Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Moreńko ile jeszcze będziesz czekać? :-(

dzisiaj byłyśmy z psiakami na dłuugaśnym spacerku ależ Mora ganiała i taka szczęśliwa była :loveu:

ale niestety są kolejne złe wieści ..do p.Ani bloku (gdzie obecnie na dt przebywa Mora) wprowadziła się nowa rodzina :mad: oczywiście przeszkadzają im psy i już zapowiedzieli, że chcą zgłosić p.Anie do sądu :-(
Z psami nie ma co zrobić, Mora, Tasza i Hurcia na działkę pójść nie mogą bo z niej uciekają..a domków nie widać...

Posted

NO ALE CO CI SÁSIEDZI MOGÉ ZROBIC TAK NAPRAWDÉ?
Zwierzát nie mozna odebrac takim co sié znecajá itd, a ze tak powiem, wolno Tomku w swoim domku.
Nie da sié z mieszkania alkoholikow wywalic, awanturnikow, patalogi a bédé paniá Anie straszyc :mad: moze wolá zeby im jakis rzul robic o 1 w nocy awantury. Sorry, ale nie ma jakies zakazu posiadanie psow i to w takich ilosciach jakich sié chce, wiéc za przeproszeniem niech sásiedzi sie w dupsko ugryzá.

Posted

Ludzie sa bezczelni... to oni sie wprowadzaja a nie p.Ania! Kolejni cholerni wlasciciele bloku... jak ja nienawidze tych zasmarkanych wspolnot mieszkaniowych!! :angryy: Jeszcze dobrze gratow nie wniesli jak juz im wszystko przeszkadza. Jak nie wiedzieli gdzie sie przeprowadzaja to juz ich problem!!!!

Mora, slicznoto, wskakuj na gore!!

Posted

sasiadow to trzeba wysmiac i moze im ktos stanowczy powinien w glowe puklada, bo chyba im się wszystko poprzewracalo w glowie.
Oj oj jak ja bym im wytlumaczyla :angryy:. Kochana Morka kiedy ktos pokocha Cię?

Posted

Dzwonił o Morę facet , Warszawa, Praga, domek, dwa ON-ki mu otruto, twierdzi,że ta osoba ,która to zrobiła już tam nie mieszka. Nie mam przekonania, ale może ktoś by tam mógł podjechac.

Posted

erka napisał(a):
Dzwonił o Morę facet , Warszawa, Praga, domek, dwa ON-ki mu otruto, twierdzi,że ta osoba ,która to zrobiła już tam nie mieszka. Nie mam przekonania, ale może ktoś by tam mógł podjechac.

Mogę poprosić osobę z forum bullowatych o sprawdzenie - mieszka na Pradze;)