samoglow Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 mar.gajko napisał(a):Kciuki trzymam nieustająco. A te kaloszki to jakieś obowiązkowe? Nie mam i już. Kaloszki to kaloszki - u nas wlasnie snieg pada i deszcz=razem padaja. kaloszki jak znalazl :diabloti: Hop Cola! Quote
supergoga Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dakotka, witamy. Rebelia - pewnie że mamy cudeńka, z nich Cola jest najśliczniejsza. A nikt jej nie chce. Paulinka - kolejne fotki poproszę. A kaloszki, hmmmmm - no dobra. Kinga, cieszę się, że pomagasz, bo mi opadają ręce. Quote
samoglow Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 supergoga napisał(a):Dakotka, witamy. Rebelia - pewnie że mamy cudeńka, z nich Cola jest najśliczniejsza. A nikt jej nie chce. Paulinka - kolejne fotki poproszę. A kaloszki, hmmmmm - no dobra. Kinga, cieszę się, że pomagasz, bo mi opadają ręce. Niech nie opadaja ;) A w Poznaniu macie jeszcze inne cudenko - Cudaczka, no nie? :razz: Quote
supergoga Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To ja nie wiem, nie jest chyba naszym podopiecznym. Ja już nie ogarniam wszystkiego - tyle ich jest. Quote
samoglow Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To link do Cudenka :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77369 Hopaj Cola Plaskatola :diabloti: Quote
PaulinaT Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No i nic z tego. Nawet wizja lokalna sie nie odbędzie... :shake: Bu :niewiem: Quote
Cekinka13* Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ehhh..... :-( a co ja mogę... tylko HOP, niestety..........:placz: Quote
PaulinaT Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Bu. Im Cola starsza tym będzie trudniej. Diom znakleźć. Jej się zaaklimatyzoać. A mamie z nią rozstać. Wiatr w oczy i dodatku pod górkę. supergoga - zdjęcia powinnam mieć po świętach. Wcześniej może być krucho z tym... Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mufuś, Mufuś wczoraj pojechał do domku. Odwiozłyśmy go po hotelu. I został tam. Nie mam Mufka. Pani Iwona teraz am Mufka. A Mufek ma swoj domek. Och Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 PaulinaT napisał(a):Bu. Im Cola starsza tym będzie trudniej. Diom znakleźć. Jej się zaaklimatyzoać. A mamie z nią rozstać. Wiatr w oczy i dodatku pod górkę. supergoga - zdjęcia powinnam mieć po świętach. Wcześniej może być krucho z tym... Paulina, Ty niedobra, nie odbieraj Coli mamie - jak mozna ?! :mad: Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Mufuś, Mufuś wczoraj pojechał do domku. Odwiozłyśmy go po hotelu. I został tam. Nie mam Mufka. Pani Iwona teraz am Mufka. A Mufek ma swoj domek. Och :loveu::multi: Prosimy o zdjecia Mufka w JUZ NOWYM DOMKU :razz: Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Powiem twardo! Zdjęć nei będzie. Pani nie ma netu. Ale zaprasza codziennie, możemy sobie porobić. Dzisiaj o 6 dostałam sms co robił Mufek, a o 8.30 pani dzwoniła. Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Powiem twardo! Zdjęć nei będzie. Pani nie ma netu. Ale zaprasza codziennie, możemy sobie porobić. Dzisiaj o 6 dostałam sms co robił Mufek, a o 8.30 pani dzwoniła. A co robil :crazyeye: i dlaczego Pani dzwonila? To porobisz fotki ? Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mufuś nieufny; boi się. Pani opowadała, że zjadł sniadanko, zrobił siusiu (na kanapę); poznał się z jej sunią (sunia machała ogonkiem), na razie kotów nei pokazywała, bo koty większe niż Mufik. Że pokazął jej brzuszek i że spał u córki w łóżku, i że było mu goraco, i że... Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A dzwoniła, bo tak mamy w umowie - ma dzwonic i informowac jak ziwrzątko sie przystosowuje do nowych warunków. Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Biedne zwierzatko...ale bedzie dobrze! :lol: :calus: Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Musi by ć dobrze. Tak długo czekał. Za długo. Quote
samoglow Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Musi by ć dobrze. Tak długo czekał. Za długo. Ale rozumiem, ze w przeciwienstwie do swojej matki, nie mial zlych doswiadczen. Tak wiec bedzie dobrze, MUSI, to nalezy sie i jemu i TOBIE :lol: mam nadzieje, tak na uszko i powaznie, ze Brutus tez dobrze trafil, choc zdjec nie ma nadal :razz: Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie miał złych, ale też i kontakt z człowiekiem był niewielki. On był w hotelu - my jesteśy tam codziennie, ale mamy kilka psów no i siłą rzeczy, brak czasu; więcej też "pracy" wymagają psy duże, a takie "malizny" to tylko poprzutylać, pogłaskać. On nie chodzi dobrze na smyczce; nei umie zachowac porządku, siusia tam gdzie stoi. Quote
PaulinaT Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 cieszę się bardzo, że Mufiś ma dom :multi: Quote
mar.gajko Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Na Święta ma domek. I Cocolinie też chcemy domek. Chybaże mama już nie odda? Quote
Recommended Posts