Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeeee- dzięki Ewuś:)

własnie te fekalia- to było to co tak "gównem" zalatywało w samochodzie. zapomnialam o tym. W domu Filipek wgramolił się do łózka (bylo keidyś zabronione, ale Tośka nie szanuje żadnych zakazów i reguł, więc dla sprawiedliwości Filipek także spi w łózku...), ja go głaskałam głaskałam...wyczesywałam sennie palcami "piasek" z okolic karku...piasek, piasek....WTF! czemu ten piasek tak śmierdzi!??!!!!!!!!...hehehheheheh

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tosia robiła siad i waruj, kocica robiła słupek, Sabie wszytko sie należy samo przez sie, bez wyczynów.

Tylko Filipka Charly nie zabrała ;( I siedział sam gdzies tam w domu, hm

Posted

hahha. Bbo nie wiedzialam czy sobie tramwajowo z dwoma poradzę:oops:. ale potem był za to w parku 2 godziny i teraz chrapie jak stary niedzwiedz:placz:

Posted

kurcze a moje psy się dają oszukać na wegańskie parówki :P trochę wyczuwają podstęp, ale nie wzgardzą soją :P

chociaż jak ostatnio byliśmy na działce i przyjechali znajomi TZta siostry z kiełbasą to im uszy w mig stanęły, coś sobie przypomniał pewnie :P u nas w domu to nie pojedzą tego ;)

za to mój Gacek pokochał miłością prawdziwą... cukinię :):):) jak słyszy, że kroję to leci od razu i zajada się że ho ho :)

Posted

moja tzn. moich rodziców dalmatka je wszystko. Kocha warzywa, ser itd tak jak kocha mięsko. Ale są niestety typowo mięsne psy- takie jak np. mój Filip

Gacek cukinię je na surowo?

Posted

mru napisał(a):
śliczna naprawde :) tez chce kota...

Na jaki adres mam Ci go dowieźć? ;)
KOlor i płeć mozesz sobie wybrac dowolnie, ja zawsze mam duży wybór :lol:

Posted

oj domyślam się... :):):) jak bede już sama mieszkać (z psami znaczy hehe) to wezmę, wezmę i psy przekonam, że muszą się na to zgodzić.

Posted

ja myśle, że to bardzo dobry pomysł. Ewuś, Magda wezmie od Ciebie kota, a Ty od Magdy psa. Kolor i płeć możesz sobie wybrac dowolnie, Magda ma zawsze duzy wybór; nawet staruszka dostaniesz, takiego co tylko będzie razem z Sabcią na łózku leżał:cool3::eviltong: