Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margo05 napisał(a):
Uczy się dziewcvzyna :)

Właśnie!! :diabloti:

A ja dzisiaj spotkałam jedną z "tych" opiekunek! Starsza pani, bez tzw. polotu.
Zdziwiona... "jak to zamknięty? przecież tutaj w Halinowie latał luzem i było mu dobrze... lepiej niż TAM!"
No i moje tłumaczenie...że nie zamknięty, tylko "ogrodzony", że ma człowieka i jedzenie itditd.
Chyba nie dotarło! :angryy::shake:
Obiecałam zdrukowanie fotek i przekazanie pańci....NIECH MA!!! :angryy:

Posted

DIF napisał(a):
Właśnie!! :diabloti:

A ja dzisiaj spotkałam jedną z "tych" opiekunek! Starsza pani, bez tzw. polotu.
Zdziwiona... "jak to zamknięty? przecież tutaj w Halinowie latał luzem i było mu dobrze... lepiej niż TAM!"
No i moje tłumaczenie...że nie zamknięty, tylko "ogrodzony", że ma człowieka i jedzenie itditd.
Chyba nie dotarło! :angryy::shake:
Obiecałam zdrukowanie fotek i przekazanie pańci....NIECH MA!!! :angryy:

WITAM. teraz się bardzo zmartwiły o Barulku - NIECH przyjadą i zobaczą jak Bary wyglonda i napewno dup??? im by ponadgryzał za ich dobrobyt jaki tam zaznał , teraz jest mu bardzo dobrze ,nadal oczekuje waszego przyjazdu ,a wy niemacie czasu odwiedzi Barego, szkoda przeżyjemy ,ale jak się coś obiecuje to się trza z obietnicy wywiązać,nadal czekamy z niecierpliwąścią na Margo i DIF i innych pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

wmarkos napisał(a):
WITAM. teraz się bardzo zmartwiły o Barulku - NIECH przyjadą i zobaczą jak Bary wyglonda i napewno dup??? im by ponadgryzał za ich dobrobyt jaki tam zaznał , teraz jest mu bardzo dobrze ,nadal oczekuje waszego przyjazdu ,a wy niemacie czasu odwiedzi Barego, szkoda przeżyjemy ,ale jak się coś obiecuje to się trza z obietnicy wywiązać,nadal czekamy z niecierpliwąścią na Margo i DIF i innych pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu:

Wmarkosku, kochany!!! Bardzo, bardzo przepraszam!!!
Wiem obiecywałyśmy, że przyjedziemy, ale naprawdę mój samochód stoi z pustym bakiem. :oops: Mam kłopoty finansowe a to wyprawa nie lada....
Wiem, że Bary jest w dobrych rękach i jestem o niego spokojna! Takiego człowieka jak Ty naprawdę rzadko los stawia na mojej drodze!!!
Dobrze wiesz, że zakochałam się w Tobie od pierwszego wejrzenia ..... ;):evil_lol::loveu:
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoją Mamę!!!
I czekam na kolejne zdjęcia Baruli! Już parę zdrukowałam. Tych najpiękniejszych... Niech mają! :angryy:

Posted

[quote name='majqa']Jak to! Ja Ciem bardzo lubiam Erazm!

Szkoda... to wyjazd integracyjny, dla tych co nie lubią... Ale zapiszemy Cię na listę rezerwową!:evil_lol:

A ponieważ ja nie lubię ERAZM-owej najbardziej ze wszystkich będę jechać na przednim fotelu!!! :eviltong:

A teraz na poważnie!
Ciotka! Naprawdę nas zawieziesz??!! Ile osób może jechać Twoim "busem" ?
Niech się wpisują na listę!!!!

Wmarkos!!!!!!!! Szykujcie się na zjazd czarownic z dogo :stormy-sad:!!!!!

Posted

[quote name='DIF']Szkoda... to wyjazd integracyjny, dla tych co nie lubią... Ale zapiszemy Cię na listę rezerwową!:evil_lol:

A ponieważ ja nie lubię ERAZM-owej najbardziej ze wszystkich będę jechać na przednim fotelu!!! :eviltong:

A teraz na poważnie!
Ciotka! Naprawdę nas zawieziesz??!! Ile osób może jechać Twoim "busem" ?
Niech się wpisują na listę!!!!

Wmarkos!!!!!!!! Szykujcie się na zjazd czarownic z dogo :stormy-sad:!!!!!
witam. czekamy na wasz przyjazd dziś była sesja zdięciowa z Barym kilka fotek jest wysłane do DIF i bardzo proszę o je wklejenie na dogo pozdrawiamy i czekamy na przyjęcie wycieczki mam nadzieję że wkońcu do niej dojdzie,:multi: i nikt jej nie odwoła.:loveu::loveu::loveu: