hop! Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Charly napisał(a):Filipek czuje się znakomicie. A robak wyglądal jak takie....połączenie pająka z glistą...Dowiem się w piątek co to takiego było. Już wiesz, co to za robal? Bardzo jestem ciekawa. Quote
Charly Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 ja tez. ale dzis nie zdazylam do mojego lekarza. a byl tylko do 15. w niedziele będzie. w niedziele wieczorem na 100% napisze Quote
brazowa1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 przybieglam na ten watek wiedziona ciekawoscia,co to za robal (wiem ze swinkowego forum).Charly,szkoda,ze fotek nie zrobiłas.. Brrrrr,ale przezycia,fuuuuuuuuja.Ciekawe,czy sie ruszał,jak go wyjmowali,czy tez byl pod narkoza :roll: a pieseczek sliczny :) Quote
mru Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 brazowa1 napisał(a):Charly,szkoda,ze fotek nie zrobiłas.. Brrrrr,ale przezycia,fuuuuuuuuja.Ciekawe,czy sie ruszał,jak go wyjmowali,czy tez byl pod narkoza :roll: hihihihih :evil_lol: no właśnie! fotki trzeba było mu robić! Charly kiedy sie dowiemy co za jeden ten robal? :) Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 zaraz sie wykąpie i ide:placz:. nie chce mi się:lol: Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 no więc tak. szew zdjęty i tyle cala wizyta. Loboratorium do którego zostal robak wysłany duma i duma i myśli i myśli coż to za robak jest. Skonsultowali jakiegos profesora z Olsztyna- ale i on bezradny:niewiem: Jednakże skierowali wstępne pytanie do mojego weterynarza...mianowicie, czy Filutek podróżowal w krajach tropikalnych....:eek2: no więc dalej czekamy. w piątek mam zadzwonic. ale nie jest powiedziane, ze do piątku juz bedą wiedziec. Bo jak tlumaczyl mi mądry pan weterynarz (lub weteryniarz jak mówią tubylcy elbląscy:lol:) taki nicien od drugiego różni się np. ilościa czy ksztaltem...żeber (??? nie wiem czy dokładnie słuchalam) czy tam czyms w np. takim robakowym penisie. Więc trzeba robaka dokladnie wziąść pod lupę:lol: Nie pomyslalam o tym o co pytasz Brązowa- a bardzo ciekawe. Więc zapytalam. Nie- robak się nie ruszal, jak go wyciągano biedaka. Tez pewnie zostal znarkotyzowany. Albo moze umarl nawet? Quote
kordonia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 MOze faktycznie podrózował po krajach tropikalnych, kto wie? ;) Quote
hop! Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Charly']taki nicien od drugiego różni się np. ilościa czy ksztaltem...żeber (??? nie wiem czy dokładnie słuchalam) czy tam czyms w np. takim robakowym penisie. Charly... Co to jest robakowy penis? :lol: Robal wzbudza większe zainteresowanie niż Filipek. :siara: Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 no ja zrozumialam penis. penis od nicienia. hm...nie ma nicien siusiaka?:niewiem: Quote
hop! Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Charly napisał(a):no ja zrozumialam penis. penis od nicienia. hm...nie ma nicien siusiaka?:niewiem: Nie ma... :lol: Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ha! ja naprawdę zrozumialam penis...hm....hahahahah... ..a kiedy mi "o tym" opowiadal pomyslalam sobie, ze nawet jest przystojny...może to dlatego:oops:hihihi Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Narządy rozrodcze Nicienie są obupłciowe. Narządy płciowe żeńskie są długie, czasem dłuższe od ciała i poskręcane. U samców występuje pojedyncze jądro i nasieniowód. hm...nie ma penisa:oops:. ale te narządy płciowe żenskie są interesujące:-oKurcze faktycznie moglam go obfocic. moze mi go zwrócą jak poprosze.. Quote
brazowa1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 powinni zwrocic! On byl Twoj! Strasznie mnie ciekawi,bo pisalas,ze przypominal pająkoglizde. A moze piesek był w dalekich krajach,kto to wie...mysmy mieli kiedys psa,ktory przejechal ze swoim panem z Ameryki...a potem pan go oddał do polskiego schronu. Quote
hop! Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mnie też intryguje połączenie pająka i glisty... Próbuję sobie wyobrazić takiego robala... :p Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mru mam zdjęcie:) Oto Kubuś, Charly i Filutelek:) Quote
brazowa1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 moze ta glizda,to pajakowi z brzucha wychodzila,to jego flaki były?:razz: jaaaaaaaaa,nogi jak pajak :lying: AAAAAAAAAAA,uciekłabym! a duze to było? Quote
mru Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 pająkoglisda z penisem? :crazyeye: ej fota suuuper :loveu: Charly z dzidziusiem no no no :diabloti: a Filutek jaki wierny przy boku... ! (jeszcze z glisdopajakiem z penisem w ciele! :roll::oops:) Coś jest nie tak z linkiem do banerka "dom na cito" chyba? Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jesli mi wyobraznia nie spłatała figla to ten robak wyglądał jak pająk, ktoremy z brzucha ( czy gdzies tam) wychodzila glista..w kazdym razie bylo widac gliste dluga, różową i poskręcaną oraz czarne cialo z nogami jak pająk. wiesz co- ja mysle ze doktor robil mnie w konia. jaki penis w ogole? i do tego z zebrami?? tak myslalam sobie ze cos nie tak ( mądra jestem nie? hahahahah),ale skoro doktor tak mowi. Musze zapytac jeszcze raz o czym on tam gadal...:oops: edit: banerek faktycznie nie dziala. zaraz to zlosze rybci. dzieki a Filutek zawsze tak. to mój cień:roll:;) Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 brazowa1 napisał(a):moze ta glizda,to pajakowi z brzucha wychodzila,to jego flaki były?:razz: jaaaaaaaaa,nogi jak pajak :lying: AAAAAAAAAAA,uciekłabym! a duze to było? no takie jak pająk. a ta glista taka dluga poskrecana. Quote
mru Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Charly']jesli mi wyobraznia nie spłatała figla to ten robak wyglądał jak pająk, ktoremy z brzucha ( czy gdzies tam) wychodzila glista..w kazdym razie bylo widac gliste dluga, różową i poskręcaną oraz czarne cialo z nogami jak pająk. to jest stwór z najgorszego koszmaru pajęcze nogi!? o fuuuu tez bym zwiała i to z piskiem [quote name='Charly'] wiesz co- ja mysle ze doktor robil mnie w konia. jaki penis w ogole? ahaha jak to jaki? :P penis i już! (zobacz jakich uzywasz słów! ---> "w konia"!) Charly, może on w ogóle wiedział o czym Ty myślisz i gadał od rzeczy zupełnie podczas gdy Ty przytakiwałaś? :eviltong: Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Mru ja jestem pewna, ze on takie cos mowil. bo jeszcze sobie myslalam, ze jakie zebra w penisie? i zastanawialam się co jeszcze mnie w zyciu ominęło..ech:cool1: Dopytam. A jesli on powie ze nic takiego nie mowil, to co...Muszę isc do lekarza ( specjalizacja wiadoma) jak nic:placz::evil_lol: zrobil mnie w ..balona Mru...w balona!!! Mru nie bądz taki Freud hihi Quote
mru Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :evil_lol: ej czyli konkluzja jest taka, że nicienie różni od siebie ilość żeber w penisie? ah ci naukowcy :cool3: to brzmi jak zabawa w głuchy telefon :multi: albo oni zupełnie nie wiedzieli, co powiedzieć i dlatego wymyślili robakowego penisa! makes sense! :cool1: ale ja mam to samo, też słucham jednym uchem zawsze... :eviltong: kobiety... Quote
Charly Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='mru']:evil_lol: ej czyli konkluzja jest taka, że nicienie różni od siebie ilość żeber w penisie? ah ci naukowcy :cool3: to brzmi jak zabawa w głuchy telefon :multi: :-o:-o hahahahahhaha....buahahahahhaha.....dokładnie tak:shiny::shiny: Quote
Charly Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 SOS DLA MARLEYA ! ! ZOSTAŁO MAŁO CZASU ! ! Pomocy, DOGOMANIA ! ! Quote
Recommended Posts