mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 samoglow napisał(a):racja, bo wyglada mi na osobniczke dominujaca :shake: Święte słowa! Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie daj sie Cola! Uciekaj od Pauliny! Zdominuj Kinge! No, badz zesz w koncu psem! (tzn. suka) :cool3: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ... wróciłam załatwialam Bardzo Wazne Urzędowe Sprawy w przeciwieństwie do tych, co nie załatwiają żadnych ważnych spraw :shake: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 BWUS zalatwiaja najczesciej ci, ktorzy ukrywaja sie przed praca...:eviltong: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A to się KIngusia napisała, oj, napisała. Aż strach. Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 BWUS !!! A nie mowilam, ze zarozumialec przez duze Z :eviltong: ? Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):A to się KIngusia napisała, oj, napisała. Aż strach. Jezu. bo zabiję. nie-mam-kiedy-pisać ! :placz: Paulina, znajdź wreszcie tej Coli jakiś dom, bo koleżanki nas zniszczą. zetrą na pył. stłamaszą i podepcza :placz: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kinga napisał(a):Jezu. bo zabiję. nie-mam-kiedy-pisać ! :placz: Paulina, znajdź wreszcie tej Coli jakiś dom, bo koleżanki nas zniszczą. zetrą na pył. stłamaszą i podepcza :placz: O ludzka niewdziecznosci !!! Znalazla JUZ NOWY DOMEK dla siebie i na nas najezdza ! :angryy: A jeszcze przypominam, ze od poniedzialku mial byc nowy watek koszalinskiego psa. No i gdzie jest? Nic tylko SZTUKA i BWUS :shake: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='mar.gajko']No właśnie, kto jest leniem???? Wiemy, My z Samogłow wiemy, najleniwsza jest Kinga,. Mariolu kochana - ja coś czuję, że poproszę od Camary twój nr telefonu, przez który tak bardzo lubisz rozmawiać, i... - i się okaże, KTO jest JAKi... Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Bija sie! Bija! Hurrra! Wreszcie cos sie dzieje !:multi::multi::multi: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A tu duuuuzo powazniej :-( http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9680965&rfbawp=1203601868.469&ticaid=15667 Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kinga napisał(a):Jezu. bo zabiję. nie-mam-kiedy-pisać ! :placz: Paulina, znajdź wreszcie tej Coli jakiś dom, bo koleżanki nas zniszczą. zetrą na pył. stłamaszą i podepcza :placz: I znowu... Nie mam czasu a ty znajdź... a one (tzn. My) to te podłe, złe, okrutne. Jakei to niesprawiedliwe. Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):I znowu... Nie mam czasu a ty znajdź... a one (tzn. My) to te podłe, złe, okrutne. Jakei to niesprawiedliwe. No popatrz, Mariolu, a nie wyglada na taka...:shake: Quote
mar.gajko Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kinga napisał(a):Mariolu kochana - ja coś czuję, że poproszę od Camary twój nr telefonu, przez który tak bardzo lubisz rozmawiać, i... - i się okaże, KTO jest JAKi... Jak to jaki? A czy ja tu gdzies już nie pisałam... Miła, uprzejma, uśmiechnięta, dobrze wychowana, etc., etc. Oto cała ja. Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mar.gajko napisał(a):I znowu... Nie mam czasu a ty znajdź... a one (tzn. My) to te podłe, złe, okrutne. Jakei to niesprawiedliwe. ależ nie, nie, kochana udowodnie ci,z e cie bardzo lubię zadzwonię do ciebie odżałuję te pieniądze. porozmawiamy sobie pół godziny albo i godzinę miło, słodko i sympatycznie ...chcesz....? :multi: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 kinga napisał(a):ależ nie, nie, kochana udowodnie ci,z e cie bardzo lubię zadzwonię do ciebie odżałuję te pieniądze. porozmawiamy sobie pół godziny albo i godzinę miło, słodko i sympatycznie ...chcesz....? :multi: A co? Masz tzw. darmowe minuty do wykorzystania? Quote
Angelika8 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 samoglow napisał(a):A co? Masz tzw. darmowe minuty do wykorzystania? Na pewno nie ma,wszystkie straciła na moje paplanie :eviltong: Quote
samoglow Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To TY paplesz, a ONA placi? Ciekawa konfiguracja.....:eviltong: hop, hop, Cola! witaj Angela po dlugim czasie :lol: Quote
Angelika8 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='samoglow']To TY paplesz, a ONA placi? Ciekawa konfiguracja.....:eviltong: hop, hop, Cola! witaj Angela po dlugim czasie :lol: Witaj. Wpadam często lecz na krótko. Jako obserwator (rozbawiony);) [SIZE=2]Umie się człowiek w życiu ustawic:p. Prawda jest jednak taka,że Kinga to osoba kulturalna i nie chce mi przerywac . A Colusia podobna do suni,która kiedyś u nas przebywała czasowo :loveu:, dała nam dużo radości tylko trzeba umiec cieszyc się z tej psiej radości. Biorą szczeniaka i liczą,że będzie w bezruchu jak mebel. Quote
PaulinaT Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 :lol: jezdem na chwilkę i hopam Cokakolindę przy tej okazji. W końcu jestem ta druga leniwa od końca :razz: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Angelika8'] [SIZE=2]Umie się człowiek w życiu ustawic:p. Prawda jest jednak taka,że Kinga to osoba kulturalna i nie chce mi przerywac . o, to to to właśnie. żeby więcej było takich dobrych koleżanek, ech... - a nie jak te z tych wielkich miast, ktorym się w głowach poprzewracało... Paulina - tu nie wystarczy hopać :shake: tu trzeba działać !!! Quote
PaulinaT Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 kinga - właśnie się mnie skojarzyło, ze ostatnio jak do Ciebie dzowniłam to też na Twój koszt :p działać działać - ale co ?? :???: Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='PaulinaT']kinga - właśnie się mnie skojarzyło, ze ostatnio jak do Ciebie dzowniłam to też na Twój koszt :p :???: dzięki, kochane, za skojarzenia :razz: to jeszcze pół biedy, gorzej, że ostatnio miałam w chałupie ciche dni ( dużo cichych dni...:cool3:) - bo mój mąż usiłowal sie do mnie dodzwonic w godzinach pracy - w pilnej sprawie... ...a ja rozmawialam :oops: - 1,5 godz. :oops: - na mój koszt :diabloti: - na ogoł jednak w ciągu godziny udaje mu się wcisnąć pomiędzy jedną rozmowę a drugą - ale widocznie nie był przygotowany na to, ze pilne rozmowy mogą trwać troszkę dłużej ...:niewiem: no a co z tą Colą... no moze zrób coś z tą Mamą i jej ogródkiem? Quote
kinga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 wiecie co, ja tak sobie myślę, trochę zaniepokojona. czy Cola nie przypomina wam dinozaura roślinożernego? takiego np. diplodoka? no bo co prawda łapy jej urosły, ale jakoś tak... cala ewoluowała :crazyeye: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 faktycznie uderzające podobieństwo:-o Quote
Recommended Posts