erka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Donoszę,że u Morki wszystko ok.:loveu:. Trochę się bałam dzwonić, bo już alergicznie reaguję na złe wieści:cool3:, ale niepotrzebnie się martwiłam. Mora od razu zaakceptowała nową właścicielkę i chodzi za nia krok w krok:lol:, również bardzo dobrze zareagowała na jej syna, który przyjechał na drugi dzien. Podono szczekała tylko na jej brata, który też tam mieszka, co nie przeszkadzało jej w wychodzeniu z nim na spacer. Na razie Mora bada, na co sobie może pozwolic:razz:, próbuje cały czas ładowac się na łóżko, na ktore ma szlaban:eviltong:. No i było jakieś bliższe spotknie z kotem, ale niegroźne:evil_lol:, kot sie tylko troche przestraszył i podrapał panią:cool3:. Jedynym problemem jest to,ze wyje jak zostaje sama, ale sąsiedzi podobno wyrozumiali:p. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :multi::multi::multi::bigcool::bigcool::Cool!::laola::cunao: Moreczko cudowne wieści od Ciebie Quote
kika22 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 erka napisał(a):Donoszę,że u Morki wszystko ok.:loveu:. Mora od razu zaakceptowała nową właścicielkę i chodzi za nia krok w krok:lol:, również bardzo dobrze zareagowała na jej syna, który przyjechał na drugi dzien.Podono szczekała tylko na jej brata, który też tam mieszka, co nie przeszkadzało jej w wychodzeniu z nim na spacer. O jak fajnie przeczytać dobre wieści:loveu: Bo dzis nawet Morka Zmorka mi sie sniła i bałam sie tu zagladac;) Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a ja wiedziałam, że tak będzie :eviltong: Mora jest takim psiakiem, którego nie da się nie pokochać, ona swoim urokiem zachwyca wszystkich :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):a ja wiedziałam, że tak będzie :eviltong: Mora jest takim psiakiem, którego nie da się nie pokochać, ona swoim urokiem zachwyca wszystkich :cool3: No to zamieniam u mnie banerek :) :loveu: Quote
Recommended Posts