Rudzia-Bianca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Co tu wchodzę i nadal widzę że Mora nie ma domu to mnie złość ogarnia :mad: no czemu no czego jej brakuje lub czego ma za dużo , taki piękny i miły pies i nikt jej nie chce :placz::placz: Quote
betel Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Miałam takie przeczucie, że znowu pudło. Coś Mora nie ma farta:-(. Quote
ewelinka_m Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Oj Moreńko ile jeszcze będziesz czekać? :-( dzisiaj byłyśmy z psiakami na dłuugaśnym spacerku ależ Mora ganiała i taka szczęśliwa była :loveu: ale niestety są kolejne złe wieści ..do p.Ani bloku (gdzie obecnie na dt przebywa Mora) wprowadziła się nowa rodzina :mad: oczywiście przeszkadzają im psy i już zapowiedzieli, że chcą zgłosić p.Anie do sądu :-( Z psami nie ma co zrobić, Mora, Tasza i Hurcia na działkę pójść nie mogą bo z niej uciekają..a domków nie widać... Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 NO ALE CO CI SÁSIEDZI MOGÉ ZROBIC TAK NAPRAWDÉ? Zwierzát nie mozna odebrac takim co sié znecajá itd, a ze tak powiem, wolno Tomku w swoim domku. Nie da sié z mieszkania alkoholikow wywalic, awanturnikow, patalogi a bédé paniá Anie straszyc :mad: moze wolá zeby im jakis rzul robic o 1 w nocy awantury. Sorry, ale nie ma jakies zakazu posiadanie psow i to w takich ilosciach jakich sié chce, wiéc za przeproszeniem niech sásiedzi sie w dupsko ugryzá. Quote
ewelinka_m Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wczoraj wzięłyśmy psiaki na dłuższy spacer na nasze psie górki, Mora szalała jak wściekła :evil_lol: dosłownie się nie zatrzymywała... Quote
ewelinka_m Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 zdjęcia kiepskiej jakości bo już ciemno prawie było :shake: Quote
kika22 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Śliczne fotki, fajnej Morki:loveu: Tylko gdzie ten domek:mad: Quote
Linssi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ludzie sa bezczelni... to oni sie wprowadzaja a nie p.Ania! Kolejni cholerni wlasciciele bloku... jak ja nienawidze tych zasmarkanych wspolnot mieszkaniowych!! :angryy: Jeszcze dobrze gratow nie wniesli jak juz im wszystko przeszkadza. Jak nie wiedzieli gdzie sie przeprowadzaja to juz ich problem!!!! Mora, slicznoto, wskakuj na gore!! Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 sasiadow to trzeba wysmiac i moze im ktos stanowczy powinien w glowe puklada, bo chyba im się wszystko poprzewracalo w glowie. Oj oj jak ja bym im wytlumaczyla :angryy:. Kochana Morka kiedy ktos pokocha Cię? Quote
betel Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Wymieniłam Morze fotki w allegro na te ostatnie i zmieniła tytuł. Może to coś da :) Quote
erka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dzwonił o Morę facet , Warszawa, Praga, domek, dwa ON-ki mu otruto, twierdzi,że ta osoba ,która to zrobiła już tam nie mieszka. Nie mam przekonania, ale może ktoś by tam mógł podjechac. Quote
GoskaGoska Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no domek trzeby by bylo sprawdzic. Moze faktycznie juz nie ma tego potwora, co truje. W sumie przeciez ten Pan moglby ci o tym nawet nie mowic. Quote
kika22 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Takich sytuacji nigdy nie przewidzisz:mad: Najlepiej mieć psa niejadka:eviltong: A domek warto sprawdzić;) Quote
Linssi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No pewnie ze trzeba sprawdzic!! A nuz Morka wreszcie bedzie miala swojego pana :) Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 oczywiście sprawdźmy najwyżej naszej moreczki nie dostanie :eviltong: Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 erka napisał(a):Dzwonił o Morę facet , Warszawa, Praga, domek, dwa ON-ki mu otruto, twierdzi,że ta osoba ,która to zrobiła już tam nie mieszka. Nie mam przekonania, ale może ktoś by tam mógł podjechac. Mogę poprosić osobę z forum bullowatych o sprawdzenie - mieszka na Pradze;) Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mam śliczną jesienną sesję ale wstawię jutro:cool3: Quote
erka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Andzia69, to bardzo proszę:lol:, podam Ci namiary na pw. Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 erka napisał(a):Andzia69, to bardzo proszę:lol:, podam Ci namiary na pw. oki - to czekam;) Quote
betel Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Byłoby dobrze ,żeby sie udało, ale rzeczywiscie trzeba sprawdzić. Ewelinko,no to czekamy na nowe jesienne fotki. Quote
Recommended Posts