noemik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='samoglow']Noemik, a co, nie pozwalaja Ci wyc w pracy? Mariolu, a co stalo sie z mamusia Mufika? Tv jest dobry dla gluchych psow, gorzej z radyjkiem :shake: kochana, a u Ciebie pozwalają? To ja faktycznie się pakuję i w drogę.:) Shitzu to to takie małe? z dziwną mordką? u mnie sąsiedzi na parterze mają, drze się toto przez okno za każdym razem jak ktoś przechodzi. i takie jakieś niezafajne jest. Quote
samoglow Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No to mozemy hopac na smutno :-( Hop, hop biedna Colencjo, niewolnico Paulinich wybrykow :placz: Quote
noemik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ja nawet na smutno nie mam siły pisać. idę napić się kawy, może to coś pomoże. zły dzień. hopaj Colusiu. Quote
samoglow Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hopaj bido malenka czarno-biala, co Cie Paulina nie chciala :placz: Quote
swan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to sharpei jest pomarszczony, to to co ma Paulina i jako hipopotama w zoo wystawia a shitzu to taki mały mop na łapkach, jak biega to zamiata podłogę i dość zgryźliwy często jest, moi znajomi też mają takiego, nie wolno się przy nim schylić i próbować pogłaskać, bo odgyza rękę do łokcia :diabloti: Quote
samoglow Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 swan napisał(a):to sharpei jest pomarszczony, to to co ma Paulina i jako hipopotama w zoo wystawia a shitzu to taki mały mop na łapkach, jak biega to zamiata podłogę i dość zgryźliwy często jest, moi znajomi też mają takiego, nie wolno się przy nim schylić i próbować pogłaskać, bo odgyza rękę do łokcia :diabloti: Toz to bestia jakas! :crazyeye: Bestie biora, a Coli nie chca :shake: Quote
mar.gajko Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To Gryzi nei chcieli, tylko tę bestię włochatą! Quote
samoglow Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Gryzi nie chca, Coli nie chca, Mufka nie chca....i nikogo to nie boli, tylko nas! :placz: Quote
noemik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 co to za pomysły. bestie... szczekające, gryzące, ładne inaczej... niepojęte. A Mufek taki cudny, a Cola... a oni bestie...wolą... zgroza... Quote
noemik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Ty. TY nie lepsza. Też Mufka nei kochasz. mar.gajko. leżącego nie kop. plis. Quote
mar.gajko Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 noemik napisał(a):mar.gajko. leżącego nie kop. plis. Dzisiaj to ja chyba leżaca:diabloti: Jestem taka niewyspana i zmęczona, aż mi niedobrze:shake: Ale weekend. Pośpię do 7. Quote
kinga Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Dzisiaj to ja chyba leżaca:diabloti: Jestem taka niewyspana i zmęczona, aż mi niedobrze:shake: 7. ja też :-( i wymordowali mnie w robocie okrutnie i leje znowu, i znowu nie doszłam do schronu z aparatem i Coli nikt nie chce i Mufka i Mariola mojego malamutka nie chce, który moknie na deszczu :shake: wszystko nie :shake: Quote
mar.gajko Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mariola nie ma gdzie malamutka dać. Na surowicach psy trzyma. Marioli smutno z tego powodu. Quote
kinga Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Mariola nie ma gdzie malamutka dać. Na surowicach psy trzyma. Marioli smutno z tego powodu. mojego nie musiałaby na surowicach trzymać - on na ogół normalne żarcie je ;) a Mariola nie moze ich karmić jakoś, hmmm..... iinaczej? :shake: Quote
kinga Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mar.gajko napisał(a):Mariola nie ma gdzie malamutka dać. . a malamutek w sam raz dla Marioli. bo on oddany za karę, gdyż uzarł dziecko. a Mariola ma do dzieci stosunek podobny, jak malamutek - by się dogadali :roll: Quote
PaulinaT Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I sie sto - STO - stron zrobiło! :multi: Tylko z czego tu się cieszyć? Że Cola zamiast do domu swoim, doopeczke swoja ciągle na dogomanii wystawia?? :shake: Taki lajf kurde. Quote
samoglow Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mozna sie cieszyc na przyklad z tego, ze stado milych cioteczek nadal hopa :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 samoglow napisał(a):Mozna sie cieszyc na przyklad z tego, ze stado milych cioteczek nadal hopa :evil_lol: za co rzeczonym bardzo najśliczniej dziękuję :Rose: i doceniam nieustannie :Rose: ... i składam samokrytykę za wielką mą absencję wątkową... :oops: Quote
Recommended Posts