samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 PaulinaT napisał(a):Noooo i wyszło szydło z worka kurde frak. A tak mi się udawało, tyle czasu. No i przyszła kryzka :shake: :placz: Na szczęście (dla Coli) Cola ze mną do pracy nie chodzi. Tu cioteczki możecie spokojne być. To by dopiero było... ps. nie kupcom ino LEKARZOM. Specjalistom. No. Cola też już cieczki nie ma. To tak na marginesie. Za to Figa ma.... :placz: :placz: Umrzeć od tych cieczek można :angryy: od cieczek jeszcze nikt nie umarl, a od przepracowania niejeden :shake: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No to jasnośc mamy. Paulina sprzedaje się LEKARZOM i słusznie. jak by co (hmmmm) złapała to i opd razu porada będzie. Coli nie demoralizuje, dzięki Bogu. Trochę spokojniejsza jestem. Ale jak tak INTENSYWNIE całodobowo się bedzie sprzedawać, to długo nei wytrzyma... Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dawno fotek Coli nie bylo - skad mamy wiedziec, ze nie jest zdemoralizowana. :shake: Quote
PaulinaT Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale jak tak INTENSYWNIE całodobowo się bedzie sprzedawać, to długo nei wytrzyma... no... a to dopiero początek... :shake: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 PaulinaT napisał(a):no... a to dopiero początek... :shake: to będzie GORZEJ:placz: Paulina rzuć tę robotę:p Zameczą cię:angryy: Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Paulina, zmuszaja Cie, czy Ty tak na ochotnika? Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 samoglow napisał(a):Paulina, zmuszaja Cie, czy Ty tak na ochotnika? To własnie nei wiadomo? Czy z potrzeby czy chęci. Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a mnie martwią ci lekarze :roll:...( zamiast kupców) - bo co bedzie, jeśli zaobserwuję niekontrolowany odpływ pieniędzy z budżetu domowego? ... mam zaraz dzwonić do Pauliny? :niewiem: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kinga napisał(a):a mnie martwią ci lekarze :roll:...( zamiast kupców) - bo co bedzie, jeśli zaobserwuję niekontrolowany odpływ pieniędzy z budżetu domowego? ... mam zaraz dzwonić do Pauliny? :niewiem: O starego się boisz?:diabloti: Własnego?:diabloti: Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a):O starego się boisz?:diabloti: Własnego?:diabloti: o pieniądze :placz: ...bo my mamy kredyt na prawie 30 lat :placz: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kinga napisał(a):o pieniądze :placz: ...bo my mamy kredyt na prawie 30 lat :placz: A co? Oni liczyli, że 100 dożyjecie:crazyeye: Quote
samoglow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Trzeba sprawdzic w jakim rejonie Paulina dziala !!!Na cito! Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a):A co? Oni liczyli, że 100 dożyjecie:crazyeye: córeńko :p dzisiejsze kosmetyki potrafią czynić cuda- świetnie konserwują :lol: - to i wieku po człowieku nie widać :p ...a po skończeniu setki płacą podwójną emeryturę :multi: ...ale ma to też drugą stronę medalu :shake: odtąd, jak stwierdzili ponuro nasi przyjaciele, również kredytobiorcy: - teraz to już trzeba być razem aż po grób. Pal sześć ślub, ale ten kredyt...:shake: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kinga napisał(a):...ale ma to też drugą stronę medalu :shake: odtąd, jak stwierdzili ponuro nasi przyjaciele, również kredytobiorcy: - teraz to już trzeba być razem aż po grób. Pal sześć ślub, ale ten kredyt...:shake: Bosze drogi:shake: Do grobu:shake: A Paulina RATY chce zaprzepaścić. :angryy: Dla siebie zabrać.:angryy: Żebyś musiała zza grobu jeszcze płacić:placz: Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a): Żebyś musiała zza grobu jeszcze płacić:placz: nie ZZA. Z. ...tak to jest z tymi młodszymi koleżankami :shake:. cały dorobek, całe życie człowieka obrócą w perzyne :shake: :placz: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kinga napisał(a):nie ZZA. Z. Ale wygodniej by ci było ZZA niż Z. Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale wygodniej by ci było ZZA niż Z. masz rację. Z - to tak jakoś technicznie trudne jest troszkę do rozwiązania :roll: Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ale to niewygodne. Ponarzekam i tu. ŚNIEG u mnie pada. Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Qrna. Śłońce wyjrzało. Ale bez tych okularów. Quote
kinga Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='mar.gajko']Qrna. Śłońce wyjrzało. . a czemu ty sie z tego śłońca nie cieszysz? masz światłowstręt? Quote
mar.gajko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='kinga']a czemu ty sie z tego śłońca nie cieszysz? masz światłowstręt? To ZASKOCZENIE było totalne:eviltong: Bo od rana ciemno i śnieg i ponuro. A tu qrna słoneczko:loveu: Quote
Marta i Wika Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 U mnie też... A jak szłam do sklepu, to złośliwie sypało to białe. Quote
PaulinaT Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 samoglow napisał(a):Mozna wysuwac na dluuuugim kiju :evil_lol: ale co wysuwać?? i skąd?? :hmmmm: :niewiem: Quote
Recommended Posts