Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Donacja :loveu: Elik, zadzwoń też do Grzegorza, bo on musi wiedzieć, że ją bierzesz. W razie jakby nic innego się nie znalazło zawsze jest mój kibel :evil_lol: Tylko musiałby ją ktoś mi dowieźć, bo mój bluesmobil do piątku is dead. Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zofia&sasza napisał(a):Donacja :loveu: Elik, zadzwoń też do Grzegorza, bo on musi wiedzieć, że ją bierzesz... Jasna sprawa, podaj proszę nr telefonu, zaraz zadzwoni\ę. zofia&sasza napisał(a):...W razie jakby nic innego się nie znalazło zawsze jest mój kibel :evil_lol: Tylko musiałby ją ktoś mi dowieźć, bo mój bluesmobil do piątku is dead. Właśnie w tej sprawie liczę na Ciebie. We czwartek ktoś odbierze ją na 100 %. Quote
ARKA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A malizna gdzie teraz jest, w klatce czy w boksie,zeby znow nie pomylic ją z innym psiakiem:placz: Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ARKA napisał(a):A malizna gdzie teraz jest, w klatce czy w boksie,zeby znow nie pomylic ją z innym psiakiem:placz: Nie może zajść taka pomyłka. :mad: Arko, możesz podać mi nr tel. do P. Grzegorza ? Quote
donacja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja ją będę prawdopodobnie jutro odbierać, zaraz ją odnajdę na fotce i dokładnie obejrzę, żeby nie doszło do jakiejś pomyłki. Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tam zostały już tylko dwie malizny: ona i Ping. Dodatkowo suczka ma na szyi numer - 92/M. Numer Grześka i Pawła wysyłam na pw elik Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 donacja napisał(a):Ja ją będę prawdopodobnie jutro odbierać, zaraz ją odnajdę na fotce i dokładnie obejrzę, żeby nie doszło do jakiejś pomyłki. To ta sunieczka LILI MARLENE, FIZIA, MILKA, PCHEŁKA 92/M, suka Maleńka, ratlerkowata. Z początku wystraszona, po chwili się ośmiela. Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zofia&sasza napisał(a):Tam zostały już tylko dwie malizny: ona i Ping. Dodatkowo suczka ma na szyi numer - 92/M. Numer Grześka i Pawła wysyłam na pw elik Dzięki, zaraz dzwonię. :angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Kurcze, zamiast zapisać, wykasowałam :-( Ale Ziosiu oni podawali swoje numery na wątku więc to nie tajemnica. Podaj proszę jeszcze raz :calus: Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 co ma sunia w kiblu zofii siedzieć. moja zośka nie powinna jej zatłuc chyba, nie? jka uważacie, ze dadzą radę (bo nie mam jak izolowac), to może i u mnie przekimać.... watek taki jest o poszukiwanym dziadku małym do krakowa; http://www.dogomania.pl/forum/f97/maly-piesek-do-12-lat-krakow-125618/index2.html niewiele, ale zawsze jakis ślad, wrzuciłam tam pudziankę.... Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Piesków jest o jednego więcej - P. Paweł odłowił tego uciekiniera. P. Grzegorz ma być na pewno jutro po psiaki. Obiecał, że pokryje koszt transportu do Krakowa.Szukam dalej transportu W-wa - Kraków. Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Słuchaj SBD, tak naprawdę byłoby lepiej. Ten kibel nie jest duży, a do tego trochę się boję o kociastego, bo on koniecznie chce poznać każdego psa. Przesmykuje się pod nogami jak piskorz. A nie mamy przecież pojęcia, jak Lili reaguje na koty i to takie dziwne :shake: Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 najlepszym wyjściem byłoby, jkaby lili przyjechała jutro pom 16.30, a 17.00 wyjde wtedy z psem po pracy, poznają się.. a wieczorem, tak nieco po 19.00 wychodzę, więc niech maja czas na zapoznanie się. cholera. jka myslicie, że musze zostac w domu, to znów będe musiała odwołac spotkanie... ale jakos załatwię sprawę, może przeniose je do siebie? teraz wychodze z pracy a na dogo bede dopiero ok 22, więc jakby co, to telefon,ale od 18 do 21 bedzie wyłączony... Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jest transport W-wa - Kraków :multi: Kochanieńkie, do której z Was Diominacja mogłaby zawieźć sunieczkę ? Ja teraz zmykam, muszę do swoich psiaków lecieć. Będe na dogo za ok. 2 godz. Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ona jest skrajnie wycofana. Nie sądzę, żeby prowokowała Zośkę :shake: Quote
salibinka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Eliku, Lili jedzie do Ciebie do Krakowa? Doczekała się:multi: (Tula grzeje doopkę a ona tyle czekała w tym zimnie :() To jest cudowna wiadomość! Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Może do każdej z nas. Z tym, że do mnie dopiero od jakiejś 17.30. A do SBD od 16.30. Do mnie jest dalej - Żoliborz, do SBD bliżej chyba - Grochów Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Osho, na razie nic się nie udało. Nie zapeszaj. Jak będzie w kiblu moim lub SBD - odtrąbimy tryumf! Przestawiło... Quote
osho Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 uff, dobrze, że udało się następnemu... i to lili marlene... Quote
osho Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zofia, a ty będziesz pilotować adopcję pepe - bo nie wiem na kogo namiary podać - na ciebie czy murkę ? Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Namiary na Murkę. Będziemy decydować wspólnie :lol: Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zofia&sasza napisał(a):Może do każdej z nas. Z tym, że do mnie dopiero od jakiejś 17.30. A do SBD od 16.30. Do mnie jest dalej - Żoliborz, do SBD bliżej chyba - Grochów Super :multi: Jeśli Obie zgłaszacie wolną i nie przymuszoną chęć ( :diabloti: ) przechowania Lili, decyzja należy do Donacji, gdzie Jej będzie bliżej lub lepiej pod względem korków. Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tylko pamiętajcie o godzinach! Ja się nie mogę urwać z roboty :shake: Już z powodu Pepe wyszłam półtorej godz. wcześniej... Quote
elik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czekamy więc na Dominacje, gdzie zawiezie Lili. Dzwonię ale się nie zgłasza. Quote
donacja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie ukrywam, że dla mnie lepiej będzie dostarczyć Lili na Żoliborz, bo nie będę miała kłopotów z trafieniem. Po drugiej stronie wielkiej wody trafiam tylko do ZOO. Quote
Recommended Posts