Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No w końcu mi dogo zaczęło działać jak trzeba...
Przez ostatnie dni widziałam wszystko w formie lustrzanej... :mad:

Sabo! Dłuuuugich, szczęśliwych lat w Swoim Domu!:Dog_run:

Posted

I wielkie podziękowania dla Rybki za to, że mnie z tą Sabą nie zostawiła na środku leśnej drogi :Rose:

Oraz dla Tomcug i Tiger za pomoc finansową i rzeczową.:Rose:

I dla wszystkich którzy wspierali: ogłoszeniami, bannerkami i w jakikolwiek inny sposób, a przede wszystkim duchowo!!! :Rose:

Posted

Fotki są, wrzucę jak wrócę do Lublina. Saba ma się dobrze, w końcu apetyt wrócił i sunia nabiera sił.
A tymczasem uciekam odpoczywać dalej :)

Posted

Rybka. napisał(a):
Fotki są, wrzucę jak wrócę do Lublina. Saba ma się dobrze, w końcu apetyt wrócił i sunia nabiera sił.
A tymczasem uciekam odpoczywać dalej :)

No to spokojnie czekamy. Najważniejsze, że Saba ma domek.

Posted

Dostałam mmsa od Sylwii, że Saba czuje się dobrze, zaczęła jeść (po zabiegu nie miała apetytu), ranka się goi, jest przemywana i wszystko ogółnie w porządku. W załączniku fotka...

Na dniach zadzwonię i dowiem się więcej, postaram się też o fotki :)

Posted

tomcug, masz jakieś foteczki suńki, które wklejałaś do wątku Leonka?
Pani Tereska zakochała się i pyta czy będą nowe :)
Zapytuje też co słychać u suski :)

Posted

Rybka. napisał(a):
tomcug, masz jakieś foteczki suńki, które wklejałaś do wątku Leonka?
Pani Tereska zakochała się i pyta czy będą nowe :)
Zapytuje też co słychać u suski :)

Oj, dawno nie miałam żadnych wiadomości. Obiecuję dzisiaj napisać, poprosić o fotki i jakieś nowe informacje. A że się Pani Teresa zakochała to się nie dziwię. Matylda jest cudna!!!!!!

Posted

Umka napisał(a):
Widać że była dobierana kolorystycznie do wnętrza mieszkania;)

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhym beniusie prezentują sie dobrze w kazym apartamencie .....i w kazdej kolrystyce :diabloti::diabloti::diabloti:bo sa najpiekniejsze:diabloti::diabloti::diabloti: hehheheh

Posted

Sabinka dzisiaj jedzie na ściągnięcie szwów. Ranka ładnie się wygoiła :)
Jest bardzo niesubordynowana, sprawia trochę kłopotów wychowawczych ale można było to przewidzieć. Nie słucha się nowych Państwa, nie lubi wracać ze spacerów, potrafi się położyć na ziemi i jak osiołek uparty nie wejdzie do domu.
Przegryzła już jedną smycz, nie zaakceptowała kota. Nie chce siedzieć też w kojcu z wybiegiem, nie daje się do niego zaciągnąć. Nie cierpi wyczesywania...
Z dobrych wiadomości to: jest grzeczna w domu, tylkona spacerach palma odbija, więc chodzi tam, gdzie nie ma ludzi i samochodów, zaakceptował ją pies rezydent- podporządkował ją sobie. Dziewczyny nad nią pracują, więc mam nadzieję, że niedługo będzie bardziej damą niż urwisem...
Jesteśmy cały czas w kontakcie, ja staram się doradzić jak z nią postępować, żeby ją wyprowadzić na posłusznego psa...
Tylko foteczki muszę wyprosić :)

Posted

Nooo, różki psica pokazuje :nono::nono::nono:

Ale takie prawa młodości...
I konsekwencje zaniedbania wychowawczego.
Mam nadzieję, że dziewczyny sobie z nią poradzą.
Ale trzeba pamiętać, że jak pies ma być rodziców, to panem ma być któreś z rodziców. Oni przede wszystkim muszą z nią pracować.
Takie jest moje zdanie.

Posted

Ma charrrrakterek :diabloti:. Ale jest młoda i wszystko jeszcze można z nią zrobić. Właścicieli czeka dużo pracy i konsekwencja w postępowaniu - jak przy wychowywaniu dzieci. ;)

Posted

Rybka, możesz podac mojego meila właścicielom Saby. Zajmuje się szkoleniem psów, a szczególnie interesuje mnie rozwiązywanie takich właśnie problemów. Więc gdyby chcieli jakiejś rady z ogromna przyjemnością pomogę w miarę możliwości (przez internet to nie to samo co spotkać sie osobiście)

Posted

Saba napisał(a):
Rybka, możesz podac mojego meila właścicielom Saby. Zajmuje się szkoleniem psów, a szczególnie interesuje mnie rozwiązywanie takich właśnie problemów. Więc gdyby chcieli jakiejś rady z ogromna przyjemnością pomogę w miarę możliwości (przez internet to nie to samo co spotkać sie osobiście)

Sylwia chętnie skorzysta z Twoich rad, nie mam Twojego maila, więc proszę, wyślij go na PW :)