tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Rybka. Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Halo, halo, pamięta ktoś jeszcze o Sabci? Trochę zaniedbałam wątek ale wieści o małej mam i czekam na fotki :) Oto one: A witam, u Nas wszystko w jak najlepszym porządku. Saba coraz bardziej staje się dorosłym psiakiem-już wie że jesteśmy jej rodziną i poczuwa się do pilnowania swojego domostwa. Ona nas pokochała i my ją też bardzo. Wyślę Ci oczywiście fotki na pocztę. Aktualnie prowadzimy akcję - wyczesywanie zimowej sierści ( strasznie tego nie lubiła)ale znalazłam na to sposób. Jak pamiętasz ona nie lubiała kotów, i to się nie zmieniło. Ale jak widzi koty to można ją czesać do woli bo jest tak skupiona na nich. Oczywiście wtedy jest na smyczy aby nic nikomu się nie stało Czekam jeszcze tylko na foteczki :) Quote
Rybka. Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 No nie ma. Sprawdzam pocztę codziennie z nadzieją, że już są, a ich uporczywie nie ma... Ale cierpliwość cnotą jest, więc czekamy :) Anielica, niebieski rosyjski już zaklepany, jadę po niego w przyszłym tygodniu- zamieszka ze mną w Stagardzie :) Sprawiłam sobie prezent z okazji końca studiowania. Ponoć gdzie mieszka niebieski kot tam mieszka miłość w kolorze nieba :) Quote
anielica Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Piękna psica :loveu: A niebieski trafi do nieba :loveu: Quote
Rybka. Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Odezwała się do mnie właścicielka Sabci. Sucz ma się dobrze, dziewczyna dba o nią, nie sprawia już kłopotów wychowawczych i wszyscy są szczęśliwi... Zdjęcia z zimy bo ostatnio nie było czasu na fotki :) Zaraz je wrzucę tylko mi sięściągną... Quote
Recommended Posts