anielica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No w końcu mi dogo zaczęło działać jak trzeba... Przez ostatnie dni widziałam wszystko w formie lustrzanej... :mad: Sabo! Dłuuuugich, szczęśliwych lat w Swoim Domu!:Dog_run: Quote
anielica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 I wielkie podziękowania dla Rybki za to, że mnie z tą Sabą nie zostawiła na środku leśnej drogi :Rose: Oraz dla Tomcug i Tiger za pomoc finansową i rzeczową.:Rose: I dla wszystkich którzy wspierali: ogłoszeniami, bannerkami i w jakikolwiek inny sposób, a przede wszystkim duchowo!!! :Rose: Quote
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 A ja zapytam nieśmiało - czy jest szansa na wiadomości o suni od czasu do czasu? Quote
Rybka. Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Fotki są, wrzucę jak wrócę do Lublina. Saba ma się dobrze, w końcu apetyt wrócił i sunia nabiera sił. A tymczasem uciekam odpoczywać dalej :) Quote
tomcug Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Rybka. napisał(a):Fotki są, wrzucę jak wrócę do Lublina. Saba ma się dobrze, w końcu apetyt wrócił i sunia nabiera sił. A tymczasem uciekam odpoczywać dalej :) No to spokojnie czekamy. Najważniejsze, że Saba ma domek. Quote
Rybka. Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Dostałam mmsa od Sylwii, że Saba czuje się dobrze, zaczęła jeść (po zabiegu nie miała apetytu), ranka się goi, jest przemywana i wszystko ogółnie w porządku. W załączniku fotka... Na dniach zadzwonię i dowiem się więcej, postaram się też o fotki :) Quote
tomcug Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mmmm, jak pięknie się wkomponowała w kolorystykę pokoju :loveu:. Quote
Umka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Widać że była dobierana kolorystycznie do wnętrza mieszkania;) Quote
tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Umka napisał(a):Widać że była dobierana kolorystycznie do wnętrza mieszkania;) Tak, tak - to bardzo ważne kryterium przy wyborze psiaka :eviltong:. Quote
Rybka. Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 tomcug, masz jakieś foteczki suńki, które wklejałaś do wątku Leonka? Pani Tereska zakochała się i pyta czy będą nowe :) Zapytuje też co słychać u suski :) Quote
tomcug Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Rybka. napisał(a):tomcug, masz jakieś foteczki suńki, które wklejałaś do wątku Leonka? Pani Tereska zakochała się i pyta czy będą nowe :) Zapytuje też co słychać u suski :) Oj, dawno nie miałam żadnych wiadomości. Obiecuję dzisiaj napisać, poprosić o fotki i jakieś nowe informacje. A że się Pani Teresa zakochała to się nie dziwię. Matylda jest cudna!!!!!! Quote
ANETTTA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Umka napisał(a):Widać że była dobierana kolorystycznie do wnętrza mieszkania;) hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhym beniusie prezentują sie dobrze w kazym apartamencie .....i w kazdej kolrystyce :diabloti::diabloti::diabloti:bo sa najpiekniejsze:diabloti::diabloti::diabloti: hehheheh Quote
Rybka. Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Sabinka dzisiaj jedzie na ściągnięcie szwów. Ranka ładnie się wygoiła :) Jest bardzo niesubordynowana, sprawia trochę kłopotów wychowawczych ale można było to przewidzieć. Nie słucha się nowych Państwa, nie lubi wracać ze spacerów, potrafi się położyć na ziemi i jak osiołek uparty nie wejdzie do domu. Przegryzła już jedną smycz, nie zaakceptowała kota. Nie chce siedzieć też w kojcu z wybiegiem, nie daje się do niego zaciągnąć. Nie cierpi wyczesywania... Z dobrych wiadomości to: jest grzeczna w domu, tylkona spacerach palma odbija, więc chodzi tam, gdzie nie ma ludzi i samochodów, zaakceptował ją pies rezydent- podporządkował ją sobie. Dziewczyny nad nią pracują, więc mam nadzieję, że niedługo będzie bardziej damą niż urwisem... Jesteśmy cały czas w kontakcie, ja staram się doradzić jak z nią postępować, żeby ją wyprowadzić na posłusznego psa... Tylko foteczki muszę wyprosić :) Quote
anielica Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nooo, różki psica pokazuje :nono::nono::nono: Ale takie prawa młodości... I konsekwencje zaniedbania wychowawczego. Mam nadzieję, że dziewczyny sobie z nią poradzą. Ale trzeba pamiętać, że jak pies ma być rodziców, to panem ma być któreś z rodziców. Oni przede wszystkim muszą z nią pracować. Takie jest moje zdanie. Quote
tomcug Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ma charrrrakterek :diabloti:. Ale jest młoda i wszystko jeszcze można z nią zrobić. Właścicieli czeka dużo pracy i konsekwencja w postępowaniu - jak przy wychowywaniu dzieci. ;) Quote
Saba Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Rybka, możesz podac mojego meila właścicielom Saby. Zajmuje się szkoleniem psów, a szczególnie interesuje mnie rozwiązywanie takich właśnie problemów. Więc gdyby chcieli jakiejś rady z ogromna przyjemnością pomogę w miarę możliwości (przez internet to nie to samo co spotkać sie osobiście) Quote
Rybka. Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Saba napisał(a):Rybka, możesz podac mojego meila właścicielom Saby. Zajmuje się szkoleniem psów, a szczególnie interesuje mnie rozwiązywanie takich właśnie problemów. Więc gdyby chcieli jakiejś rady z ogromna przyjemnością pomogę w miarę możliwości (przez internet to nie to samo co spotkać sie osobiście) Sylwia chętnie skorzysta z Twoich rad, nie mam Twojego maila, więc proszę, wyślij go na PW :) Quote
Recommended Posts