Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miśka84']A może w Nowinach[/quote]

No dobra, niech będzie w Nowinach ;) tylko jakieś namiary na gazetę by się przydały, żeby sprawdzić czy można ogłosić psiaki, jaka jest cena ogłoszenia i jak takie ogłoszenie wygląda.

Kto ma kontakt do "Nowin"?
Może w kiosku mogłybyście kupić te Nowiny? :roll:

Posted

[quote name='Negri_2008']No dobra, niech będzie w Nowinach ;) tylko jakieś namiary na gazetę by się przydały, żeby sprawdzić czy można ogłosić psiaki, jaka jest cena ogłoszenia i jak takie ogłoszenie wygląda.

Kto ma kontakt do "Nowin"?
Może w kiosku mogłybyście kupić te Nowiny? :roll:[/quote]
dobra to ja sprawdze ale poznjej bo w robocie i jak przyjdzie szefowa to spadam :evil_lol:
o zapytam albiemu bo pamietam ze ona kiedys dawala ogloszenie alebo podejde do biura ogloszen Nowin w Rzeszowie

Posted

[quote name='Miśka84']dobra to ja sprawdze ale poznjej bo w robocie i jak przyjdzie szefowa to spadam :evil_lol:
o zapytam albiemu bo pamietam ze ona kiedys dawala ogloszenie alebo podejde do biura ogloszen Nowin w Rzeszowie[/quote]
Miśka - zapytaj cioteczko :loveu:

I już troszkę raźniej ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']Miśka - zapytaj cioteczko :loveu:

I już troszkę raźniej ;)[/quote]
Nowiny kupilam :p
[url=http://www.nowiny24.pl]nowiny24 - Podkarpacie, Rzeszów - informacje, wydarzenia, opinie, artykuły[/url]
i biuro ogloszen online [url=http://www.nowiny24.pl/nadaj]Rzeszów, Podkarpacie - informacje, artykuły, wydarzenia.[/url]

chyba najlepiej oglaszac w piatek bo wtedy jest dodatek tv i najwiecej ludzi kupuje

Posted

:multi::multi::multi:

[url=http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/REKLAMA/446950491]Informacje o Gazecie Codziennej Nowiny - 11 sierpnia 2009[/url]

tu można poczytać jakie sa zasady.

Sprawdzę wieczorem bo teraz tyram w robocie :diabloti:

Posted

Mam informacje od Neczki, że gazeta Nowiny na stałe współpracuje ze schroniskiem Ciapka i Tofika.

Za niedługo będzie możliwość umieszczenia tam ich ogłoszenia tylko trzeba troszkę poczekać, bo jest kolejka.
Druga dobra wiadomość to taka, że ogłoszenie będzie gratis :lol:

Posted

ale to w rzeszowskich?
wiem, ze psiaki sa ogłaszane w jakiejś gazecie jaroslawskiej.

ps. Neczka a to nie możesz napisać np. na głównym wątku o tym, że psy będą mieć ogłoszenia w jakiejś gazecie. palec by Cię rozbolał?!

Posted

Ja tego nie rozstrzygne, w których Nowinach bo jestem za daleko :shake:

Ciotki, dopóki się kręcimy przy ich wątku - chłopaki cały czas mają szansę na dom.
Gdy tu zalegnie cisza będzie po ptakach :-(

Posted

Historia tych cudnych piesków jest wzruszajaca - może telewizję zainteresować?
Wątek Murzyna jest dowodem na to, że telewizja to jednak "potęga"
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/[/URL]

Posted

Myślicie, że to będzie dobrze dla psiaków wyciągnąć ich ze schroniska do telewizji, narobić im nadziei, a potem je wsadzić znowu do boksu ?
A psiaki miały mieć ogłoszenie w gazecie, ale nie wiem co z tego wyjdzie :oops:.

Posted

[quote name='Dogo07']Myślicie, że to będzie dobrze dla psiaków wyciągnąć ich ze schroniska do telewizji, narobić im nadziei, a potem je wsadzić znowu do boksu ?
.[/quote]
Pewnie nie..... no ale warto zapytac czy jest jakas szansa dostac sie do tv...
Ja mam u siebie na chwilowym tymczasie Matylde z mojego podpisu, ktora pilnie szuka domu i taka tv tez by byla dla niej szansa...

Posted

[quote name='Miśka84']
Ja mam u siebie na chwilowym tymczasie Matylde z mojego podpisu, ktora pilnie szuka domu i taka tv tez by byla dla niej szansa...[/quote]

Z Matyśką większa szansa bo pojedyncza adopcja i jestem pewna że poruszyłaby niejedno serce....
Chłopaczki kochane nikt was obu nie chce razem.....:shake:

Posted

obawiam się ,że chłopaki nie mają teraz już ogłoszeń albo mają bardzo stare..:shake:
gazety lokalne to dla nich kolejna szansa
zrobić im allegro ?
może jak się skończą wakacje ludzie będą bardziej chętni do adopcji...

Posted

Tofik i Ciapuś mają dziś ogłoszenie w krakowskim wydaniu Gazety Wyborczej.

[SIZE=1]ale szczerze powiem, że podwójne adopcje... to cud[/SIZE]
[SIZE=1]zastanówcie się, czy aby na pewno chcecie czekać na taki cud?[/SIZE]