GoskaGoska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a te smutne miny co maja oznaczac? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 O matko co się stało Krystyno ? Quote
erka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mora nie jedzie! Zrezygnowali:diabloti:! Mora dalej bez domu!!! Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kurcze wiedzialam, ze za szybko ogloszenia jej wykasowalam. No nic zaraz na nowo zrobie jej pakiecik i jakis domek sie znajdzie. Oj ciotki jak ja sie upre na jakiego psiaka to musi znalesc domek. DObrze ze teraz zrezygnowali, a nie za pare dni. pakiecik Mory z dzis: 1. http://www.poszukiwane.pl 2.gumtreekarkowa 3.yellowpageses.pl 4. drobne.centrumofert.pl -malopolskie woj. 5.aleokazja.pl - malopolska, mazowieckie. 6.kupiepsa.pl malopolski, mazowieckie. 7.etablica.com cdn Quote
Linssi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ale zycie jest niesprawiedliwe :( A Morunia to takie kochane stworzenie... Ona najbardziej sie do mnie klei u pani Ani :) Napewno znajdzie domek!!! JA wam to mowie :D Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Cholera, niemożliwi Ci ludzie , totalny brak odpowiedzialności.:mad::mad::mad: Quote
KrystynaS Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Betel a może to oni są normą, może tak trzeba, może to my jesteśmy nadodpowiedzialni i nadwrażliwi. Ja już sama czasem nie wiem co myśleć jak patrzę na to wszystko wokół. :shake: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [SIZE=4]Z adopcji nic nie wyszło, więc Mora nadal pozostaje u Pani Ani, która nie jest w stanie poradzić sobie z tyloma psami -w tym z dwiema dużymi suczkami!!!! Dlatego bardzo potrzebny jest choćby dom tymczasowy dla suni, ponieważ w żaden sposób nie można jej przenieśc na działkę. POMOCY Quote
ewelinka_m Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mora...piękna ty moja... uciekaj do góry to tak fantastyczna kochana sunia... kiedy nocowałam u p.Ani.. Moreczka spała z nami na...łóżku wtulona w nas :loveu: i jak tu jej nie kochać? Quote
kika22 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ewelinka_m napisał(a):Mora...piękna ty moja... uciekaj do góry to tak fantastyczna kochana sunia... Zgadza sie. Mora jest cudowna sunia:loveu: Quote
betel Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Przypominam,że adopcja Morci nie doszła do skutku ( państwo wycofali się) i nasza mała oneczka nadal szuka domku:-( Quote
kika22 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [SIZE=4]Z adopcji nic nie wyszło, więc Mora nadal pozostaje u Pani Ani, która nie jest w stanie poradzić sobie z tyloma psami -w tym z dwiema dużymi suczkami!!!! Dlatego bardzo potrzebny jest choćby dom tymczasowy dla suni, ponieważ w żaden sposób nie można jej przenieśc na działkę. POMOCY Quote
betel Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Ciocie , podnoście wątek, sprawa adopcji Morci bardzo pilna:cool3: Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Morze przdaloby sie bardziej wiecj oglosze, bo na dogo nie wierze ze já ktos wypatrzy:-( Quote
erka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A czy ona jeszcze ma Allegro? Jak na razie zero zapytań o Morę:-(. Bardzo proszę poogłaszajcie jeszcze . Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Allegro Morce zakładała chyba Saga, choc nie jestem pewna , miała napewno . A teraz nie wiem. Jeśli nie ma to jej założę. Mora nadal bezdomna:-( Quote
ewelinka_m Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 z tego co pamietam na allegro morke wystawiala eliza na 5 wojewodztw. ;) Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 to ja dzis Morze zrobialam 1. kupiepsa.pl ( mazowieckie) (swietokrzyskie) 2. gumtree warszawa 3. eoferty.com ( malopolska) 4. ojej.pl malopolska, mazowieckie 5. chcialam jej zrobic na krakvet ale cos mi nie wyszlo :( moze ktos ja tam wrzuci, bo ja tam cierpliwosci nie mam , poza tym na kupsprzedaj.pl haslo mi nie chodza brrryyy, nic musze przerwe zrobic Quote
kika22 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Morka jest juz na krakvecie:loveu: Goska dzieki za reszte ogłoszeń:loveu: Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kika22 , GoskaGoska- wielkie dzięki za ogłaszanie suńki:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dostalam zapytanie o More, ale....no wlasnie ale....miala by byc na podworku. 'Witam! Już od pewnego czasu widzę ogłoszenia w sprawie adopcji Mory. Przygarnęłabym ją, gdyby mogła przebywać na podwórku. W domu mam jeszcze dwie suczki i dwa samce. Samce to owczarki niemieckie, które przebywają na zewnątrz.Jeśli będzie nadal pilna potrzeba przygarnięcia suni i decyzja o umieszczeniu jej jednak na podwórku, proszę o kontakt.Jestem ze Starogardu Gdańskiego' Coz Mora chyba jest zbyt towarzyska, zeby tak na dworze...moze jednak inny domek sie zglosi jeszcze. Quote
Linssi Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Moim skromnym zdaniem Mora nie nadaje sie na podworko... Ona tak uwielbia byc dopieszczana ze bedac piatym psem w rodzinie to chyba bedzie jej tego brakowalo... Quote
Recommended Posts