wanda szostek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sunia robi wrażenie. Myślałam o DT, ale z suczkami może być kłopot. Mam trzy mini. Quote
AniaB Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Pięknotka!!:loveu: Ile futerka do miziania:lol: Z takim kozuszkiem to jej rzeczywiscie milej byłoby chyba na zewnatrz.. Kiedyś na krakowskim watku był spór czy faktycznie bernardyn (bo akurat o niego chodziło) marzy o wzięciu na kanape.. No i wyszło, ze raczej nie..:lol: Quote
anielica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 wanda szostek napisał(a):Sunia robi wrażenie. Myślałam o DT, ale z suczkami może być kłopot. Mam trzy mini. Chyba ona jest jednak za duża, wiesz? Na suczki to raz, a na Ciebie to dwa, bo pamiętam, że jesteś raczej drobna Wandziu. A Saba potrafi pociągnąć, że hej... Quote
Rybka. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dzisiaj Tiger podrzuciła nam karmę Hills'a, więc jedzonko na jakiś czas mamy... Jeszcze tylko dobrego domku brakuje :( Quote
anielica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A ciotka Tigerowa to się Sabci nie bojała? Bo ona się boi psów :cool3: Quote
tomcug Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 anielica napisał(a):A ciotka Tigerowa to się Sabci nie bojała? Bo ona się boi psów :cool3: Łoj, a ja cosik nie dowierzam :evil_lol:. Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kochani! Mam super domek dla suni!!! Już wysłałam maila i jak pani się nie zakocha to już sama nie wiem kogo jej szukać! :mad: Czekam na odpowiedź! Powiem tyle: dom z ogrodem, pies nie na łańcuchu a pańcia kocha zwierzaki!! Sunia jest prze-cu-do-wna!!!!! Ja się zakochałam!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Ale mam już 3 psiaki!!! I TZ się nie zgadza!!! :placz: Quote
tomcug Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='DIF']Kochani! Mam super domek dla suni!!! Już wysłałam maila i jak pani się nie zakocha to już sama nie wiem kogo jej szukać! :mad: Czekam na odpowiedź! Powiem tyle: dom z ogrodem, pies nie na łańcuchu a pańcia kocha zwierzaki!! Sunia jest prze-cu-do-wna!!!!! Ja się zakochałam!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Ale mam już 3 psiaki!!! I TZ się nie zgadza!!! :placz: Żeby to były prorocze słowa :p Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja też trzymam! Odpowiedź będzie dopiero jutro..... Qrde..no! Ależ ona jest CUDNA!!! Aż dziw, że nikt się nie bije o nią :shake:!! Quote
wilczyca Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 łoj jak puuuchatka sliczna :cool3:. Trzymam mocno kciuki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: żeby się udało co Dif napisała. Quote
Tiger Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 anielica napisał(a):A ciotka Tigerowa to się Sabci nie bojała? Bo ona się boi psów :cool3: Bardzo śmieszne ..........bardzo ......:angryy: A tak na marginesie dodam , że wzięłam sobie 13-letnią obstawę , która niczego i nikogo się nie boi i to obstawa biegała i bawiła się z sunią , a my z cioteczką Rybką poplotkowałyśmy siedząc na ławeczce :diabloti: Saba jest prześliczna i przecudownie kochana :) Troszkę niesubordynowana , ale to przecież dziecko jeszcze ...... Zero w niej agresji , do wszystkich nastawiona pozytywnie i tylko i wyłacznie zabawowo.. Sierść wymaga pielegnacji i wyczesywania , bo ma na sobie jeszcze tomę puchu , któy wpada z niej garściami ...współczuję serdecznie Rybce - pełno sierści w całym domu ... Do wycięcia ma masę kołtunów także , zwłaszcza za uszami , ale przy niej jest bardzo cięzko cokolwiek zrobić , bo wierci się i chce się bawić ... Na grzbiecie ma sierść mocno przerzedzoną , ale skóra pod spodem jest ładna i rózowiutka... Ktoś będzie miał z niej prawdziwą pociechę , ale zdecydowanie powinna mieszkać na dworze , a nie w domu ... Quote
Rybka. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='DIF']Kochani! Mam super domek dla suni!!! Już wysłałam maila i jak pani się nie zakocha to już sama nie wiem kogo jej szukać! :mad: Czekam na odpowiedź! Powiem tyle: dom z ogrodem, pies nie na łańcuchu a pańcia kocha zwierzaki!! Sunia jest prze-cu-do-wna!!!!! Ja się zakochałam!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Ale mam już 3 psiaki!!! I TZ się nie zgadza!!! :placz: To ja trzymam kciuki... Żeby się udało... A gdzie ten domek? Daleko? Quote
anielica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No to czekamy na odpowiedź Pani... A czemu jej się żaden psiak nie podoba? Przepraszam, za brak entuzjazmu, ale jakoś nie ufam psiarzom, którzy baaardzo długo szukają psa. Ale może się mylę :) Na pewno Sabcia potrzebuje Dobrego i Mądrego Człowieka... Quote
anielica Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Pamiętajmy o Sabie! Do wyjazdu Rybki nie zostało wiele czasu.... Quote
KWL Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A ja tak trochę popsuję nastroje i spytam jak zamierzacie rozwiązać kwestię sterylizacji suńki ? Quote
anielica Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Została odrobaczona, czekamy na zaszczepienie wścieklizny - za tydzień. Na ten moment to priorytet. Rybka też ma się zorientować, czy nie da się zrobić jakoś niedrogo USG na dniach, żaby sprawdzić czy suka nie jest szczenna i czy mamy się spieszyć. Jeżeli znajdzie się domek, podpiszemy umowę z warunkiem sterylizacji, jeżeli domku nie będzie, to z pewnością będziemy chciały wysterylizować na początku czerwca - zanim Rybka wyjedzie - żeby na ewentualny tymczas pojechała już po zabiegu... Tylko wiesz - kwestie finansowe też są ważne, nie ukrywam, kasą nie śmierdzimy... No ale będziemy zbierać... :roll: Generalnie, to Rybka decyduje co, jak i kiedy... Quote
Hotel KADIF Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 anielica napisał(a):No to czekamy na odpowiedź Pani... A czemu jej się żaden psiak nie podoba? Przepraszam, za brak entuzjazmu, ale jakoś nie ufam psiarzom, którzy baaardzo długo szukają psa. Ale może się mylę :) Na pewno Sabcia potrzebuje Dobrego i Mądrego Człowieka... Nie chodzi o to, że się nie podoba, ale o to, że ta suńka jest wyjątkowo piękna i jeśli się nie spodoba to już nie wiem..... :evil_lol::roll:!! Poza tym Pani nie szuka baaardzo długo tylko raczej z "doskoku". Jak na dogo wynajdę jakieś psiątko to jej podsyłam, tak jak teraz Sabcię. Sunia mieszkałaby pod Warszawą. Do kiedy mamy czas, bo nie doczytałam na wątku?:shake: Quote
Recommended Posts