kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 a jaka pogoda w Krakowie? jaka w Poznaniu? jakie ciśnienie? czemu NIC nie wiadomo? Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 <samoglow, jako kobieta, której tylko imprezy w głowie - ma dziś ... imieniny> Ooooo...to ode mnie spóźnione,ale naj.....:Rose: życzenia (spóźnione,bo...pada i drzewo mi przywieźli i pies mnie przeciągnął po błocie, gdy próbowałam swoim ciałem bronic przybyłych obywateli leśnych i trzęsę się jak błotna osika,brrrr) Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sodomia i Gomoria, Angeliko! leje, cisnienie, bloto, pies, osika - trzeba na druga nozke..... :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 W Krakowie: nie leje, ponurawo ale nie ponuro. Kawę piję non-stop - więc pewnie niskie. Spać mi się chce okrutnie. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):a jaka pogoda w Krakowie? jaka w Poznaniu? jakie ciśnienie? czemu NIC nie wiadomo? teraz za informacje sie placi - dowiedzialam sie o tym, gdy zadzwonilam do IMGW i zapytalam dlaczego nie chca mi przyslac kolejnej ksiazeczki z darmowej(dotychczas) serii :cool3: Taaaaki swiat. Ide po herbate ;) Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):Sodomia i Gomoria, Angeliko! leje, cisnienie, bloto, pies, osika - trzeba na druga nozke..... :evil_lol: No to :drinka:... Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mój kolega ma taki toast: Hops, Habzinka Habaź - bo jak stoi to się chce!!! Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To jakis Jozin z Bazin, czy co? :crazyeye: Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mam ochotę na coś słodkiego , można prosic o kawałek ciasta :lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Etam, zwykły chłop w średnim wieku. Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Angelika8 napisał(a):Mam ochotę na coś słodkiego , można prosic o kawałek ciasta :lol: Nie ma ciasta. Jest sałatka ziemniaczana. Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Angelika8']< (spóźnione,bo...pada i drzewo mi przywieźli i pies mnie przeciągnął po błocie, gdy próbowałam swoim ciałem bronic przybyłych obywateli leśnych i trzęsę się jak błotna osika,brrrr) Jezu, Angelika, to GDZIE Ty mieszkasz? :crazyeye: i SKĄD masz takie psy - potwory? :crazyeye::crazyeye: Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Etam, zwykły chłop w średnim wieku. A Jozin z Bazin to dopiero chłop,a jakie ruchy ,ech.. Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie ma ciasta. Jest sałatka ziemniaczana. Może byc byle dużo Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Angelika8 napisał(a):Mam ochotę na coś słodkiego , można prosic o kawałek ciasta :lol: a ja pożarłam 1,5 pączka (od Kaliszczaka) dobry był ;) meldunek: u nas wyjrzało zza chmur słoneczko. nieśmiało, jak to na przedwiośniu. Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie ma ciasta. Jest sałatka ziemniaczana. Mariolu, u was w pracy jada się sałatkę ziemniaczaną? wy wszyscy w krakowie tak macie? Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):Jezu, Angelika, to GDZIE Ty mieszkasz? :crazyeye: i SKĄD masz takie psy - potwory? :crazyeye::crazyeye: Ten pies ( wypraszam sobie potwora:mad:) to ruda mordzia-(Avatarcik),a to w obronie Panci,a że Pancia na końcu smyczy "jechała" to już inna bajka. Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):Mariolu, u was w pracy jada się sałatkę ziemniaczaną? wy wszyscy w krakowie tak macie? Nie JADA się, tylko ja jadam. II śniadanie; potem podobiadek - i to są 4 porcje sałateczki, lub obiadziuś na ciepło. Ja to ciągle jadam coś, a i 2 pączusie pożarłam z Michałka dzisiaj. Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jakie słoneczko:-o, Kinga gdzie Ty dzisiaj jesteś? Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie JADA się, tylko ja jadam. II śniadanie; potem podobiadek - i to są 4 porcje sałateczki, lub obiadziuś . to ja poproszę jeszcze o malutkiego offa. przynosisz TO w słoiku? w słoju? robisz sobie poprzedniego wieczoru? gotujesz, siekasz, doprawiasz? ...i co, tak przed monitorem co rusz machasz widelcem? 4 x dziennie? :crazyeye::crazyeye: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Angelika8']Jakie słoneczko:-o, Kinga gdzie Ty dzisiaj jesteś? no tak - trzeba się było bardziej jeszcze zdziwić. było. ... i zaszło :placz: Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):to ja poproszę jeszcze o malutkiego offa. przynosisz TO w słoiku? w słoju? robisz sobie poprzedniego wieczoru? gotujesz, siekasz, doprawiasz? ...i co, tak przed monitorem co rusz machasz widelcem? 4 x dziennie? :crazyeye::crazyeye: Dlatego ten monitor zabierają :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Angelika8']Jakie słoneczko:-o, Kinga gdzie Ty dzisiaj jesteś? King aJasność widzi i Głosy słyszy. Piątek po ciężkim tygodniu. Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):no tak - trzeba się było bardziej jeszcze zdziwić. było. ... i zaszło :placz: Pączki je zasłoniły (za to,że mi o tych pączkach piszesz:eviltong:) Quote
Recommended Posts