samoglow Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A wiecie Kiedy eskimos wie, ze zima jest naprawde siarczysta? Jak mu sie psy łamią na zakrecie. :cool3: Quote
mar.gajko Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale Cocolina się nei połamała? Nie! U nas WIOSNA idzie. Quote
samoglow Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 U nas byla wczoraj. Dzis mamy listopad :-( Quote
samoglow Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tu nie przestal, wcale :shake: Hop Cola, Deszczola! :multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 samoglow napisał(a):A wiecie Kiedy eskimos wie, ze zima jest naprawde siarczysta? Jak mu sie psy łamią na zakrecie. :cool3: :evil_lol::evil_lol:dobre. ja mam taki dryg do komplikowania sobie życia, że przeczytałam zamiast zima ziemia i zastanawiałam się jakie reakcje chemiczne może powodować siarczysta ziemia, że szkieleet psa staje się łamliwy. i jak długo musi trwać proces niszczenia szkieletu, który pierwiastek zostanie najszybciej wyparty przez siarkę, żeby się pies połamał na zakręcie? czy siarka występuje od tak sobie w glebie? i czy ten zaprzęg jechał po ziemi czy po śniegu raczej? a rozsypana pod śniegiem siarka może wyrządzić szkody? a to po prostu zima. Quote
Cekinka13* Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Boże, jakie cudo :-o i "to" ma problem ze znalezieniem domku?? :crazyeye::crazyeye: toż to paranoja jakaś!:crazyeye: Quote
dragoniasta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 PaulinaT a macie ogłoszenie w wyborczej? Na moje odezwało się sporo osób i Sunia grzeje już dupsko na swojej prywatnej kanapie w nowym domku :) Jeśli nie macie, najprawdopodobniej mogę ją za darmo tam oglosić.. Quote
mar.gajko Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dawać do GW. Paulina nie ma czasu żeby zając się Coliną. MY musimy za nią wszytsko robić. Quote
samoglow Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nawet odpowiadac zyczliwym ciotkom na ich pytania. Paulina, wstydz sie! :oops: Quote
MonikaP Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Odpowiem za Paulinę, że Cola miała ogłoszenie w GW, ale niestety niewiele z niego wynikło :shake:. W razie czego czekam na sygnał, czy je ponowić ;-). Quote
samoglow Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie wiem czy sie doczekasz, bo Paulina znow sie sprzedaje...:shake: Quote
mar.gajko Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ot, wpadła w nałóg jakis z tą sprzedajnością. Quote
mar.gajko Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nic z tego nie będzie. Ktoś się musi zająć tak naprawdę ta biedną Colą. Bo Paulina to NIC nei robi. Nie szuka jej domu. Nie podnosi wątku. Nie ogłasza. Quote
samoglow Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cola, nie bierz przykladu z Pauliny - rob cos! szukaj domu! hopaj! Quote
mar.gajko Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziękujemy. Bo Paulina to... Wogóle... Och... Quote
supergoga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To nie jest tak że o Coli nikt nie myśli. Niestety wątek się rozrósł i nie mam czasu ani mozliwości czytac go - czasem nie miał związku ze sprawą domku dla suni. Jest sympatyczny, ale niestety mój komp nie daje rady z tempem czytania. Tak jak pisała MonikaP sunia miała ogłoszenie w GW - Moniko, jesli możesz - daj jeszcze raz. Była w Echo Miasta. Jest na: allegro eurocity 4łapy kupsprzedaj alegratka. Pokazuje każdemu, ale tak mało ostatnio ujmujących fotek było. Takich przytulonych do ludzia, pokazujących, że nie jest to wielki pies. Jeśli możecie dać jeszcze w inne miejsca - będziemy wdzięczni za pomoc. Quote
dragoniasta Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Naprawdę dziwię się, że nikt o Colę nie pytał, bo w sprawie mojej Suni były 3 telefony od ludzi gotowych na adopcję.. A łącznie z ogłoszeniem na jakimś tam serwisie poznańskim, odezwały się 4 potencjalne domki. No ale skoro na nic się nie przydam, to podbijam chociaż wątek i życzę powodzenia :p Quote
Recommended Posts