Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
Filipek czuje się znakomicie. A robak wyglądal jak takie....połączenie pająka z glistą...Dowiem się w piątek co to takiego było.

Już wiesz, co to za robal? Bardzo jestem ciekawa.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przybieglam na ten watek wiedziona ciekawoscia,co to za robal (wiem ze swinkowego forum).Charly,szkoda,ze fotek nie zrobiłas..
Brrrrr,ale przezycia,fuuuuuuuuja.Ciekawe,czy sie ruszał,jak go wyjmowali,czy tez byl pod narkoza :roll:

a pieseczek sliczny :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Charly,szkoda,ze fotek nie zrobiłas..
Brrrrr,ale przezycia,fuuuuuuuuja.Ciekawe,czy sie ruszał,jak go wyjmowali,czy tez byl pod narkoza :roll:

hihihihih :evil_lol: no właśnie! fotki trzeba było mu robić!

Charly kiedy sie dowiemy co za jeden ten robal? :)

Posted

no więc tak. szew zdjęty i tyle cala wizyta. Loboratorium do którego zostal robak wysłany duma i duma i myśli i myśli coż to za robak jest. Skonsultowali jakiegos profesora z Olsztyna- ale i on bezradny:niewiem:
Jednakże skierowali wstępne pytanie do mojego weterynarza...mianowicie, czy Filutek podróżowal w krajach tropikalnych....:eek2:

no więc dalej czekamy. w piątek mam zadzwonic. ale nie jest powiedziane, ze do piątku juz bedą wiedziec. Bo jak tlumaczyl mi mądry pan weterynarz (lub weteryniarz jak mówią tubylcy elbląscy:lol:) taki nicien od drugiego różni się np. ilościa czy ksztaltem...żeber (??? nie wiem czy dokładnie słuchalam) czy tam czyms w np. takim robakowym penisie. Więc trzeba robaka dokladnie wziąść pod lupę:lol:

Nie pomyslalam o tym o co pytasz Brązowa- a bardzo ciekawe. Więc zapytalam. Nie- robak się nie ruszal, jak go wyciągano biedaka. Tez pewnie zostal znarkotyzowany. Albo moze umarl nawet?

Posted

[quote name='Charly']taki nicien od drugiego różni się np. ilościa czy ksztaltem...żeber (??? nie wiem czy dokładnie słuchalam) czy tam czyms w np. takim robakowym penisie.
Charly... Co to jest robakowy penis? :lol:

Robal wzbudza większe zainteresowanie niż Filipek. :siara:

Posted

Narządy rozrodcze
Nicienie są obupłciowe. Narządy płciowe żeńskie są długie, czasem dłuższe od ciała i poskręcane.
U samców występuje pojedyncze jądro i nasieniowód.

hm...nie ma penisa:oops:. ale te narządy płciowe żenskie są interesujące:-oKurcze faktycznie moglam go obfocic. moze mi go zwrócą jak poprosze..

Posted

powinni zwrocic! On byl Twoj!
Strasznie mnie ciekawi,bo pisalas,ze przypominal pająkoglizde.

A moze piesek był w dalekich krajach,kto to wie...mysmy mieli kiedys psa,ktory przejechal ze swoim panem z Ameryki...a potem pan go oddał do polskiego schronu.

Posted

pająkoglisda z penisem? :crazyeye:

ej fota suuuper :loveu: Charly z dzidziusiem no no no :diabloti:
a Filutek jaki wierny przy boku... ! (jeszcze z glisdopajakiem z penisem w ciele! :roll::oops:)

Coś jest nie tak z linkiem do banerka "dom na cito" chyba?

Posted

jesli mi wyobraznia nie spłatała figla to ten robak wyglądał jak pająk, ktoremy z brzucha ( czy gdzies tam) wychodzila glista..w kazdym razie bylo widac gliste dluga, różową i poskręcaną oraz czarne cialo z nogami jak pająk.

wiesz co- ja mysle ze doktor robil mnie w konia. jaki penis w ogole? i do tego z zebrami?? tak myslalam sobie ze cos nie tak ( mądra jestem nie? hahahahah),ale skoro doktor tak mowi. Musze zapytac jeszcze raz o czym on tam gadal...:oops:

edit: banerek faktycznie nie dziala. zaraz to zlosze rybci. dzieki

a Filutek zawsze tak. to mój cień:roll:;)

Posted

brazowa1 napisał(a):
moze ta glizda,to pajakowi z brzucha wychodzila,to jego flaki były?:razz:

jaaaaaaaaa,nogi jak pajak :lying: AAAAAAAAAAA,uciekłabym! a duze to było?

no takie jak pająk. a ta glista taka dluga poskrecana.

Posted

[quote name='Charly']jesli mi wyobraznia nie spłatała figla to ten robak wyglądał jak pająk, ktoremy z brzucha ( czy gdzies tam) wychodzila glista..w kazdym razie bylo widac gliste dluga, różową i poskręcaną oraz czarne cialo z nogami jak pająk.

to jest stwór z najgorszego koszmaru
pajęcze nogi!? o fuuuu tez bym zwiała i to z piskiem

[quote name='Charly']
wiesz co- ja mysle ze doktor robil mnie w konia. jaki penis w ogole?

ahaha jak to jaki? :P penis i już!
(zobacz jakich uzywasz słów! ---> "w konia"!)

Charly, może on w ogóle wiedział o czym Ty myślisz i gadał od rzeczy zupełnie podczas gdy Ty przytakiwałaś? :eviltong:

Posted

Mru ja jestem pewna, ze on takie cos mowil. bo jeszcze sobie myslalam, ze jakie zebra w penisie? i zastanawialam się co jeszcze mnie w zyciu ominęło..ech:cool1: Dopytam. A jesli on powie ze nic takiego nie mowil, to co...Muszę isc do lekarza ( specjalizacja wiadoma) jak nic:placz::evil_lol:

zrobil mnie w ..balona Mru...w balona!!!

Mru nie bądz taki Freud hihi

Posted

:evil_lol:

ej czyli konkluzja jest taka, że nicienie różni od siebie ilość żeber w penisie?

ah ci naukowcy :cool3:
to brzmi jak zabawa w głuchy telefon :multi:

albo oni zupełnie nie wiedzieli, co powiedzieć i dlatego wymyślili robakowego penisa! makes sense! :cool1:

ale ja mam to samo, też słucham jednym uchem zawsze... :eviltong: kobiety...

Posted

[quote name='mru']:evil_lol:

ej czyli konkluzja jest taka, że nicienie różni od siebie ilość żeber w penisie?

ah ci naukowcy :cool3:
to brzmi jak zabawa w głuchy telefon :multi:

:-o:-o hahahahahhaha....buahahahahhaha.....dokładnie tak:shiny::shiny: