Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknotka!!:loveu:
Ile futerka do miziania:lol:

Z takim kozuszkiem to jej rzeczywiscie milej byłoby chyba na zewnatrz..

Kiedyś na krakowskim watku był spór czy faktycznie bernardyn (bo akurat o niego chodziło) marzy o wzięciu na kanape..
No i wyszło, ze raczej nie..:lol:

Posted

wanda szostek napisał(a):
Sunia robi wrażenie. Myślałam o DT, ale z suczkami może być kłopot. Mam trzy mini.

Chyba ona jest jednak za duża, wiesz? Na suczki to raz, a na Ciebie to dwa, bo pamiętam, że jesteś raczej drobna Wandziu. A Saba potrafi pociągnąć, że hej...

Posted

Kochani!
Mam super domek dla suni!!!
Już wysłałam maila i jak pani się nie zakocha to już sama nie wiem kogo jej szukać! :mad: Czekam na odpowiedź!
Powiem tyle: dom z ogrodem, pies nie na łańcuchu a pańcia kocha zwierzaki!!
Sunia jest prze-cu-do-wna!!!!! Ja się zakochałam!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Ale mam już 3 psiaki!!! I TZ się nie zgadza!!! :placz:

Posted

[quote name='DIF']Kochani!
Już wysłałam maila i jak pani się nie zakocha to już sama nie wiem kogo jej szukać! :mad: Czekam na odpowiedź!
Sunia jest prze-cu-do-wna!!!!! Ja się zakochałam!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Żeby to były prorocze słowa :p

Posted

anielica napisał(a):
A ciotka Tigerowa to się Sabci nie bojała? Bo ona się boi psów :cool3:

Bardzo śmieszne ..........bardzo ......:angryy:

A tak na marginesie dodam , że wzięłam sobie 13-letnią obstawę , która niczego i nikogo się nie boi i to obstawa biegała i bawiła się z sunią , a my z cioteczką Rybką poplotkowałyśmy siedząc na ławeczce :diabloti:

Saba jest prześliczna i przecudownie kochana :)

Troszkę niesubordynowana , ale to przecież dziecko jeszcze ......
Zero w niej agresji , do wszystkich nastawiona pozytywnie i tylko i wyłacznie zabawowo..

Sierść wymaga pielegnacji i wyczesywania , bo ma na sobie jeszcze tomę puchu , któy wpada z niej garściami ...współczuję serdecznie Rybce - pełno sierści w całym domu ...
Do wycięcia ma masę kołtunów także , zwłaszcza za uszami , ale przy niej jest bardzo cięzko cokolwiek zrobić , bo wierci się i chce się bawić ...
Na grzbiecie ma sierść mocno przerzedzoną , ale skóra pod spodem jest ładna i rózowiutka...

Ktoś będzie miał z niej prawdziwą pociechę , ale zdecydowanie powinna mieszkać na dworze , a nie w domu ...

Posted

[quote name='DIF']Kochani!

To ja trzymam kciuki... Żeby się udało... A gdzie ten domek? Daleko?

Posted

No to czekamy na odpowiedź Pani...
A czemu jej się żaden psiak nie podoba?
Przepraszam, za brak entuzjazmu, ale jakoś nie ufam psiarzom, którzy baaardzo długo szukają psa. Ale może się mylę :)
Na pewno Sabcia potrzebuje Dobrego i Mądrego Człowieka...

Posted

Została odrobaczona, czekamy na zaszczepienie wścieklizny - za tydzień. Na ten moment to priorytet. Rybka też ma się zorientować, czy nie da się zrobić jakoś niedrogo USG na dniach, żaby sprawdzić czy suka nie jest szczenna i czy mamy się spieszyć. Jeżeli znajdzie się domek, podpiszemy umowę z warunkiem sterylizacji, jeżeli domku nie będzie, to z pewnością będziemy chciały wysterylizować na początku czerwca - zanim Rybka wyjedzie - żeby na ewentualny tymczas pojechała już po zabiegu... Tylko wiesz - kwestie finansowe też są ważne, nie ukrywam, kasą nie śmierdzimy... No ale będziemy zbierać... :roll:

Generalnie, to Rybka decyduje co, jak i kiedy...

Posted

anielica napisał(a):
No to czekamy na odpowiedź Pani...
A czemu jej się żaden psiak nie podoba?
Przepraszam, za brak entuzjazmu, ale jakoś nie ufam psiarzom, którzy baaardzo długo szukają psa. Ale może się mylę :)
Na pewno Sabcia potrzebuje Dobrego i Mądrego Człowieka...

Nie chodzi o to, że się nie podoba, ale o to, że ta suńka jest wyjątkowo piękna i jeśli się nie spodoba to już nie wiem..... :evil_lol::roll:!! Poza tym Pani nie szuka baaardzo długo tylko raczej z "doskoku". Jak na dogo wynajdę jakieś psiątko to jej podsyłam, tak jak teraz Sabcię.
Sunia mieszkałaby pod Warszawą.
Do kiedy mamy czas, bo nie doczytałam na wątku?:shake: