Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donacja :loveu: Elik, zadzwoń też do Grzegorza, bo on musi wiedzieć, że ją bierzesz. W razie jakby nic innego się nie znalazło zawsze jest mój kibel :evil_lol: Tylko musiałby ją ktoś mi dowieźć, bo mój bluesmobil do piątku is dead.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Donacja :loveu: Elik, zadzwoń też do Grzegorza, bo on musi wiedzieć, że ją bierzesz...

Jasna sprawa, podaj proszę nr telefonu, zaraz zadzwoni\ę.

zofia&sasza napisał(a):
...W razie jakby nic innego się nie znalazło zawsze jest mój kibel :evil_lol: Tylko musiałby ją ktoś mi dowieźć, bo mój bluesmobil do piątku is dead.

Właśnie w tej sprawie liczę na Ciebie. We czwartek ktoś odbierze ją na 100 %.

Posted

ARKA napisał(a):
A malizna gdzie teraz jest, w klatce czy w boksie,zeby znow nie pomylic ją z innym psiakiem:placz:

Nie może zajść taka pomyłka. :mad:
Arko, możesz podać mi nr tel. do P. Grzegorza ?

Posted

donacja napisał(a):
Ja ją będę prawdopodobnie jutro odbierać, zaraz ją odnajdę na fotce i dokładnie obejrzę, żeby nie doszło do jakiejś pomyłki.

To ta sunieczka

LILI MARLENE, FIZIA, MILKA, PCHEŁKA
92/M, suka
Maleńka, ratlerkowata. Z początku wystraszona, po chwili się ośmiela.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Tam zostały już tylko dwie malizny: ona i Ping. Dodatkowo suczka ma na szyi numer - 92/M. Numer Grześka i Pawła wysyłam na pw elik

Dzięki, zaraz dzwonię.
:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:
Kurcze, zamiast zapisać, wykasowałam :-(
Ale Ziosiu oni podawali swoje numery na wątku więc to nie tajemnica.
Podaj proszę jeszcze raz :calus:

Posted

Piesków jest o jednego więcej - P. Paweł odłowił tego uciekiniera.
P. Grzegorz ma być na pewno jutro po psiaki.
Obiecał, że pokryje koszt transportu do Krakowa.Szukam dalej transportu W-wa - Kraków.

Posted

Słuchaj SBD, tak naprawdę byłoby lepiej. Ten kibel nie jest duży, a do tego trochę się boję o kociastego, bo on koniecznie chce poznać każdego psa. Przesmykuje się pod nogami jak piskorz. A nie mamy przecież pojęcia, jak Lili reaguje na koty i to takie dziwne :shake:

Posted

najlepszym wyjściem byłoby, jkaby lili przyjechała jutro pom 16.30, a 17.00 wyjde wtedy z psem po pracy, poznają się.. a wieczorem, tak nieco po 19.00 wychodzę, więc niech maja czas na zapoznanie się. cholera. jka myslicie, że musze zostac w domu, to znów będe musiała odwołac spotkanie... ale jakos załatwię sprawę, może przeniose je do siebie? teraz wychodze z pracy a na dogo bede dopiero ok 22, więc jakby co, to telefon,ale od 18 do 21 bedzie wyłączony...

Posted

Jest transport W-wa - Kraków :multi:
Kochanieńkie, do której z Was Diominacja mogłaby zawieźć sunieczkę ?

Ja teraz zmykam, muszę do swoich psiaków lecieć. Będe na dogo za ok. 2 godz.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Może do każdej z nas. Z tym, że do mnie dopiero od jakiejś 17.30. A do SBD od 16.30. Do mnie jest dalej - Żoliborz, do SBD bliżej chyba - Grochów

Super :multi:
Jeśli Obie zgłaszacie wolną i nie przymuszoną chęć ( :diabloti: ) przechowania Lili, decyzja należy do Donacji, gdzie Jej będzie bliżej lub lepiej pod względem korków.