PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 jej jak dobrze - bez urazy - że nie musimy cię WYADOPTOWAC :shake: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Uwaga uwaga. Zdjęcia. Cola jest ciężkim przypadkiem za nic nie chce współpracować. I pozycja "pies zdechł" w trakcie sesji jest najbardziej naturalna: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Próby postawienia jej na 4 łapach nie dają efektu: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Więc trzeba było Colę sposobem - na masełko, jak szczeniaczki przyzwyczajane do wystawiania. I oto co mam: A tu dowód. Cola ma łapy (przynajmniej te prawe obie) - nikt jej ich nie odgryzł :p No i jest coś pomiędzy głową a ogonem... :roll: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Acha. Cieczka już skończona - Cola bezpieczna. Teraz tylko trzeba poczekać chwilkę i ciachnąć laseczkę. A charakter... Trudno jest mi uniknąć porównań z Figą (jej siostrą która jest u mnie). Figa to żywioł, szał, ADHD w formie czystej. Nie upilnujesz - cięgle coś broi, nakręcona wskoczy człowiekowi na plecy, na głowę. Cola to oaza spokoju. Najchętniej wystawiałaby brzuszek do głaskania i wywracała ślepkami. Anioł nie pies (kolejny anioł do kolekcji :razz:). Owszem - czasem ukradnie i rozgryzie gąbkę od naczyń lub inne opakowanie po salami ze śmietnika :roll: I tyle. Kochany strasznie z niej piesek. I wpatrzona w moją mamę jak w obrazek... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 widać że to dobry piesek, dobrze jej z oczu patrzy:p. Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tak naprwdę ta ja chyba nie chciałam wiedziec... jak wygląda Samoglow. Nie chciałam. Na pewno nie chciałam. Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 na wyglad trzeba zapracowac :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='PaulinaT']Próby postawienia jej na 4 łapach nie dają efektu: PAulina! Nie ciągnij jej tak za ten ogon, bo jej kręgosłup przerwiesz. No, ale przyznaję, ma NOGI. Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 samoglow napisał(a):na wyglad trzeba zapracowac :evil_lol: A toś się, kurna, napracowała. Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jak tam wizyta...przedadopcyjna? Matka Boska znaleziona? Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):A toś się, kurna, napracowała. No nie ?! :diabloti: Dlaczego te Cole tak naciagaja? basseta z niej robia? Nogi to pewnie doklejone do pozowania :shake: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Doklejone czy nie, wygląda jakby miała. To już postęp jest. ps. Kinguś - no co tam???? Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):widać że to dobry piesek, dobrze jej z oczu patrzy:p. A czy ja wiem ? :shake: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Jak tam wizyta...przedadopcyjna? Matka Boska znaleziona? Moze Kindze tak sie tam spodobalo, ze dala sie sama zaadoptowac :razz: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 samoglow napisał(a):Moze Kindze tak sie tam spodobalo, ze dala sie sama zaadoptowac :razz: I to był chytry plan Camarrry: wyslać Kingę gdzieś hen,hen - a ona tam zaginie i NIGDY już nie wróci..... Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):I to był chytry olan Camarrry: wyslać Kingę gdzieś hen,hen - a ona tam zaginie i NIGDY już nie wróci..... i nie podesle juz niczego ukochanym Krakusom ???!!! :crazyeye::-( Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 samoglow napisał(a):i nie podesle juz niczego ukochanym Krakusom ???!!! :crazyeye::-( Właśnie, właśnie... Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Poprosimy tez o zdjecia Kingi w JUZ NOWYM DOMKU :megagrin::shiny::laugh2_2::laola: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A czy Kingusia mial SWÓJ wątek, A o zdjecia prosimy, prosimy. (ale kogo? Camarrę?) Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Jak tam wizyta...przedadopcyjna? Matka Boska znaleziona? znaleziona :p w ciemnym lesie błyszczala się solidnie, jak przepowiedziała Mariola skręt w lewo w las przy Matce B. wykonany prawidłowo cel wizyty przedadopcyjnej osiągnięty :p wytlumaczyłam pani, zeby za nic w świecie nie brała NIC ZUPEŁNIE od Camary :shake: - zeby brała ODE MNIE :loveu: i pani ochoczo sie zgodziła...:happy1: ps: a poza tym okazało się, ze pani - to zdecydowanie nie swan. więc teraz mam dwa domy do obsadzenia :multi: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nurtuje mnie... Kinga Ty jesteś blondynka???? Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kinga, a Ty pamietalas w ogole po co tam pojechalas? :crazyeye: Zdjecia beda? :razz:kinga napisał(a):znaleziona :p w ciemnym lesie błyszczala się solidnie, jak przepowiedziała Mariola skręt w lewo w las przy Matce B. wykonany prawidłowo cel wizyty przedadopcyjnej osiągnięty :p wytlumaczyłam pani, zeby za nic w świecie nie brała NIC ZUPEŁNIE od Camary :shake: - zeby brała ODE MNIE :loveu: i pani ochoczo sie zgodziła...:happy1: ps: a poza tym okazało się, ze pani - to zdecydowanie nie swan. więc teraz mam dwa domy do obsadzenia :multi: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='mar.gajko']Nurtuje mnie... Kinga Ty jesteś blondynka???? osz ty podła. poniżej - moja osobista głowa: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='samoglow']Kinga, a Ty pamietalas w ogole po co tam pojechalas? :crazyeye: :razz: zawsze pamiętam. mam w schronisku 170 psów. nie mogę pozwolić, aby dobre domy w pobliżu zmarnowały się na jakieś fanaberie Camary :shake: Quote
Recommended Posts