Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):

Swoja droga purina nie, acana nie, wątrubeczka nie, ale kromka z maselkiem :loveu::loveu::loveu:

:evil_lol:

No suńki z Kielc nie wiedzieć czemu tak mają :) Biana jak nie chciała nic jeść, urzadzała strajki głodowe jedyne co tolerowała to chlebek z masełkiem :evil_lol:

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No suńki z Kielc nie wiedzieć czemu tak mają :) Biana jak nie chciała nic jeść, urzadzała strajki głodowe jedyne co tolerowała to chlebek z masełkiem :evil_lol:

Bo my tu je tanim kosztem karmimy - kromka z masłem i juz:evil_lol:

Posted

DuDziaczku, a nikt się Morą nie zainteresował na paradzie?:roll:

Taką miałam nadzieję,bo u p.Ani przybyła kolejna suczka w mieszkaniu i jeżeli jeszcze nie wyjechała przebywająca gościnnie krakowianka, to jest ich 8!!!

Posted

betel napisał(a):
Oby ten atak przyniósł efekty:thumbs:

Betel jakoś czarno to widze od kilku tygoni atkuje gumatree aby Morka była na pierwszej stronie i co cisza:mad:

Posted

Erko o Morke wzielo 4 ludzi nr tel.
Szczegolnie jedna rodzinka mi sie podobala, i naprawde mialam nadzieje ze by zadzwonili...
Dom z ogrodem, drugi pies, żona cały dzień w domu, a pan uwielbiajacy Onki :lol:

Może jeszcze się namyśla?

Posted

wlasnie dostalam zapytanie o Moré z ojej.pl
[email protected]
:
na jakiej ulicy lub na jakim osiedlu pani mieszka bardzo prosze o odpisanie do poniedziałku

Proszé odpiszcie , ja pisalam Pani , ze sunia jest w Kielcach ale ewentualnie moze byc dowieziona i ze przekazuje zapytanie bezposrednio opiekuná.

Posted

do mnie wczoraj dzwonił pan ze Sląska w sprawie malamuta...zaproponowałam mu Morkę i podałam tel. Erki...zobaczymy...może wreszcie ktoś ją pokocha...
Mora jest także na krakowskich zwierzakach...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a odpisalyscie cos tej Pani od maila?

tak...na moje pytanie, żeby coś o sobie napisała...napisała:

"bardzo lubię wychodzic na spacery z psem i kocham psy"

....jak dla mnie to dziecko....:shake: