mar.gajko Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A w JAKIM sklepie te kaloszki? Ogrodniczym, rolniczym, czy jakims innym? Quote
samoglow Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mar.gajko napisał(a):A w JAKIM sklepie te kaloszki? Ogrodniczym, rolniczym, czy jakims innym? Nie, w normalnym obuwniczym. W tamtych to gumofilce daja :evil_lol: Quote
kinga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 supergoga napisał(a)::mad: Coca Cola szuka domu :mad: no właśnie, a wy, durne, o jakichś głupotach gadacie :mad::mad: supergoga, goń to rozwydrzone towarzystwo, goń :diabloti: Quote
kinga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mar.gajko napisał(a):A ja trzymam kciuki. ooooo.... CZYŻBY coś na horyzoncie majaczyło?... :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kinga napisał(a):ooooo.... CZYŻBY coś na horyzoncie majaczyło?... :crazyeye: To zależy ile walniesz baniek. Jak kilka to ci się zamajaczy. Quote
kinga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mar.gajko napisał(a):To zależy ile walniesz baniek. Jak kilka to ci się zamajaczy. oj, głupia. kciuki to się trzyma, jak jakiś domek jest tuż - tuż. - no bo ile dni będziesz tak łaziła z zaciśniętymi kciukami? (- ile tygodni, ile miesięcy....) Quote
mar.gajko Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kinga napisał(a):oj, głupia. kciuki to się trzyma, jak jakiś domek jest tuż - tuż. - no bo ile dni będziesz tak łaziła z zaciśniętymi kciukami? (- ile tygodni, ile miesięcy....) Lat.......:-( Quote
kinga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mar.gajko napisał(a):Lat.......:-( ... aż dostaniesz martwicy tych kciuków :-( - i trzeba je będzie amputowac :placz: Quote
samoglow Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kinga napisał(a):no właśnie, a wy, durne, o jakichś głupotach gadacie :mad::mad: supergoga, goń to rozwydrzone towarzystwo, goń :diabloti: ZDRAJCA!!! JUZ NIE CHCESZ BYC W NASZEJ BANDZIE?:mad: Quote
supergoga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bo ja tu pilnuje porządku na wątku kochanej Colinki. I to ona jest tu pępkiem świata, a nie kalosze tudzież inne obuwie...:diabloti: Quote
kinga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 supergoga napisał(a):Bo ja tu pilnuje porządku na wątku kochanej Colinki. I to ona jest tu pępkiem świata, a nie kalosze tudzież inne obuwie...:diabloti: A ja tu supergodze pomagam :p pilnować tego porzadku, bo biedna nie daje sobie z wami rady :razz: Quote
samoglow Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mariola! Podkupili nam Kinge! :placz:Ciekawe ile dali? A moze obiecali adopcje Grandy? :razz: Quote
rebellia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 supergoga napisał(a):Bo ja tu pilnuje porządku na wątku kochanej Colinki. I to ona jest tu pępkiem świata, a nie kalosze tudzież inne obuwie...:diabloti: Ciotka, ja Ci to kiedyś już pisałam, same cudeńka tam macie u siebie. :crazyeye: Piękna sunia, musi szybko pomaszerować do nowego domku! :mad: Quote
Dakotka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dakotka podnosi sunke do góry i pozdrawia towarzystwo z Poznania Quote
PaulinaT Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Wczoraj miałam pierwszy od stu lat telefon. W sprawie Coli. Bo w innych sprawach to częściej dzwoni ;-) głos w słuchawce: "Haloo czy to schronisko?" ja w duchu: "no prawie" ja na głos: "nie a o co chodzi" głos w słuchawce: "no ale Coca-cola..." ja: "aa Cola jest, w domu u nas na przechowaniu słucham Panią" głos w słuchawce: "bo nam się podoba i my by ją wzięli" (...) ja: "a macie Państwo doświadczenie z pieskami?" głos w słuchawce: "tak mieliśmy pieska ale musieliśmy się pozbyć bo gryzł dzieci ale to suka była"... :mdleje: Quote
PaulinaT Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No ale kciuki proszę potrzymać dzisiaj wieczorem. Tak na wszelki wypadek. Tak 20-21, żeby martwica się nie wdała. mag.gajko - jakim cudem nie masz kaloszków? kaloszki to podstawa... Quote
mar.gajko Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 PaulinaT napisał(a):No ale kciuki proszę potrzymać dzisiaj wieczorem. Tak na wszelki wypadek. Tak 20-21, żeby martwica się nie wdała. mag.gajko - jakim cudem nie masz kaloszków? kaloszki to podstawa... Kciuki trzymam nieustająco. A te kaloszki to jakieś obowiązkowe? Nie mam i już. Quote
samoglow Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jaka martwica ??? :crazyeye: A mowili jak sie pozbyli tej suczki? :shake::cool3: Quote
Recommended Posts