PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Marta i Wika napisał(a):Czy my tu rozmawiamy o pałeczkach Coli? ;) a żebym to ja wiedziała :niewiem: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a):To Lalunia z gatunku tych w wybiórczym słuchem jest, znaczy się. Sa takie, cholery jedne. no zaraza z niej straszna czy cholera - zwał jak zwał Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a):No te moje to na pałeczki nie wyglądają. Raczej pniaki..., bale..., no takie większe. I coś takiego za Tobą chodzi? :crazyeye: Niech ta Cola dom znajdzie, bo głupieję od tego wątku :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Marta i Wika napisał(a):I coś takiego za Tobą chodzi? :crazyeye: Niech ta Cola dom znajdzie, bo głupieję od tego wątku :evil_lol: Ano chodzi, i to róznie dwa, trzy. Głupieć od jednego wątku nie warto! Cós Samogłow nam zanikł. Pewnie tę encyklopedię wchłania, jak to Naukowiec. Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 wchłania znaczy że fagocytuje? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
kinga Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a): Cós Samogłow nam zanikł. Pewnie tę encyklopedię wchłania, jak to Naukowiec. a o mnie to nikt sobie nie przypomni :shake: i nawet pies z kulawa nogą sie nie zastanowi, czy ja też gdzieś zanikłam...:placz: Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PaulinaT napisał(a):wchłania znaczy że fagocytuje? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Chyba raczej oczami, bo na elektroluxa np. tak mi nie wygląda, ten Samoglow. Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 kinga napisał(a):a o mnie to nikt sobie nie przypomni :shake: i nawet pies z kulawa nogą sie nie zastanowi, czy ja też gdzieś zanikłam...:placz: KInguś, nikt nie smiał zapytać nawet. My wiemy, te daszki, okna w połowie i ten chleb powszedni. Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a):KInguś, nikt nie smiał zapytać nawet. My wiemy, te daszki, okna w połowie i ten chleb powszedni. ... i SZtuka. ... i inwestorzy. INWESTORZY! Quote
kinga Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a):KInguś, nikt nie smiał zapytać nawet. My wiemy, te daszki, okna w połowie i ten chleb powszedni. DASZKI DASZKAMI. ale. Camara kazali mi jechać na wizytę przedadopcyjną. nie wiem czemu jakiegos kundliszona sprowadza z głebokiej Polski w moje strony ( zamiast odwrotnie) ja do wizyt przedadopcyjnych to tak jak nie przymierzając Mariola do rozmów telefonicznych ( zasłyszane na innym wątku)- tyle, ze ja w przeciwieństwie do - jestem nie tyle oschła, co strasznie zestresowana mało tego mam bardzo szczegółowy opis, jak dojechać do. (bo to w terenie) w którymś tam miejscu skręcić w las do wsi nie dojeżdzać przy Matce Boskiej pierwszy budynek ja jeżdżę gorzej od klasycznych blondynek ( bo od niedawna), tylko utartymi szlakami, a na dodatek zaraz zrobi sie ciemno jak ja w tym lesie pomiedzy wsiami odnajdę te Matkę B. po ciemku - to nie wiem :placz: ... a jeszcze najlepsze koleżanki zapomniały o mnie na amen :placz::placz: Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Matka Boska wygląda jak Krystyna Losska i może nawet świeci. Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 kinga - aniele ty - dacie sobie radę! zobaczycie! :p Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A Camarra zgłupiala doszczętu, zamiast wywozić z tego Koszlaina to dowozi do tego Koszlina. ps. No nie lubię gadac przez telefon. Budzi to powszechne zadziwienie, ale nie lubię. Quote
kinga Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a): ps. No nie lubię gadac przez telefon. Budzi to powszechne zadziwienie, ale nie lubię. a ja nie lubię wizyt przedadopcyjnych tę dzisiejsza przeżywam już od tygodnia nie umiem wypytywać, zapytywać, inwigilować - i juz budzi to powszechne zdziwienie, bo od b. dawna godziny przegaduję z obcymi ludżmi nt psow przez telefon - ale nie lubię i już. ps. camara podła. podwójnie za przywóz psa i za te wizytę Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cocolinka do góry maleńka beznoga kruszynko. Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja też nie lubię. Tzn. jeśli ktoś krótko, konkretnie i na temat, to ok. Ale jeśli sprawa jest skomplikowana albo co gorsza temat rozmowy brzmi po prostu "co słychać", to nie znoszę... Albo mejlem, albo na żywo, ewentualnie gg albo skype w wersji pisanej ;) Cola hop! Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hmmmm, chcę nowe zdjęcie Co-co-liny!!!!!! a nuż tu się uda? Quote
swan Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mar.gajko napisał(a):Chyba raczej oczami, bo na elektroluxa np. tak mi nie wygląda, ten Samoglow. a czy ktoś się z Was w ogóle zastanawiał jak ten/ta/to (niepotrzebne skreślić) Samoglow wygląda? :razz: bo mnie to pytanie tak nagle uderzyło.....:cool1: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 swan - ale ja na Twoim miejscu zaczęłabym sie obawiać. Bo może kinga się do Ciebie na tą przedadopcyjną wybiera? Bo do Ciebie też tak - polem, za wsią, w prawo, w lewo, za krzyżem... Ja Ci mówię - uważaj. ONE cos knują. Quote
swan Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 o rany, to już patrzę jaki ten opis jest, czy zgadza się jakby co to zarządzę całkowitą ewakuację :eviltong: Quote
kinga Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='PaulinaT']swan - ale ja na Twoim miejscu zaczęłabym sie obawiać. . swan - zacznij sie obawiać, na wszelki wypadek :diabloti: Quote
swan Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ok, alarm odwołany u mnie nie wjeżdża się do lasu, a skręca się przy krzyży a nie przy Matce Boskiej więc jeśli nawet Kinga wybiera się do mnie, to z tymi instrukcjami nie dojedzie :eviltong::evil_lol: Quote
samoglow Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ktos tu pytal jak wyglada samoglow - no to prosze :loveu: Quote
Recommended Posts