Camara Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow :Rose: zaczęłam troszkę nadrabiać straty w czytelnictwie, ale to niewykonalne :shake: jesteście nad wyraz aktywne :cool3: ale dowiedziałam się, że Coli odrosły nogi... więc jestem uspokojona :p Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='mar.gajko']NO, no bez obrazy. Tylko się czułam osaczona: Camarra - blond; Paulinka - blond; Somaglow -lepiej nie mówić; samotna sie czułam w tej blondości. a propos Camary, która zaszczyciła nas swoją obecnością: Camara oświadczyła wczoraj, ze już nie jest blondynką zmyła się :p Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 za zyczenia bardzo dziekuje :lol: Oczywiscie, wypije Wasze zdrowie:popcorn::knajpa: Kinga - doceniam twoj wysilek i bede dzis dla Ciebie wyrozumiala. Marcie szczegolnie dziekuje za wyrazy pocieszenia :evil_lol::mad: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ojej, na lysa pale? Camaro, Camaro :-(kinga napisał(a):a propos Camary, która zaszczyciła nas swoją obecnością: Camara oświadczyła wczoraj, ze już nie jest blondynką zmyła się :p Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Blondynką się JEST, nieważne co się zmywa;) Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Blonbynką się JEST, nieważne co się zmywa;) Mariolu? ale Ty NIE....? Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):Mariolu? ale Ty NIE....? Co ja NIE? NIe, co? Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Marta i Wika napisał(a):A gdzie Ty mnie widziałaś? :razz: szłaś na tramwaj a ja jechałam ale drug stroną ulicy nawet dzwoniłam czy Ciebie nie podrzucić - bo jechałam w swoją stronę ;-) ale już się wtarabaniałaś do tramwaju więc zaprzestałam :p Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='kinga']samoglow, jako kobieta, której tylko imprezy w głowie - ma dziś ... imieniny... :mdleje: samoglow - zanim w związku z powyższym będziesz w stanie wskazującym na - przyjmij moje najszczersze życzenia :loveu::loveu::loveu: sto lat sto [SIZE=2]lat sto lat sto Twoje zdrowie samoglowie! :drink1: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Co ja NIE? NIe, co? no...., z tym kolorem..:oops: NIE jesteś, prawda.....? :oops: ...NIE? Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):no...., z tym kolorem..:oops: NIE jesteś, prawda.....? :oops: ...NIE? Nie jestem. Ani wizualnie, ani mentalnie. Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie jestem. Ani wizualnie, ani mentalnie. Z tym drugim, to znaczy się mam nadzieję;) Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie jestem. Ani wizualnie, ani mentalnie. to chwała Bogu. Cola - szukaj domu. Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Z tym drugim, to znaczy się mam nadzieję;) z tym drugim to ja też mam nadzieję, ze moja naj dogoleżanka jednak NIE ;) ( pierwsze pal sześć, bo i tak cię nie widuję) Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Hm... teraz mi dałaś Mariola do myślenia. Czy jestem mentalną blondynką? :hmmmm: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 PaulinaT napisał(a):Hm... teraz mi dałaś Mariola do myślenia. Czy jestem mentalną blondynką? :hmmmm: no.......? Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):no.......? nie nie wiem :niewiem: :placz: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):z tym drugim to ja też mam nadzieję, ze moja naj dogoleżanka jednak NIE ;) ( pierwsze pal sześć, bo i tak cię nie widuję) GORZEJ, to się słyszy, czyta, czuje, a nie widzi! A, że mnie nie widujesz, to też...lepiej. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 w kazdym razie Cola nie jest blondynka, no i fajnie - hop! Paulinko, slicznie Ci sie rymnelo dla mnie :lol: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):GORZEJ, to się słyszy, czyta, czuje, a nie widzi! kochana - jak tak czytam, słyszę i czuję - to mi zdecydowanie wyglądasz na taką krotkowłosą i ciemnowłosą jędzę :p ... mam rację? :multi: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To prosimy o zdjecia kolejnej GLOWY, w miare mozliwosci calej :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='samoglow']Paulinko, slicznie Ci sie rymnelo dla mnie :lol: prawda-że? :cool3: Cola - duży smuteczek małej sunieczki :roll: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):kochana - jak tak czytam, słyszę i czuję - to mi zdecydowanie wyglądasz na taką krotkowłosą i ciemnowłosą jędzę :p ... mam rację? :multi: Ciemno - tak! Krótko - nie! Jędza - taaaaaak! To długa i skłębiona opowieść o tych moich ... włosach. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To biale w centki, to tak troche z wyzla, no nie? :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Ciemno - tak! Krótko - nie! Jędza - taaaaaak! To długa i skłębiona opowieść o tych moich ... włosach. tez Cie trudno rozczesac? :cool3: Quote
Recommended Posts