Hotel KADIF Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 wmarkos napisał(a):witam i pozdrawiam , Barulek ma się znakomicie.:evil_lol: Zbyt lakonicznie powiedziane :mad::evil_lol:!! A ja czuję niedosyt informacji! Quote
Hotel KADIF Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tam daleko, gdzie skręca samochód.... był kiedyś dom Barego!!!! Po lewej stronie, tu gdzie stoją dwa samochody ....razem z Margo05 go łapałyśmy!!! A ten drobinek koczujący niedaleko posesji Barego .... szuka domu!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122472 Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 wmarkos napisał(a):(...) Barulek ma się znakomicie.:evil_lol: I na takie wieści nieustająco czekać będziemy do końca świata i o 1 dzień dł.....;) Quote
Cekinka13* Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cieszę się bardzo, że Barulek ma się znakomicie... :loveu: danielka92 napisał(a):podnoszę;) W jakim celu? :cool1: Quote
Becia66 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cekinka13* napisał(a):W jakim celu? :cool1: To jedna z tych co bezsensownie wchodzi na wątki...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Margo05 napisał(a):Uczy się dziewcvzyna :) Właśnie!! :diabloti: A ja dzisiaj spotkałam jedną z "tych" opiekunek! Starsza pani, bez tzw. polotu. Zdziwiona... "jak to zamknięty? przecież tutaj w Halinowie latał luzem i było mu dobrze... lepiej niż TAM!" No i moje tłumaczenie...że nie zamknięty, tylko "ogrodzony", że ma człowieka i jedzenie itditd. Chyba nie dotarło! :angryy::shake: Obiecałam zdrukowanie fotek i przekazanie pańci....NIECH MA!!! :angryy: Quote
wmarkos Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 DIF napisał(a):Właśnie!! :diabloti: A ja dzisiaj spotkałam jedną z "tych" opiekunek! Starsza pani, bez tzw. polotu. Zdziwiona... "jak to zamknięty? przecież tutaj w Halinowie latał luzem i było mu dobrze... lepiej niż TAM!" No i moje tłumaczenie...że nie zamknięty, tylko "ogrodzony", że ma człowieka i jedzenie itditd. Chyba nie dotarło! :angryy::shake: Obiecałam zdrukowanie fotek i przekazanie pańci....NIECH MA!!! :angryy: WITAM. teraz się bardzo zmartwiły o Barulku - NIECH przyjadą i zobaczą jak Bary wyglonda i napewno dup??? im by ponadgryzał za ich dobrobyt jaki tam zaznał , teraz jest mu bardzo dobrze ,nadal oczekuje waszego przyjazdu ,a wy niemacie czasu odwiedzi Barego, szkoda przeżyjemy ,ale jak się coś obiecuje to się trza z obietnicy wywiązać,nadal czekamy z niecierpliwąścią na Margo i DIF i innych pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 wmarkos napisał(a):WITAM. teraz się bardzo zmartwiły o Barulku - NIECH przyjadą i zobaczą jak Bary wyglonda i napewno dup??? im by ponadgryzał za ich dobrobyt jaki tam zaznał , teraz jest mu bardzo dobrze ,nadal oczekuje waszego przyjazdu ,a wy niemacie czasu odwiedzi Barego, szkoda przeżyjemy ,ale jak się coś obiecuje to się trza z obietnicy wywiązać,nadal czekamy z niecierpliwąścią na Margo i DIF i innych pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu: Wmarkosku, kochany!!! Bardzo, bardzo przepraszam!!! Wiem obiecywałyśmy, że przyjedziemy, ale naprawdę mój samochód stoi z pustym bakiem. :oops: Mam kłopoty finansowe a to wyprawa nie lada.... Wiem, że Bary jest w dobrych rękach i jestem o niego spokojna! Takiego człowieka jak Ty naprawdę rzadko los stawia na mojej drodze!!! Dobrze wiesz, że zakochałam się w Tobie od pierwszego wejrzenia ..... ;):evil_lol::loveu: Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoją Mamę!!! I czekam na kolejne zdjęcia Baruli! Już parę zdrukowałam. Tych najpiękniejszych... Niech mają! :angryy: Quote
Margo05 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja również chętnie bym pojechała, ale póki co nie jestem w stanie. Przepraszam Wmarkos, przepraszam Barulku :roll: Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Margo05 napisał(a):Ja również chętnie bym pojechała, ale póki co nie jestem w stanie. Przepraszam Wmarkos, przepraszam Barulku :roll: Ja oczywscie z wami Quote
zwierzus Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 DIFuś, mogę dorzucić się do paliwka :eviltong: Quote
Erazm Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No, no jakaś wycieczka się szykuje, a mnie nikt nie lubi więc może w ramach integracji zawiozę towarzystwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jak to! :-o Ja Ciem bardzo lubiam Erazm! :loveu: Quote
Erazm Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :oops::oops::oops::oops::oops::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']Jak to! Ja Ciem bardzo lubiam Erazm! Szkoda... to wyjazd integracyjny, dla tych co nie lubią... Ale zapiszemy Cię na listę rezerwową!:evil_lol: A ponieważ ja nie lubię ERAZM-owej najbardziej ze wszystkich będę jechać na przednim fotelu!!! :eviltong: A teraz na poważnie! Ciotka! Naprawdę nas zawieziesz??!! Ile osób może jechać Twoim "busem" ? Niech się wpisują na listę!!!! Wmarkos!!!!!!!! Szykujcie się na zjazd czarownic z dogo :stormy-sad:!!!!! Quote
Margo05 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja chcem, ja chcem :multi::multi::multi: jechać znaczy siem :cool3: :loveu: Quote
Erazm Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mogę Was zawieźć, muszę tylko pozbyć się tymczasa i zajrzeć do kalendarza mojego tz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Erazm napisał(a):Mogę Was zawieźć, muszę tylko pozbyć się tymczasa i zajrzeć do kalendarza mojego tz;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja też jade - pamiętaj Quote
wmarkos Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='DIF']Szkoda... to wyjazd integracyjny, dla tych co nie lubią... Ale zapiszemy Cię na listę rezerwową!:evil_lol: A ponieważ ja nie lubię ERAZM-owej najbardziej ze wszystkich będę jechać na przednim fotelu!!! :eviltong: A teraz na poważnie! Ciotka! Naprawdę nas zawieziesz??!! Ile osób może jechać Twoim "busem" ? Niech się wpisują na listę!!!! Wmarkos!!!!!!!! Szykujcie się na zjazd czarownic z dogo :stormy-sad:!!!!! witam. czekamy na wasz przyjazd dziś była sesja zdięciowa z Barym kilka fotek jest wysłane do DIF i bardzo proszę o je wklejenie na dogo pozdrawiamy i czekamy na przyjęcie wycieczki mam nadzieję że wkońcu do niej dojdzie,:multi: i nikt jej nie odwoła.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts