Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BajkaB napisał(a):
No to ja już zgłupiałam..Kto mi w końcu odpowie co ja mam robic w poniedziałek?Będe wiozła psy do Zabrza czy to nieaktualne?:shake:

nie, Czéstochowa- Nescca jest nieaktualna. Ten transport jest nieaktualny.

Mysia chyba mówila o innym miejscu- w Zabrzu. Skontaktujcie sié z Mysiá co do Zabrza, zeby nie wyszlo ze ona i Nescca mówily o jednym miejscu.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no przeciez do Zabrza mogą jechac 2 psy !Teraz ja tez nic nie rozumiem. W takich sprawach naprawdę nie ma co przez net się umawiac, ale rozmawiac z konkretnymi osobami. Byl padany numer gdzie się kontakowac. Nie rozumiem teraz czemu psy do Zabrza niby nie jadą?Na wątku widać, ze caly czas jechac mialy :crazyeye:

Posted

Kochane dziewczyny...... jestem w kontakcie z Emir..... jeśli będzie potrzeba to psy od Niej bezposrednio pojadą do mnie. Póki co.... narazie transport do Częstochowy jest niepotrzebny......

Posted

[quote name='emilia2280']Ale moze jechac do Zabrza. Tylko teraz trzeba na gwalt uruchomic Mysié. Ona jest w kontakcie ze schronem w Zabrzu.
Mysia, Emilko, jest..ZE schroniska w Zabrzu.

Posted

Uwaga! Część fotek z galerii zrobionej przez paros (http://rumbo.forall.pl/) jest już przerzucona na stronę (http://www.krezel.ovh.org) dział Psy/Do rozpoznania (reszta w trakcie)

jeżeli ktoś ma chwilę wolnego czasu i chce pomóc w rozpoznawaniu psiaków (część fotek na pewno się tu przewinęła) to taka pomoc bardzo mile widziana - zwłaszcza jeśli chodzi o psy, które już wyjechały do różnych fundacji/schronisk. jesli rozpoznajecie swoje psy, dajcie znać (ja wolałbym najpierw przerzucić resztę zdjęć) ... najwygodniej przeglądać miniatury na głównej stronie galerii są tak samo ponumerowane na obu stronach...

dziękuję z góry

Posted

Czy ktoś mógłby opracować mały plakat informacyjny żeby rozwieszać go po zaprzyjaźnionych przychodniach i sklepach dla zwierząt. Nie wszyscy czytają dogo, a i w mediach wielu osobom to umknęło. Dotrzemy z informacją do większej ilości miłośników zwierząt. mam kilkanaście miejsc w których mógłbym taki plakat umieścić i każdy z nas pewnie też.

Posted

qeram napisał(a):
Czy ktoś mógłby opracować mały plakat informacyjny żeby rozwieszać go po zaprzyjaźnionych przychodniach i sklepach dla zwierząt. Nie wszyscy czytają dogo, a i w mediach wielu osobom to umknęło. Dotrzemy z informacją do większej ilości miłośników zwierząt. mam kilkanaście miejsc w których mógłbym taki plakat umieścić i każdy z nas pewnie też.

Plakat będzie dzisiaj wg projektu który wcześniej dawałam.

Posted

[quote name='osho']ten sam wygląd, identycznie odgięta obroża i raczej ta sama przyczepa ... tylko nie zmieniaj numeracji, paros!

no ja też liczę, że później stronki tych psiaków wypełnią się opisami :diabloti:

opisy do 40 psów są...

Posted

[quote name='Wyjątek']http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,5643155,Drastyczne__Nielegalne_schronisko_zaglady.html

to i tak o wiele lepszy materiał niż pozostałe
o wiele bardziej krytykujący i uświadamiający...

jedyne, co było w tym przerażające to właśnie to, o czy mówicie...
że znów problem jakby nie istnieje z psami, które uratowano
:(

tak trudno powiedzieć, że psy szukają pomocy? że nie ma gdzie stu psów
że one nie znikną? nie rozpłyną się?

nawet jeśli ludzie o tym wiedzą, bo mają wyobraźnię
bo podejrzewają, że nie ma co z tymi psami zrobić ot tak na już
to trzeba im to jasno powiedzieć!
bo zawsze pomyślą - aa... na pewno juz nie ma problemu, skoro nie mówią... na pewno KTOŚ inny się tym zajmie...

Isadorko, cieszę się na plakacik :)
może jakiś banerek jeszcze? nowe zdjęcia są mocne...

skoro na media nie ma co liczyć, to może więcej dogomaniaków chociaż tu zebrać...

Posted

Olga132 napisał(a):
Ja dziś postaram sie rozesłać maila do producentów preparatów biobójczych a także do osób sprzedających takie rzeczy na allegro.

Może coś dadzą.

Mośka załatwia artykuł w ECHU MIASTA NA CAŁĄ POLSKĘ z apelem o domy
EMIR

Posted

No to już zupełnie nic nie rozumię :roll: To, że możemy przyjąć dwa suczki (dużą i średnią) jest jak najbardziej oficjalne i cały czas tego się trzymam, zresztą potwierdziłam to kiedy dzwoniono do naszego schroniska. Napiszcie mi z kim konkretnie mam się kontaktować, bo sporo stron wstecz ktoś pisał swoje namiary, żeby nie zasypywać wszystkim Grzegorza i kogoś tam jeszcze, ale nie pamiętam kogo i naprawde nie mam czasu przeszukiwać wątku, bo czeka mnie dzisiaj dość "zalatany" dzień. Napisałam wtedy maila do tej osoby z moimi pytaniami i wątpliwościami, ale do dzisiaj odpowiedzi nie dostałam. Chcę pomóc, ale powoli mi się odechciewa, bo ciężko przebić się przez ten chaos... Napiszcie mi numer z kim konkretnie mam się skontaktowac, czy ta osoba w razie co też koordynuje akcje w Maciejowicach?

Posted

Aukcja-cegiełka gotowa do odpalenia prosiłabym o jednoznaczne ustalenie jaki mam wpisać cel wpłat. Widzę 3 wersje [SIZE=2](1 post, allegro Straży, stronka):

"pomoc dla psów spod Grójca"
"pomoc dla psów spod Warki"
"Na rzecz psów z Krężela"

Posted

[quote name='Mysia_']No to już zupełnie nic nie rozumię :roll: To, że możemy przyjąć dwa suczki (dużą i średnią) jest jak najbardziej oficjalne i cały czas tego się trzymam, zresztą potwierdziłam to kiedy dzwoniono do naszego schroniska. Napiszcie mi z kim konkretnie mam się kontaktować, bo sporo stron wstecz ktoś pisał swoje namiary, żeby nie zasypywać wszystkim Grzegorza i kogoś tam jeszcze, ale nie pamiętam kogo i naprawde nie mam czasu przeszukiwać wątku, bo czeka mnie dzisiaj dość "zalatany" dzień. Napisałam wtedy maila do tej osoby z moimi pytaniami i wątpliwościami, ale do dzisiaj odpowiedzi nie dostałam. Chcę pomóc, ale powoli mi się odechciewa, bo ciężko przebić się przez ten chaos... Napiszcie mi numer z kim konkretnie mam się skontaktowac, czy ta osoba w razie co też koordynuje akcje w Maciejowicach?

-0 609 036 046 - Katarzyna Śliwa -Łobacz wszystkie dane masz na pierwszej stronie więc nie musisz się za bardzo wysilać, żeby je znależć

Zabrze, wobec warunków jakie postawiłi - odpada - szukamy dalej !
EMIR

Posted

[quote name='Isadora7']Aukcja-cegiełka gotowa do odpalenia prosiłabym o jednoznaczne ustalenie jaki mam wpisać cel wpłat. Widzę 3 wersje [SIZE=2](1 post, allegro Straży, stronka):

"pomoc dla psów spod Grójca"
"pomoc dla psów spod Warki"
"Na rzecz psów z Krężela"
napisz proszę : pomc dla psów z Krężela - bo ta nazwa jest najbardziej znana
EMIR

Posted

myslę, że najlepiej będzie jak zadzwonię, bo na maila odpowiedzi nie dostałam, a tutaj jest naprawde cięzko dojśc do porozumienia, wolę wszystko wyjaśnić osobiście.