Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze wiedzialam, ze za szybko ogloszenia jej wykasowalam. No nic zaraz na nowo zrobie jej pakiecik i jakis domek sie znajdzie. Oj ciotki jak ja sie upre na jakiego psiaka to musi znalesc domek.
DObrze ze teraz zrezygnowali, a nie za pare dni.

pakiecik Mory z dzis:
1. http://www.poszukiwane.pl
2.gumtreekarkowa
3.yellowpageses.pl
4. drobne.centrumofert.pl -malopolskie woj.
5.aleokazja.pl - malopolska, mazowieckie.
6.kupiepsa.pl malopolski, mazowieckie.
7.etablica.com
cdn

Posted

[SIZE=4]Z adopcji nic nie wyszło, więc Mora nadal pozostaje u Pani Ani, która nie jest w stanie poradzić sobie z tyloma psami -w tym z dwiema dużymi suczkami!!!!
Dlatego bardzo potrzebny jest choćby dom tymczasowy dla suni, ponieważ w żaden sposób nie można jej przenieśc na działkę.
POMOCY

Posted

[SIZE=4]Z adopcji nic nie wyszło, więc Mora nadal pozostaje u Pani Ani, która nie jest w stanie poradzić sobie z tyloma psami -w tym z dwiema dużymi suczkami!!!!
Dlatego bardzo potrzebny jest choćby dom tymczasowy dla suni, ponieważ w żaden sposób nie można jej przenieśc na działkę.
POMOCY

Posted

to ja dzis Morze zrobialam 1. kupiepsa.pl ( mazowieckie) (swietokrzyskie) 2. gumtree warszawa 3. eoferty.com ( malopolska) 4. ojej.pl malopolska, mazowieckie
5. chcialam jej zrobic na krakvet ale cos mi nie wyszlo :( moze ktos ja tam wrzuci, bo ja tam cierpliwosci nie mam , poza tym na kupsprzedaj.pl haslo mi nie chodza brrryyy, nic musze przerwe zrobic

Posted

dostalam zapytanie o More, ale....no wlasnie ale....miala by byc na podworku. 'Witam!
Już od pewnego czasu widzę ogłoszenia w sprawie adopcji Mory. Przygarnęłabym ją, gdyby mogła przebywać na podwórku. W domu mam jeszcze dwie suczki i dwa samce. Samce to owczarki niemieckie, które przebywają na zewnątrz.Jeśli będzie nadal pilna potrzeba przygarnięcia suni i decyzja o umieszczeniu jej jednak na podwórku, proszę o kontakt.Jestem ze Starogardu Gdańskiego'
Coz Mora chyba jest zbyt towarzyska, zeby tak na dworze...moze jednak inny domek sie zglosi jeszcze.