Camara Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :shake::shake::shake: mar.gajko, tyle razy prosiłam, błagałam - nie pij tyle :roll: a ty co? nic, dalej żyjesz jak lubisz :eviltong: no i... się porobiło :cool1: ta zieleń... ta zieleń może i na czasie (wiosna) ale jakoś nie do twarzy ci w zielonym jak ci pomóc, by wrócił cielesny róż??? no i co z ta Colą??? Quote
mar.gajko Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Camara napisał(a)::shake::shake::shake: mar.gajko, tyle razy prosiłam, błagałam - nie pij tyle :roll: a ty co? nic, dalej żyjesz jak lubisz :eviltong: no i... się porobiło :cool1: ta zieleń... ta zieleń może i na czasie (wiosna) ale jakoś nie do twarzy ci w zielonym jak ci pomóc, by wrócił cielesny róż??? no i co z ta Colą??? Etam, wszyscy sa w cielesnym różu; a ja ZIELONIUTKA jestem. I tyle. Quote
samoglow Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mysle, ze ta zielen jest kompatybilna z rozem zabkow - wiosna :multi: Quote
samoglow Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A najbardziej szczerzyc powinna sie szczezuja, a popatrz :shake: Quote
samoglow Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 noemik napisał(a):TAm nic nie ma, w tej muszli znaczy. chyba, Wyszczerzylo sie i sobie poszlo :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 szczeżuja: szczeżuja się szczerzy-szczera jest: źródło szczeżuj: http://www.nurkomania.pl/fauna_szczezuja_pospolita.htm Quote
Marta i Wika Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Biedna szczeżujka... nikt jej nie chce... nikt jej nie kocha :placz: Quote
mar.gajko Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Marta i Wika napisał(a):Biedna szczeżujka... nikt jej nie chce... nikt jej nie kocha :placz: Pokochaj:loveu: Adoptuj:loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Miałam kiedyś takie podobne coś w akwarium. Bezproblemowe. Leży na dnie i filtruje. Nie szczeka, nie gryzie, nie sika, nie niszczy. Ideał :loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nie no, teraz już TEGO nie mam... To było kiedyś. Teraz to mam tylko takie gryzące, szczekające, sikające i niszczące. Ech... dawne czasy... Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 JAk nastroje u Was?... bo u mnie dół... to, co w moim podpisie... dobija... Quote
samoglow Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 I nawet zalozycielka watku nie napisala HOP, Cola !:shake: Quote
Recommended Posts