Therion Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Emdziolek, Advocaty sa firmy Bayer, a Preventici Virbaca wyslalas do nich ? Quote
emdziolek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Therion']Emdziolek, Advocaty sa firmy Bayer, a Preventici Virbaca wyslalas do nich ? nie nie mam do nich maili:shake: Quote
emdziolek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Znalazłam kontakt do Bayera i już posłałam im maila;):cool3: Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Link do aukcji cegiełkowej: http://allegro.pl/item429245907_wyscig_o_zycie_200_psow_bestia_i_jej_pupile.html a teraz kawusia, fakjczka i kończę plakaciki Quote
osho Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='ARKA']http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,5643155,Drastyczne__Nielegalne_schronisko_zaglady.html to było 29-ego emitowane, tak ? Quote
osho Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='mariolka']opisy do 40 psów są... to ja poproszę ... opis + numerek z galerii jeśli pies tam widnieje... a jeszcze lepiej jedną osobę od was która będzie odpowiedzialna za opisy i aktualizację tych psiaków :diabloti: Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='kahoona']a może dodaj coś o pseudo-przytulisku? poza tym dowiedz się czy powinno być Krężlu czy Krężelu aukcja już "odpalona" kilka minut wstecz, niewiele zdążyłabym zmienić (jeżeli w ogóle). http://allegro.pl/item429245907_wyscig_o_zycie_200_psow_bestia_i_jej_pupile.html Quote
ARKA Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Beata19 napisał(a):Czego najbardziej potrzeba?? Oprócz tych specjalnych obróż! Jakieś ręczniki normalne obroże, smycze, koce?????? SMYCZE,OBROZE, Szelki, moze i kagance, miski, kubły. koce i reczniki nie ma tam gdzie wlasciwie psom polozyc, nie będa do wykorzystania w tamtejszych warunkach lepsza jest słoma a tą maja. Quote
Bachnach Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Isadora , wiesz ze jestem zauroczona Twoją pracą na rzecz zwierząt :Rose: Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='mimiś']pieknie i wzruszająco napisane! Tekst napisała Arka Quote
paros Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='osho']to ja poproszę ... opis + numerek z galerii jeśli pies tam widnieje... a jeszcze lepiej jedną osobę od was która będzie odpowiedzialna za opisy i aktualizację tych psiaków :diabloti: Już dodane do galerii, jak skopiujesz opisy to usunę, zostawię tylko płeć i wiek. Kiedy obrobię fotki to dodam następne psiaki :roll: Quote
Jarek_Soja Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dostałem informację o potrzebnym transporcie Wawa-Czwa. Sytuacja wygląda tak - jadę jutro, samochód mam mały i mam na pokładzie własnego psa. Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='ARKA'] p.s niektore zdjecia sa juz z nastepnych dni, gdzie juz psy sa na czystej slomie, moze podmienic na inne zdjecia, takie jednak z pierwszego dnia? Teoretycznie można. Ale musiałabym przejrzeć zdjęcia które w to miejsce pasują. I "podciągnąć" je w szopku i przygotować do aukcji. Pewnie już wtedy nie będzie można. Dobierałam tak aby się kojarzyły z akapitem. A chronologie wydarzeń, będzie można obejrzeć w linkach. Strony pododaje za dzień dwa. A poza tym jak znam życie nikt nie spojrzy na słomę i nie będzie się zastanawiał. Pobiegnie tam gdzie drastyczne zdjęcia i na nich skupi uwagę. Quote
emir Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Na portalu trojmiasto.pl: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/...gl1283592.html akucha - dziekuję! Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ostateczna wersja plakaciku. Czekam na ewentualne uwagi. Jak będzie OK przygotuje do druku i podam link do hostingu. Quote
Karolajna Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Isandora- najlepiej odzwierciedla to co się tam działo. Quote
Karolajna Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 O dodaj tam że potrzebne DT i DS natychmiastowo, migiem! Quote
medar Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 emir napisał(a):Na portalu trojmiasto.pl: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/...gl1283592.html akucha - dziekuję! http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/zwierzeta/kolejne-miejsce-kazni-jaka-bezbronnym-psom-zgotowal-czlowiek-czlowiek-to-brzmi-jak-przeklenstwo-ogl1283592.html Quote
ARKA Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 niufek napisał(a):Moze napiszcie tez ze w tych miejscach zostaly juz tylko wieksze psy i dla nich szukacie miejsc , bedzie bardziej informatywne .Te male jak zwykle jako pierwsze znalazly miejsca . Małe psy ciagle są,przynajmniej jeszcze w piatek były. Nic nam nie wiadomo, ze ktos zabral, od piątku, male psy. Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Isadoro napisz , że potrzebne domy! Poza tym mała literówka w tytule przelewu: Krężela a nie Krężęla ;) Quote
Bachnach Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Isadoro , pokazałam osobie niezorientowanej w temacie , odebrała -jako czystą informację STOP OKRUCIENSTWU i zaangazowanie instytucji prozwierzęcych , nie ma wołania o POMOC . Quote
mru Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 aukcja czy plakat? ale przecież te zdjęcia są wołaniem o pomoc same w sobie... serio można je zobaczyć i pomyśleć, że już wszystko okej...? że to nie jest wołanie o pomoc tylko INFORMACJA? Quote
Isadora7 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Bachnach napisał(a):Isadoro , pokazałam osobie niezorientowanej w temacie , odebrała -jako czystą informację STOP OKRUCIENSTWU i zaangazowanie instytucji prozwierzęcych , nie ma wołania o POMOC . OK czekam na dalsze uwagi :) No zdjęcia i fiszki z kontem to się składa tez w wołanie o pomoc. Ulotka nie może być przeładowana, ma uderzać obrazem raczej. Nie sadze aby ktoś na ulicy czytał. Jest informacja. logosy, konto... No ale czekam nadal na uwagi oczywiście. Może się mylę. Quote
Recommended Posts