TYGRYS-ica. Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 na spacerek na pierwsza po domek ;) Quote
Becia66 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote=mru;10820989 bede mu musiała ogłoszenia odnowić! Zeniutek musi dom znaleźć... A allegro mru też umiesz robić ? podesłałabym ci tekst bo mam juz gotowy...:roll: Quote
mru Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nie umiem allegro :( może kogoś poproszę...? (pokaż tekst :) ) Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja mowilam ze moję zrobic, ale potrzebuję tekst, dane itd Nalepiej napiszcie gotowca na wątku Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 juz i osoba do allegro sie zglosila.. dziewczyny na co czekacie?? :cool3: Quote
albiemu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dzisiaj napiszę tekst i dzięki za wsparcie w zrobieniu allegro :) Quote
TYGRYS-ica. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 zebym i ja potrafila takie rzeczy... :evil_lol: no nic chociaz hooopne :p Quote
albiemu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jako tytuł - Moje oczy widzą ciemność,chociaż serce pamięta światło ludzkiej dobroci ... pod powiekami mam obraz łąki pod powiekami mam postać człowieka pod powiekami mam wspomnienie rozłąki gdy otworze oczy nikt na mnie nie czeka zamykam więc powieki i zapadam w senność bo w niej jest mi dobrze i nie jestem sam to daje losu mi cenną odmienność nie chcę się budzić, śniąć wciąż na dom nadzieję mam .... Ludzie często zamykają oczy wierząc, że problemy znikną .... Zenek często kiedy śpi, przebiera łapami i szczęśliwie pomrukuje psie murmurando wolności, przestrzeni, czasem mam wrażenie zapachów ale czy człowieka? Smutne straszliwie, kiedy minuta naszej obecności przy nim to jego wielka nadzieja, że zapachy które go otaczają, sa objawieniem najlepszego ... domu ... Po kilku minutach my zamykamy bramkę idziemy przed siebie i mamy do kogo wrócić. On zostaje w tym z czym pogodzić się wciąż nie potrafi bo wie - czym jest dom i jak wiele stracił ... Zenek - stracił wzrok - to co było cenne pozostało w pamięci. Gdyby nie znał obrazów zycia codziennnego, może byłoby łatwiej? On bardzo dobrze sobie radzi i absolutnie nie można mówić o kalectwie - tak naprawdę to My ludzie mamy kalekie serca bo widzimy jedynie to co chcemy i nie mamy czasu na to aby przystanąć i zrozumieć. Sercem zobaczyć można najwięcej i proszę swoim sercem spotkaj się z Zenkiem a pokochasz go jak My. Proszę ... pomóż widzieć mu swoimi oczami to co utracił. Twoje dobro niech będzie jego domem. Ten wyjątkowy pies kocha setką serc, pięknie dziękuje ogonem i patrząc w kierunku ludzkiego ciepła zawsze ma w sobie dławiącą nas w gardle nadzieję że lepsze wlasnie przyszło i idzie do domu.... pomimo, że od tak wielu lat jeszcze nigdy nie wyszedł. Zenuś jest w Orzechowcach pod Przemyślem, ma około 8 lat ... Telefon do wolontariuszki 606262450 lub mail [email protected] Quote
Becia66 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Po mojemu to Zenek nic nie widzi.....:shake: Quote
albiemu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wg mnie coś widzi ale nie wiem czy oczętami czy tylko nosem już .... nie chce pisać też głupot więc ... co napisać? Wetem nie jestem. Quote
gagata Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Zenuś, nieważne ile widzisz...za to ile czujesz... Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 prosze tylko uzupelnijcie nr do kontaktu i maila Quote
mru Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 ślicznie napisane :loveu: ja bym brała :loveu: Quote
Neczka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja też myślę, że on całkowicie nie widzi... czasami zdarza się mu w coś wpaść i wogóle...:-( Quote
TYGRYS-ica. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ale tekst moze zostac. ewentualnie zainteresowanym osobom mozna mowic ze on raczej nie widzi nic :roll: Quote
albiemu Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no to ja zmieniłam tekst, że nie widzi bo nie ma co z siebie i ludzi wariata robić. Poprawki na szybko więc proszę w razie czego zmiencie od siebie co trzeba, kontakt wstawiony więc allegro mozna robic :) Quote
Recommended Posts