iwa77 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Robie zestawienie deklaracji wpłat na transport : Alcha - 50 zl Danka 1234 - 50 zl Dorota 412 - 50 zl (? bylo na hotel lub dt potrzebna zgoda na transport) Jola od Jadzi - 50 zl Jomar - 50 zl Poker - 50 zl Tuśka - 50 zl ------------------ 350 zl jak kogos pominęłam lub cos sie nie zgadza prosze o korekte. BRAKUJE NAM CIAGLE 200 zl Quote
jola od jadzi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ok, jeśli to coś pomoże to wpłacę 100, jestem cała za wyjazdem jeśli Ziutek miałby mieć dom, podajcie nr konta, jutro wpłacę Quote
Reksiu21 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 uwierzcie mi, ze ja bym je wszystkie najchetniej wziela, lecz naprawde niemoge:placz:. Oprocz ziutka biore juz 10letnia psine, a te staruszki to naprawde ciezko wyadoptowac, nawet tutaj. Tak bardzo chcialabym zrobic cos wiecej, pomoc wiecej psiakom,:placz: a niema jak. Ale ten problem to chyba kazdy z was ma.:-( Czekam na odpowiedz od tej dziewczyny od transportu. Zeby sie tylko udalo...:modla: Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Reksiu21']uwierzcie mi, ze ja bym je wszystkie najchetniej wziela, lecz naprawde niemoge:placz:. Oprocz ziutka biore juz 10letnia psine, a te staruszki to naprawde ciezko wyadoptowac, nawet tutaj. Tak bardzo chcialabym zrobic cos wiecej, pomoc wiecej psiakom,:placz: a niema jak. Ale ten problem to chyba kazdy z was ma.:-( Czekam na odpowiedz od tej dziewczyny od transportu. Zeby sie tylko udalo...:modla: W nerwach jestem, bo czas Ziutka na godziny już niemal sie liczy. Trzymam kciuki aby plan się powiódł. Quote
dorota412 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Boze, musi sie udac, taki wspanialy dom sie mu szykuje. Jak najbardziej dokladam na transport, liczcie ile macie dokladnie, jak malo pomyslimy, trzeba mu podarowac moze pierwsze dobre lata lub choc miesiace w jego zyciu:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Reksiu, czekamy na nr konta,na ktore mozna wplacac pieniadze Quote
dorota412 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A moze by go do czasu wyjazdu dac na ten tymczas do ecci, troche moze by sie odstresowal i przyzwyczail do "zycia w rodzinie", no i mielibysmy pewnosc, ze nic zlego go nie spotka, nie beda go gryzc i nie uspia (bo to rozne rzeczy sie czyta na dogo) tak sobie tylko gdybam, bo skoro dziewczyna zaproponowala... Quote
ecci Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ale ja moge dac tymczas kolo 15 kwietnia teraz siedze na glowie tacie ze swoim psem:diabloti: i z psem ktorego niedawno znalazlam w parku, do tego moj tata jest jeszcze chory i mamy 14-letniego starego psa na dodatek. teraz jakbym stawala na glowie to nie dam rady Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Jesteście wszyscy wspaniali . Widoki na życie dla biednego Ziuteczka wyglądają coraz lepiej. Zeby sie tylko udało z tym transportem - to taka szansa i to nie tylko dla Ziuteczka. Zobaczymy na kiedy bedzie transport a wtedy pomyslimy o domku na ten czas do wyjazdu. Quote
alcha Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kto jeszcze dorzuci dla pieska? Siwulcu śmigaj na pierwszą po kasiorkę na transport do życia. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jest malo miejsca, ale dzieki Waszej zyczliwosci udaloby sie uzdrowic zycie 4 psiakow. Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Reksiu czy cos juz wiadomo odnośnie transportu? Podaj prosze konto aby mozna bylo wpłacac. Juz chyba niewiele brakuje - KTO MOZE JESZCZE COS WPŁACIC ????? PROSIMY POMÓŻCIE !!!!!!! Quote
Negri Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Oju nie było mnie wczoraj a tu takie wieści :) Podhalance szukałam transportu od czerwca o pojechała w połowie września... całe wakacje było kombinowanie także gdyby teraz się udało to byłoby super :lol: Ja osobiście mogę zrobić bazarki. Natomiast jeśli chodzi o tymczas to powiem szczerze tak, ja psu wpisze w karty "niemcy" i będzie nietykalny. Tylko że muszę mieć potwierdzenie że transport będzie. No i jeśli sie zdecydujecie na tymczas do czasu wyjazdu to muszę mieć kontakt z osobą mającą psa i najlepiej gdybym się z nią umówiła i przy mnie go zabierała. Już mówię o co chodzi ;) Ja załatwiam papiery. Jest z tym trochę zabawy i muszę wszystko mieć pod kontrolą. Dlatego jeśli by ktoś go zabierał na tymczas ja mu wyrobie tego samego dnia wszystko co będzie potrzebował by przekroczyć granice. A do tego jest mi potrzebny pies w schronisku ;p I to nie może być w dniu wyjazdu tylko przed. Także żeby nie było potem zamieszanie i jeżdżenia to przy wydawaniu by się wypisało. Więc jak coś top proszę o info ;) Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Oki Negri bedziemy miec to na uwadze , gdyby Ziutus miał isc do domku na czas oczekiwania na transport. Teraz tylko niech nam się uda zebrać cała kwotę ! CAŁY CZAS ZBIERAMY NA TRANSPORT - KTO DORZUCI GROSIKA ??????? Quote
Reksiu21 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Iwo, Agnieszko czy Negri, podajcie jedna z was swoj numer konta, to bez sensu zeby kazdy wplacal tutaj na moje konto do niemiec, bo niemam konta w polsce, oni beda przeliczac na euro, pieniadze beda tracic na wartosci przez przelicznik, a potem ja musze znowu wymieniac na polskie i dziewczynie dawac. Lepiej jak ktoras z was bedzie zbierac, dziewczynie da te 550 przy odbiorze, a ja jej dam drugie 550 jak tu przyjedzie. Niestety jeszcze sie nieodezwala, czekam, mam nadzieje ze dzisiaj sie odezwie. Quote
dorota412 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A ile juz mamy napewno pieniazkow? Bo mysle, ze trzeba juz "ustawiac" sie z transportem. Tylu biedakow czeka na wybawienie No i martwie sie, ze go gryza:shake: Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Wiec tak - widzę , ze Jola od Jadzi deklaruje o 50 zl wiecej czyli , ze mamy w sumie 400 zl. NIESTETY BRAKUJE JESZCZE 150 zl!!!! jak trzeba to ja w kazdej chwili moge podac swoje konto , bo faktycznie szkoda tracic na przelicznikach bankowych. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Iwonko ja nie wiem czy już nie podaj numeru konta. Niech już pieniążki jakie są będą w jednym miejscu. Być może, że będzie trzeba skorzystać z propozycji Danusi. Chodzi o czas. Wiem zę i tak trzeba jej zwrócić ale na spokojniej wtedy szukałoby sie i wierzę zę sie znajdzie (m.in. ja na koniec miesiąca mogę trzepnąć z 50). [SIZE=2]Żal by mi doope ścisnął gdyby na tym etapie nie udało się bieduli uratować. Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Danusia dzwonila do mnie przed chwila(jest nieobecna do jutra na dogo z powodow rodzinnych) i ponowiła swoja propozycje wyłożenia calej kwoty , ktora pozniej trzeba bedzie jej spłacic. Wiec jakby było trzeba pieniązkow na już - to skorzystamy z propozycji Danusi. Nadal jednak nadal szukamy osob chetnych do wplacenia na transport , bo dlug trzeba bedzie spłacic. Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Reksiu czekamy na wiesci o transporcie - czy cos juz wiadomo? Quote
Reksiu21 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziewczyna sie jeszcze nieodezwala, moze jest akurat gdzies w trasie. czekam.... Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aż tupię nóżkami z nerw, mam nadzieję ze sie uda. Quote
Reksiu21 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 moze ktoras z was ja zna i wie gdzie ona jest. To jest mrowa23 z dogo. patrzylam sie ze ostatni razy byla na dogo chyba 10.03. zeby sie tylko szybko zglosila......:placz: Quote
Isadora7 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Reksiu21 napisał(a):moze ktoras z was ja zna i wie gdzie ona jest. To jest mrowa23 z dogo. patrzylam sie ze ostatni razy byla na dogo chyba 10.03. zeby sie tylko szybko zglosila......:placz: A może to ci pomoże: telefon do mrówy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9381618&postcount=117 ewentualnie: maila [email protected] badz gg3267175 Quote
iwa77 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Oj to niedobrze , ze nie ma z nią kontaktu. Oby sie znalazła i odezwała ! Quote
Recommended Posts