Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

Betel jeśli nasze zdjęcia mogą w jakiś sposób Morce pomóc znaleźć dom to można mnie wystawiać wszędzie :eviltong:

Linssi ja 12 lat nie mam to tak w razie wątpliwości :evil_lol:

a za Morcie kciuki trzymam!

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wieczorem z Morką na spacerze;)
Troszkę próbowałam ja zmęczyć, ale nie wiem czy mi się udało:oops:
A i troszkę zmokłyśmy, bo akurat zaczoł padać deszcz. Ale mi i Morze to nie przeszkadzało;)

Posted

erka napisał(a):
Mora.... już tracę nadzieję:-(. A myslałam,że o taką sunię , to ludzie będą się ustawiać w kolejce.

Erko moze ktos kto jej szuka, jeszcze o tym nie wie :roll:

Posted

Już nie wiem, co robić:shake:. Sytuacja staje sie coraz trudniejsza.
Dzisiaj pani Ania miała karczemną awanturę ze strony sąsiadów:diabloti:, oczywiście chodziło o psy:cool1:. Bedą wysyłać na nią skargi.

Nie mam pojęcia , co zrobimy z psami. Potrzebne domy dla dwóch dużych suk, Mory i Taszy!

Przez chwilę dzisiaj nawet zaświtała dla Mory nadzieja. Zadzwoniła kobieta z Kielc, która chciała adoptować Morę, miała już jedną dużą sukę w mieszkaniu w bloku. Umówiłam się z nią na jutro,że spotkamy się z sukami . Po trzech godz. wysłała sms ,że rezygnuje:cool3:.

Posted

Na usta cisną mi się same brzydkie słowa:mad:, ale skończe na o kurcze!
A może zrobić i Taszy jej plakaty formatu A4- czarno-białe??? Czy ktoś by je wydrukował i zajął się rozwieszeniem w Kielcach???

Posted

Morcia coś szczęscia nie ma... :-(

Betel nie wiem czy jest sens rozwieszania ogłoszeń, poprzednimi plakatami obwiesiłyśmy najbardziej uczęszczane miejsca, praktycznie większość miasta.. odzew był zerowy.. zgłosiła się tylko 1 wolontariuszka :shake: już nie wspominając o tym, że po jakimś czasie ludziom przeszkadzały te plakaty i je zrywali, albo zaklejali jakimiś beznadziejnymi reklamami :mad: