;).

Morka ma same zalety:loveu:

Posted

Bardzo proszę tych , którzy zaglądaja do Morki o umieszczanie jej banerka w swoim podpisie. Odwiedzacie różne wątki i wtedy czasem ktoś zaciekawiony banerem zajrzy tutaj , a to zwiększy szanse Mory na adopcje!!!!

W ostatecznosci w przypadku Mory w grę wchodzi też domowy hotelik - taki bez boksów ( jak np u Murki), ale wszystko rozbija się o fundusze. Chyba warto byłoby pomyśleć o zbiórce pieniędzy na rzecz suni???

Posted

Mora, przemiła, towarzyska , grzeczni i pełna wdzięku potrzebuje od teraz DT.
Nie może wrócić na działkę, a u pani Ani, u której przebywa po sterylce, jest w mieszkaniu - w bloku już 7 psów!!!!.
To osoba pełna poświęcenia , ale starszy wiek i warunki nie pozwalają jej na trzymanie takiego stada, więc z Morą praktycznie nie ma co zrobić!!!!
POMOCY