Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mariolka']opisy do 40 psów są...

to ja poproszę ... opis + numerek z galerii jeśli pies tam widnieje...

a jeszcze lepiej jedną osobę od was która będzie odpowiedzialna za opisy i aktualizację tych psiaków :diabloti:

Posted

Beata19 napisał(a):
Czego najbardziej potrzeba??
Oprócz tych specjalnych obróż!
Jakieś ręczniki normalne obroże, smycze, koce??????

SMYCZE,OBROZE, Szelki, moze i kagance, miski, kubły.

koce i reczniki nie ma tam gdzie wlasciwie psom polozyc, nie będa do wykorzystania w tamtejszych warunkach lepsza jest słoma a tą maja.

Posted

[quote name='osho']to ja poproszę ... opis + numerek z galerii jeśli pies tam widnieje...

a jeszcze lepiej jedną osobę od was która będzie odpowiedzialna za opisy i aktualizację tych psiaków :diabloti:

Już dodane do galerii, jak skopiujesz opisy to usunę, zostawię tylko płeć i wiek. Kiedy obrobię fotki to dodam następne psiaki :roll:

Posted

[quote name='ARKA']

p.s niektore zdjecia sa juz z nastepnych dni, gdzie juz psy sa na czystej slomie, moze podmienic na inne zdjecia, takie jednak z pierwszego dnia?

Teoretycznie można. Ale musiałabym przejrzeć zdjęcia które w to miejsce pasują. I "podciągnąć" je w szopku i przygotować do aukcji. Pewnie już wtedy nie będzie można. Dobierałam tak aby się kojarzyły z akapitem. A chronologie wydarzeń, będzie można obejrzeć w linkach. Strony pododaje za dzień dwa.

A poza tym jak znam życie nikt nie spojrzy na słomę i nie będzie się zastanawiał. Pobiegnie tam gdzie drastyczne zdjęcia i na nich skupi uwagę.

Posted

niufek napisał(a):
Moze napiszcie tez ze w tych miejscach zostaly juz tylko wieksze psy i dla nich szukacie miejsc , bedzie bardziej informatywne .Te male jak zwykle jako pierwsze znalazly miejsca .

Małe psy ciagle są,przynajmniej jeszcze w piatek były. Nic nam nie wiadomo, ze ktos zabral, od piątku, male psy.

Posted

Isadoro , pokazałam osobie niezorientowanej w temacie , odebrała -jako czystą informację STOP OKRUCIENSTWU i zaangazowanie instytucji prozwierzęcych , nie ma wołania o POMOC .

Posted

aukcja czy plakat?

ale przecież te zdjęcia są wołaniem o pomoc same w sobie...

serio można je zobaczyć i pomyśleć, że już wszystko okej...? że to nie jest wołanie o pomoc tylko INFORMACJA?

Posted

Bachnach napisał(a):
Isadoro , pokazałam osobie niezorientowanej w temacie , odebrała -jako czystą informację STOP OKRUCIENSTWU i zaangazowanie instytucji prozwierzęcych , nie ma wołania o POMOC .

OK czekam na dalsze uwagi :)

No zdjęcia i fiszki z kontem to się składa tez w wołanie o pomoc. Ulotka nie może być przeładowana, ma uderzać obrazem raczej. Nie sadze aby ktoś na ulicy czytał. Jest informacja. logosy, konto...

No ale czekam nadal na uwagi oczywiście. Może się mylę.