Jump to content
Dogomania

Poznań. POMOCY! Coca-cola PILNIE szuka domu.... JUŻ NIE! MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
A wiecie Kiedy eskimos wie, ze zima jest naprawde siarczysta?
Jak mu sie psy łamią na zakrecie. :cool3:

:evil_lol::evil_lol:dobre.
ja mam taki dryg do komplikowania sobie życia, że przeczytałam zamiast zima ziemia i zastanawiałam się jakie reakcje chemiczne może powodować siarczysta ziemia, że szkieleet psa staje się łamliwy. i jak długo musi trwać proces niszczenia szkieletu, który pierwiastek zostanie najszybciej wyparty przez siarkę, żeby się pies połamał na zakręcie? czy siarka występuje od tak sobie w glebie? i czy ten zaprzęg jechał po ziemi czy po śniegu raczej? a rozsypana pod śniegiem siarka może wyrządzić szkody?
a to po prostu zima.

Posted

PaulinaT a macie ogłoszenie w wyborczej? Na moje odezwało się sporo osób i Sunia grzeje już dupsko na swojej prywatnej kanapie w nowym domku :)
Jeśli nie macie, najprawdopodobniej mogę ją za darmo tam oglosić..

Posted

To nie jest tak że o Coli nikt nie myśli. Niestety wątek się rozrósł i nie mam czasu ani mozliwości czytac go - czasem nie miał związku ze sprawą domku dla suni. Jest sympatyczny, ale niestety mój komp nie daje rady z tempem czytania.
Tak jak pisała MonikaP sunia miała ogłoszenie w GW - Moniko, jesli możesz - daj jeszcze raz.
Była w Echo Miasta.
Jest na:
allegro
eurocity
4łapy
kupsprzedaj
alegratka.

Pokazuje każdemu, ale tak mało ostatnio ujmujących fotek było. Takich przytulonych do ludzia, pokazujących, że nie jest to wielki pies.

Jeśli możecie dać jeszcze w inne miejsca - będziemy wdzięczni za pomoc.

Posted

Naprawdę dziwię się, że nikt o Colę nie pytał, bo w sprawie mojej Suni były 3 telefony od ludzi gotowych na adopcję.. A łącznie z ogłoszeniem na jakimś tam serwisie poznańskim, odezwały się 4 potencjalne domki.

No ale skoro na nic się nie przydam, to podbijam chociaż wątek i życzę powodzenia :p