mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='PaulinaT']prawda-że? :cool3: Cola - duży smuteczek małej sunieczki :roll: Qrna, co wy temu biednemu psu robicie, że on taki zdołowany. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A jak ma sie czuc, jak robia z niego dinozaura? Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):A jak ma sie czuc, jak robia z niego dinozaura? ... i to w dodatku BEZ NÓG?? Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ale z dluuuuga szyja Wasze zdrowie i Coli, rzecz jasna :razz::cunao: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Qrna, co wy temu biednemu psu robicie, że on taki zdołowany. aż, Ty głupia i naiwna. przecież Paulina wcześniej pisała, ze suka zaległa na ziemi zamęczona tym pozowaniem na prostych łapach to jest taki szantaż emocjonalny, rozumiesz. SKĄD niby ona ma mieć DUŻY SMUTECZEK :crazyeye::crazyeye::crazyeye:? źle jej tam, gdzie jest? terefere :stupid: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ...na duzych PRZYKLEJONYCH lapach :shake: Quote
Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='PaulinaT'] Cola - duży smuteczek małej sunieczki :roll: mam nadzieję, że nikt tego waszego paplania nie czyta Coli na dobranoc :cool1: bo wtedy z małego smuteczku zrobiłaby się wielka depresja :placz: i tak nie ma powodu do radości - nikt jej nie chce :placz::placz::placz: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wcale jej tak dobrze u Pauliny nie jest :shake:: Na brzegu błękitnej rzeczki mieszkały psie smuteczki. Ten pierwszy jest z tego powodu że nie można wchodzić do ogrodu, drugi że woda nie chce być sucha, trzeci że mucha wleciała do ucha a jeszcze że kot musi drapać, że kura nie daje się złapać, że nie można gryść w nogę siąsiada i że z nieba kiełbasa nie spada, a ostatni smuteczek jest oto że człowiek może jechać a pies musi biec piechotą.... Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Camara']mam nadzieję, że nikt tego waszego paplania nie czyta Coli na dobranoc :cool1: bo wtedy z małego smuteczku zrobiłaby się wielka depresja :placz: :placz::placz::placz: Matko Święta :crazyeye: czy ja dobrze widzę: paplanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak to jest przysłużyć się koleżance :shake: dzwoni wczoraj , pyta, co w świecie słychać, bo ona NIC nie wie. to ja jej z sercem na dłoni wszystko, wszysściutko opowiedziałam: począwszy od tego, ze Amerykanie zestrzelili satelitę - a skończywszy na małym streszczeniu z wątku Coli ...jak dobrej koleżance a ona teraz cynicznie, bezdusznie to wykorzystuje; wasze paplanie... wielka depresja... ble ble ble... :angryy: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):Matko Święta :crazyeye: czy ja dobrze widzę: paplanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak to jest przysłużyć się koleżance :shake: dzwoni wczoraj , pyta, co w świecie słychać, bo ona NIC nie wie. to ja jej z sercem na dłoni wszystko, wszysściutko opowiedziałam: począwszy od tego, ze Amerykanie zestrzelili satelitę - a skończywszy na małym streszczeniu z wątku Coli ...jak dobrej koleżance a ona teraz cynicznie, bezdusznie to wykorzystuje; wasze paplanie... wielka depresja... ble ble ble... :angryy: Bezduszna, jawna, podła NIEWDZIĘCZNOŚĆ. No straszne to jest. ps. zabierają mi komputer. Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a): ps. zabierają mi komputer. na zawsze??????? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No co ty? Nowy dali, ale trzeba te dane poprzegrywać no i zabiorą dzisaj, mają przegrywać w weekend no i niby w poniedziałek oddać. Taki śliczny kupili z wieeeeeelkim monitorkiem. Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='mar.gajko'] Taki śliczny kupili z wieeeeeelkim monitorkiem. to chyba dobrze. będziesz mogla pisać dłuższe posty. zmieszczą ci się :p Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):to chyba dobrze. będziesz mogla pisać dłuższe posty. zmieszczą ci się :p A jednak ciut podfarbowana szatynka. Quote
Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Bezduszna, jawna, podła NIEWDZIĘCZNOŚĆ. No straszne to jest. ps. zabierają mi komputer. za to paplanie???? ci zabierają??? Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Camara napisał(a):za to paplanie???? ci zabierają??? Camarro! TY niewdzięczna istoto. P-A-P-L-A-N-I-E???? No słów brak. Quote
Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Camarro! TY niewdzięczna istoto. P-A-P-L-A-N-I-E???? No słów brak. no pewnie, że brak słów - osobiście uważam się za istotę dzwięczną :p Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Camara - a gdzie Twoja złota, choć nieco oportunistyczna, dewiza życiowa: -trzymać z wszystkimi dobrze, bo nie wiadomo, kto kiedy moze się przydać. ??? jak zadrzesz ze swoimi najlepszymi koleżankami - to KTO Ci zostanie? - do rozmów telefonicznych - do hopania kolejnych wątków - do..., - do... Tracisz instynkt samozachowawczy :shake: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Camara napisał(a):no pewnie, że brak słów - osobiście uważam się za istotę dzwięczną :p Że się, no naprawdę, okrutnie, kurna... ty dzwięczna, Ty! Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Że się, no naprawdę, okrutnie, kurna... ty dzwięczna, Ty! zatkało Cię? :crazyeye: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a u mnie pada deszcz i spadło ciśnienie i za cholerę nie chce mi się nic robić w robocie :shake: i jeszcze Camara sie zbiesiła... ... jak w takich warunkach szukać Coli domu? Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 PaulinaT napisał(a):zatkało Cię? :crazyeye: No, a jak? kompletnie! TAKIEJ wredności, tom się nawet po Camarze nie spodziewała! Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 W Gdyni tez leje, cisnienie tez spadlo, Cola w depresji, Mariola bez komputra, Kinga rozgoryczona, Camara niewdzieczna...trzeba wypic :drinka: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):W Gdyni tez leje, cisnienie tez spadlo, Cola w depresji, Mariola bez komputra, Kinga rozgoryczona, Camara niewdzieczna...trzeba wypic :drinka: No i okazja jest. jeszcze mam komp i czuwam... Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Przylacz sie - moze troche rumu do herbatki ? Quote
Recommended Posts