Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF napisał(a):

Do kiedy mamy czas, bo nie doczytałam na wątku?:shake:

DIF, nie mamy czasu... Ja 17 czerwca mam wylot, do tego czasu muszę zdać sesję i jeszcz chciałabym pojechać do domu (pod Szczecin) choć na kilka dni, żeby rodzice nie zapomnieli jak wyglądam :(
Czyli na dobrą sprawę w Lublinie jestem do 10 czerwca... I nie bardzo mam czas dla psa, nie mówię o jedzeniu, wyjściu na siu tylko o szkoleniu i długich spacerach...

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka. napisał(a):
DIF, nie mamy czasu... Ja 17 czerwca mam wylot, do tego czasu muszę zdać sesję i jeszcz chciałabym pojechać do domu (pod Szczecin) choć na kilka dni, żeby rodzice nie zapomnieli jak wyglądam :(
Czyli na dobrą sprawę w Lublinie jestem do 10 czerwca... I nie bardzo mam czas dla psa, nie mówię o jedzeniu, wyjściu na siu tylko o szkoleniu i długich spacerach...

O qrcze......:roll::-(

Posted

dostalam link od Rudej wpisuje sie zeby sie zasubskrybowac :roll:nic nie moge obiecac ale bede rozmawiac z tata bo rok temu stracilismy kochanego psa tej rasy :-(..tylko niestety narazie brak warunkow uniemozliwia nam adopcje psa choc tato bardzo chce..w kazdym raze z nim porozmawiam zobaczymy co da sie zrobic. Sunia przepiekna bardzo przypomina mi naszego Kapsla choc wydaje mi sie ,ze jest duzo drobniejsza .

Posted

[quote name='Aaliyah1981'] Sunia przepiekna bardzo przypomina mi naszego Kapsla choc wydaje mi sie ,ze jest duzo drobniejsza .

Ona jeszcze urośnie, to pewne. Na razie ma niecałe 60 cm w kłębie ale nie zapominaj, że to młoda, około roczna sunia, więc spokojnie jeszcze z sześć miesięcy będzie rosła.
Dzisiaj znowu ją wyczesałam, więc jest już troszkę "chudsza" :)
No i foteczki... W końcu lepiej się ogląda niż czyta...

Posted

Rybka wiem wiem one nawet zima sa duzo wieksze niz wiosna i latem i zmieniaja nawet kolor siersci zima sa jasniejsze :cool3:...sunia naprawde przepiekna gdyby byla starsza moglaby byc nasza skradziona Buba :-( niestety buba mialaby teraz ok 4-5 lat . U nas jedyny problem to to ,ze nie mamy ogrodzonej dzialki a mieszkanie w blokach niestety male :roll:i tak gniezdzilismy sie w tej klitce z wielkim moskalem ,owczarkiem szkockim i mala fretka :razz:teraz zwierzakow juz nie ma minal rok . moj tato naprawde kocha psy i tak jak ja zyc bez nich nie potrafi a szczegolnie ukochal sobie wlasnie te ogromne niedzwiadki . Wydaje mi sie ,ze jedyna rozsadna osoba w domu jest mama w sumie ma racje takie psy mimo wszystko mecza sie w blokach .Zobaczymy moze uda sie cos wymyslec ...choc teraz nadchodzi okres wakacyjny a wiadomo co sie dziac bedzie :angryy:

Posted

Na allegro małe zainteresowanie :(
Obejrzało sunię tylko 170 osób, więc zmieniłam tytuł, pisząc, że to mix moskiewskiego lub kaukaza...

Rybka wie, jak rozmawiać z zainteresowanymi, a może tytuł kogoś przyciągnie sensownego, kto szuka właśnie takiego psa... :roll: