samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dla kochanych kolezanek po kawalku torcika imieninowego Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mariolu, poczestuj troche salatka, please!:lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):to ja poproszę jeszcze o malutkiego offa. przynosisz TO w słoiku? w słoju? robisz sobie poprzedniego wieczoru? gotujesz, siekasz, doprawiasz? ...i co, tak przed monitorem co rusz machasz widelcem? 4 x dziennie? :crazyeye::crazyeye: TEGO w słoiku nie przynoszę. Kupuję (to znaczy nabywał za powszechnie uznane środki płatnicze) w: cukierni - pączki; w barze sałatkowym - salatki; w knajpie - obiadek na wynos. Albo sama, albo ktoś idzie i kupuje i pożeram. I macham, owszem, przy monitorze, ale 1x nie cztery; bo 4 porcję + dwie bułeczki zjadam NA RAZ. Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja ten torcik z góry proszę cały :sabber: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):dla kochanych kolezanek po kawalku torcika imieninowego samoglow - nie. dziękuję. ja coś czuję, ze one są na kremie. takim sztucznym, ciężkim. wiesz, takim, po którym robi się niedobrze. :-( Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):Mariolu, poczestuj troche salatka, please!:lol: Było mówić wcześniej. Zeżarłam już. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):samoglow - nie. dziękuję. ja coś czuję, ze one są na kremie. takim sztucznym, ciężkim. wiesz, takim, po którym robi się niedobrze. :-( Nie, to nie - laski bez :eviltong: Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):samoglow - nie. dziękuję. ja coś czuję, ze one są na kremie. takim sztucznym, ciężkim. wiesz, takim, po którym robi się niedobrze. :-( A ja "kcem", "kcem" i popijemy Coca-Colą (bo zginęła w tych słodyczach słodka sunia):loveu: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Było mówić wcześniej. Zeżarłam już. To pamietaj w poniedzialek :cool3: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cola moze byc, z wkladka :evil_lol: Hop, hop! Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Było mówić wcześniej. Zeżarłam już. Zeżarła,no nie...a pisała,że jest i że da :placz: Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Z pewnoscia wszystkiego nie pochlonela - Krakusi sa oszczedni ;) Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Angelika8 napisał(a):Zeżarła,no nie...a pisała,że jest i że da :placz: Wcale nie pisała, że da. Jakby chciała dawać , to by musiała z 10 porcji kupić. A zeżarłam, bo głód wielki dręczył trzewia moje. Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):Z pewnoscia wszystkiego nie pochlonela - Krakusi sa oszczedni ;) Myślisz,że schowała :hmmmm: Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a): I macham, owszem, przy monitorze, ale 1x nie cztery; bo 4 porcję + dwie bułeczki zjadam NA RAZ. o Jezu. a nie masz czasem w środku tego... no wiesz.... na literę T. ? Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 tak, do poniedzialku i dlatego juz sobie troche zarezerwowalam :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 samoglow napisał(a):Z pewnoscia wszystkiego nie pochlonela - Krakusi sa oszczedni ;) A jaki tam ze mnie Krakus? Ja przyjezdna wschodnia dusza jestem. Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):o Jezu. a nie masz czasem w środku tego... no wiesz.... na literę T. ? w srodku to Mariola ma na litere Ż i tam to wszystko idzie :shake: Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie ma ciasta. Jest sałatka ziemniaczana. A to co oznacza :mad:.Jest to jest Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Angelika8']A to co oznacza :mad:.Jest to jest To sie nazywa licencia poetica :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kinga napisał(a):o Jezu. a nie masz czasem w środku tego... no wiesz.... na literę T. ? T? Tatar? Tortoletka? Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):T? Tatar? Tortoletka? ToToLotek albo TORT! Quote
Angelika8 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):A jaki tam ze mnie Krakus? Ja przyjezdna wschodnia dusza jestem. A może ten przyjazd to tak bardziej od strony Poznania był? Ta sałatka to z samych ziemniaków była? Quote
samoglow Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Angelika8 napisał(a):A może ten przyjazd to tak bardziej od strony Poznania był? Ta sałatka to z samych ziemniaków była? Od Poznania? Od Pauliny, sie znaczy? Quote
kinga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mar.gajko napisał(a):T? Tatar? Tortoletka? Mariolu. nie dworuj sobie z poważnych zagrożen. przebadaj się. uratuj zagrozone życie. nie zagłuszaj niebezpieczeństwa słowami zamiennymi. zniszcz go. wyeliminuj. pokonaj. będziemy Cię wspierac wiernie. Quote
Recommended Posts