Koperek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Z [B][SIZE=3][COLOR=red]Ziuteczkiem[/COLOR][/SIZE][/B] będzie [B]4 [/B](jak dobrze policzyłam:oops:) Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 O kurcze to już dzisiaj :loveu::loveu::loveu: Quote
Reksiu21 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No, ide przygotowac lozko/kawe:sleeping::kaffee_2: Moje czworonogi sie ciesza ze beda mialy kolezanki:cool3:i kolegow do zabaw.:multi: Quote
dorota412 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Piszcie, piszcie wszystko. Jak zdrowie, pogoda, samopoczucie jadacych i wiozacych itp. piszcie, bo dostane zawału Quote
Koperek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 dorotko - z zawałem to poczekaj do wieczora:evil_lol:- dopiero wtedy będzie relacja ;) Mam nadzieję, że zdążę szelki zawieźć, bo już dzwoniła ciotka, żeby ją ze szpitala odebrać...:roll: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 tuptusiam nerwowo kopytkami, szerokiej drogi życzę :) Quote
iwa77 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Wszyscy się denerwujemy i czekamy .Trzymamy kciuki - będzie dobrze , musi byc! Quote
alcha Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ziuteczku, szerokiej drogi, psiaczku kochany. Quote
dorota412 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Teraz dla odmiany chce mi sie płakac:placz: moze przekwitam Uwazajcie na siebie, wariatow na drogach nie brak Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Więc psiaki o 15.10 opuściły schronisko :):):):) Dostały środki przeciw wymiotne i uspokajające i wchodziły do samochodu jak lunatyki :evil_lol: Z łapami po skosie i oczami na zapałki. Ziutek od razu jak wszedł to zasnął :loveu: Także wszystko przebiegło sprawnie :) Psiaki czekały już ubrane w szelki i smycze wypisane. trochę musieliśmy poczekać na weta no ale i tak go na siłę jakiejś babce wydarłam która darła się "Pani się wpycha teraz moja kolej a gdzie wychowanie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż ale poza faktem że jestem nie wychowana wszystko dało rade ;) Mam zdj które robiłam jak czekaliśmy na dziewczyny zaraz powsadzam na dogo :) Wet stwierdził ze jest bardzo duża szansa że nerki to przejściowe bo pies nadzwyczajnie zniósł narkoze :loveu::loveu: Jeśli chodzi o kase to kupiłam 1 opakowanie tam jest chyba 30 tabletek wet stwierdził że spokojnie wystarczy a jak coś to dokupie i Ci wyślę Reksiu. Także w kopercie masz 132 zł. Jeśli chodzi o papiery to są 4 koperty każdy pies na swoją i 1 z lekami i kasą. Dawkowanie masz napisane na karcie. Ale jeszcze Ci tu podam Antybiotyk jest w tych szarych listkach 2x dziennie 1/2 tabletki a moczopędny w pudełku 2x dziennie 1 tabletka. A Ziutek to zadziora niezła. Sage pokochał a na Gipsonie się wyżywał:shake: Diana też burczała na Gipsona. Chyba wyczuwają jego lęk:-( Bo histeria straszne. Tylko się chowa, a Wiki 10 min na boksie go łapał. Ale nie jest agresywny o tyle dobrze. Także Gipson pojechał w klatce:lol: No to chyba tyle. Zaraz wstawie zdj Quote
iwa77 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 KINGA SUPER ! TAK SIĘ CIESZĘ, ŻE AZ Z RADOŚCI I WZRUSZENIA POPŁAKAŁAM SIĘ !:multi::lol: Najlepsza wiadomość to ta , że Ziutuś tak dobrze doszedł do siebie i są takie duże szanse na to , że te nereczki to tylko przejściowe! Oby tak było ! To teraz trzymamy kciuki za szczęsliwe dotarcie do celu ! Wyobraziłam sobie jak Wiki łapie biednego Gipsona w boksie - to musial być niezły ubaw ( ale nie dla Wikiego !):eviltong: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja się dobrze bawiłam :evil_lol: Już robie zdj :loveu: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Na dowidzenia musiałem jeszcze oblać kwiatka :evil_lol: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Oj chyba jakaś laseczka się zbliża :cool3::cool3::cool3: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A oto i ona - Saga :loveu: Ładna nieeeeee :cool3::cool3: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gipson po ucieczce na boksach schował się pod ławką Quote
Reksiu21 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :multi::multi::multi::multi: Super ze psiaki juz w drodze!!!!! :buzi:Kingo! Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale ponieważ Ziutek pokazywał mu szczątki uzębienia przeniósł się tam gdzie Ziutek nie dosięgnie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 I ostatnie zdjęcie jak Gipson poznaje Dianke :lol: Co prawda ona go olała bo koziołek był ciekawszy no ale cóż :evil_lol: Quote
Negri Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Reksiu wyślesz mi eska jak psiaki dojadą?? byłabym wdzięczna :loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Jak teraz patrzę na tego Ziuteczka i pomyślę , że mogłoby już go nie być z nami to...:-( Cudowne fotki. A Gipson jak zwykle - biedny kłębuszek strachu - to chyba wielki stres dla niego ta podróż. Teraz tylko czekamy na szczęśliwy finał podróży. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 iwa77 napisał(a):Jak teraz patrzę na tego Ziuteczka i pomyślę , że mogłoby już go nie być z nami to...:-( Cudowne fotki. A Gipson jak zwykle - biedny kłębuszek strachu - to chyba wielki stres dla niego ta podróż. Teraz tylko czekamy na szczęśliwy finał podróży. Dokładnie to samo o Ziuteczku pomyślałam. Chłopak po operacji a całkiem sprawny nawet jak na zdjęcia się patrzy. Szkoda że ten Wrocek tak daleko bo na bank bym była przy pożegnaniu. Quote
Recommended Posts