erka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzisiaj miałam pytanie o Morę, pan ma jeszcze naradzić sie z rodziną i jutro da odpowiedź, zobaczymy. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no to Mora na pierwszą proszę o tej nieludzkiej godzinie :) Quote
betel Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 KrystynaS napisał(a):Witaj Mora!!! Pokazuj się ty śliczna mini-ONko Pogubiłam się dość poważnie, gdzie teraz jest Morcia??? U P. Ani?? W tej chwili po sterylce Mora jest u pani Ani , a wczesniej była na działce. Quote
betel Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 erka napisał(a):Dzisiaj miałam pytanie o Morę, pan ma jeszcze naradzić sie z rodziną i jutro da odpowiedź, zobaczymy. TRZYMAM MOCNO KCIUKI!!! Quote
kika22 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 erka napisał(a):Dzisiaj miałam pytanie o Morę, pan ma jeszcze naradzić sie z rodziną i jutro da odpowiedź, zobaczymy. Oby się udało;) Trzymam kciuki:lol: A gdzie ten domek:roll: Quote
erka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Grodzisk Maz., na razie pan nie dzwonił. Quote
erka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mora uwielbia zabawy z piłeczką, ktoś wcześniej musiał się z nia bawić. Teraz jest bez domu, z niepewną przyszłością:-(. Quote
betel Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Wczoraj wyslalam fotki Mory na Dogo do faceta , ktory szuka mlodego onka, raczej nic z tego nie wyjdzie , bo chodzilo mu o takiego 6 miesiecznego, ale sprobowac nie zawadzi :razz: Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzis Mora znow na pierwszej str gumtree Warszawa i Krakow :p Quote
erka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Pan zdecydował sie na Morę:lol:. Szukam transportu do Grodziska Maz. Najchętniej kogoś z Kielc, kto pojechałby ze mna za zwrotem kosztów. Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 o no to super trzymamy kciuki, obu to byl dobry domek. A wiesz moze gdzie ogloszenie wypatrzyl. Kasowac ogloszenia czy sie wstrzymac? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mora cudownie:multi::multi: , oby to był najlepszy domek bo zasługujesz na taki :) Niestety w środę wyjeżdżam i nie mogę z Wami pojechać :( Quote
betel Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='erka']Pan zdecydował sie na Morę:lol:. Szukam transportu do Grodziska Maz. Najchętniej kogoś z Kielc, kto pojechałby ze mna za zwrotem kosztów. Wspaniałe wieści!!!!!:multi::multi::multi: Potrzebny transportu do Grodziska Maz. Najlepiej ktoś z Kielc, kto pojechałby z Erką za zwrotem kosztów. Quote
KrystynaS Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 MORA DAWAJ PYCHOLKA !!!!! :buzi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ZA DOMEK MORY :drink1: :drink1: Quote
kika22 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nic nie obiecuje, ale pogadam z bratem;) Quote
Miśka79 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ciesżę sie bardzo to przemiła sunia.Pan będzie miał z niej pociechę. Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Czy ktoś może Morcię zawieźć do Warszawki????:modla: Quote
KrystynaS Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='betel']Czy ktoś może Morcię zawieźć do Warszawki????:modla: Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 To super, szczęśliwej drogi, kiedy jedziecie???? Quote
kika22 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Super Krystyna, bardzo dziekujemy:multi::loveu: Tylko nie oddaj Morki "pierwszemu lepszemu":mad: Quote
KrystynaS Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Oczywiście Kika, oddam ją lepszemu a nie pierwszemu :lol: No lepsi ustawiać się proszę, uprzedzam, że małpa ze mnie straszna i odpytam :evil_lol: :evil_lol: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 No to, jeszcze raz, szczęśliwej drogi . I mocno trzymamy kciuki ,zeby państwo od Mory byli OK:multi: Quote
Recommended Posts