Jump to content
Dogomania

Poznań. POMOCY! Coca-cola PILNIE szuka domu.... JUŻ NIE! MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ona jest fajnie umaszczona:loveu:

z jednej strony czarna cała, a z drugiej ma białą szyję :lol:

a jak stoi tym czarnym bokiem , to widać brzegi tej białej łaty i to trochę tak wygląda , jak taka sukienka wyszczuplająca, czarna z białymi wstawkami po bokach w talii:evil_lol:

Posted

Samoglow, jak miałam pierwszego psa PONa i do tego z wyjątkowo bogatą szatą :diabloti:

jak już go raz rozczesałam, to potem codziennie gęstym metalowym grzebieniem (takim że zęby przechodziły przez całą wartstwę włosów więc z nie za krótkimi zębami) tylko przeczesywałam całego, co zajmowało minutkę, i było ok

ale jak mi się nie chciało i zaniedbałam to :shake::crazyeye::cool1:

Posted

nienienie, nie trzeba
jak mojego zaniedbałam, to ja miałam ciężką charówę a Porter niefajne dwie godziny, ale poza tym ok

brałam Portera na stół i czesałam powoli warstwa po warstwie, tak jak u fryzjera odsuwają ci pasma włosów i strzygą jedno, tak tutaj pasmo po paśmie od skóry czeszesz

kołtuny jak są nieduże to można gęstym grzebieniem wyczesać, jak są większe to wycinasz i już

jest taki spray co ułatwia rozczesywanie splątanych włosów, czasem to też używałam

nie wiem jak Twój Hipis reaguje na zabawę z włosami, Porter po jakimś czasie się przyzwyczaił,ale po godzinie to czasem łapał zębami za rękę albo grzebień, bo miał dosyć, czasem go więc czesałam na raty

chociaż pokój przy takim czesaniu wyglądał tak, że wolałam zrobić raz do końca i potem zajmowałam się odgruzowywaniem mieszkania:evil_lol:

Posted

samoglow napisał(a):
Hej, Marta, napisz Ty mi na priva jak pielegnujesz siersc swojej kudlaczki, bo mnie juz sil brak na te Hipisie koltuny :shake:

Czeszę codziennie lub prawie codziennie, kupuję szampon za 30 zł antykołtunowy, piorę, wycinam co się sfilcuje, traktuję jak pieska rasowego przed wystawą, a i tak ma pełno kołtunów.
Na wiosnę obcinam.

samoglow napisał(a):
czyli wlasciwie na wiosne powinnam go ogolic do skory i zaczac wszystko od poczatku :shake: O matko, jak to robi fryzjer, ze pies nie ucieka? :crazyeye:

Fryzjer uciekinierów przywiązuje na smyczy.
Ale jakby Wika trafiła do fryzjera to biedak mógłby stracić obie ręce :eviltong: Ja już mogę wszystko jej zrobić na szczęście. Ale za to krzywo.
Jak ogolisz do skóry, to jest duże prawdopodobieństwo, że sierść będzie dużo bardziej podatna na kołtuny, a czasem może rosnąć już skołtuniona :diabloti:

Pocieszyłam, powiedz że pocieszyłam :evil_lol:

Posted

Cola Colą, ale my mamy znowu dziś problem z samoglow :shake:

samoglow, jako kobieta, której tylko imprezy w głowie - ma dziś ...
imieniny...

:mdleje:

samoglow - zanim w związku z powyższym będziesz w stanie wskazującym na - przyjmij moje najszczersze życzenia :loveu::loveu::loveu:

( bosze, ile mnie to stresu kosztowało, aby nie zapomnieć o tych imieninach :shake:)

Posted

kinga napisał(a):

samoglow, jako kobieta, której tylko imprezy w głowie - ma dziś ...
imieniny...

:mdleje:

samoglow - zanim w związku z powyższym będziesz w stanie wskazującym na - przyjmij moje najszczersze życzenia :loveu::loveu::loveu:

( bosze, ile mnie to stresu kosztowało, aby nie zapomnieć o tych imieninach :shake:)

No i dzięki temu, że Kinga ma świetną pamięć, to i ja mogę:

STO LAT Samogłow;

pocieszające to że piątek i na kacyku będzie się można wyspać.