oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 zniknął mi piękny obrazek:mad: to jeszcze raz:loveu: Quote
Charly Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 uwielbiam takie obrazki. snieg, swiatlo i się swieci. wszystko co sie swieci- to moje:loveu: Quote
Charly Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 taram taram:BIG::BIG::BIG: Filipka rocznica- " stary umierający dziadziuś" rok pózniej żyje, odmłodniał co najmniej o połowę:lol: i ma się coraz lepiej. Właśnie wróciłysmy z 2godzinnego spaceru po lasach i łąkach. Wrócilismy, bo ja już padam-nie on:-D:-D:-D:new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort: :laola: i nawet są filmiki, ale ma je moja siostra u siebie na kompie. A to jednak trochę potrwa, zanim je prześle;) Quote
mru Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 o jaaaa :D brawo! :multi: Filipku ale Ci sie trafiło ;) Quote
enia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ważna i piękna rocznica:loveu: a gdzie foty??? Quote
Charly Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 no wlasnie- gdzie te foty:lol: muszę ruszyc tylkiem i zrobię...jutro. dzis w sumie planowalam robic, ale spedzilam popoludnie w schronisku ( przymusowo, bo "znalazlam" w ten piękny dzien sunie w kanale elblaskim...sobie biegala po lodzie, a potem "pływała" tez sobie....ech). no a mam taki aparat ze w domu robic w zlym swietle nie ma sensu. Quote
mru Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 taaa ja myślę że fot nie ma booo Charly :diabloti::cool1::razz: przehandlowała Filipka na jakiegoś malamu... przepraszam! na jakiegoś CAO lub co gorsza CTR! :evil_lol: Quote
Charly Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 na razie śliczne baloniki, a zdjecia będą pózniej, bo...pies śpi...i co to są za zdjęcia:lol: Quote
Charly Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 mru napisał(a):taaa ja myślę że fot nie ma booo Charly :diabloti::cool1::razz: przehandlowała Filipka na jakiegoś malamu... przepraszam! na jakiegoś CAO lub co gorsza CTR! :evil_lol: o no Mru- ale bym chciala takie trzy w ogródku:cool3::diabloti: Filipka nie da sie przechandlowac, a bo to taki "jednooki pirat" jak mawia mój tato, a dwa strasznie go kocham. tuli się jak czlowiek, broni mnie, pociesza, kocha bardzo, jest dzielny, wyrozumialy i nie obrażalski:) Poza tym jest strasznie wierny i oddany i tak słodki, ze czasem nie da się wytrzymac:loveu: Ale trochę teraz mi popsułas szyk. wiec zaczne od początku Quote
Charly Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Mój śliczniutki piesek:cool3:. To zdjęcie to jest Filipek w 100%. Na innych jakos dziwnie wychodzi. A to ryjek za dlugi, a to coś tam. A taki jest jak na tym zdjeciu. słodziutki:) zdjęcia są dzisiejsze:) nie rozumiem czemu to zdjęcie takie olbrzymie:roll:. nic nie zmienialam w aparacie. a teraz mam znow date z 2004, olbrzymie zdjęcia i najlepsze ze tekst po hiszpansku i nie ma zadnej opcji zeby to zmienic. a jak cos za duzo grzebie, to mi mowi adios:mad: i się wygasza. Quote
Charly Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 a tu oczywiscie trzeba się napic, bo w domu nic nie dają. najlepsza taka woda...zamrozona, odmrozona z błotka:lol: [url=http://g.imageshack.us/img239/sunp0023ct6.jpg/1/][IMG] Quote
Charly Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 ..i jeszcze biegnący Filipek i to by bylo na tyle...(Jak na mnie to aż za dużo zdjęć:lol:) hihi. to zdjecie to mistrzostwo jest po prostu:evil_lol:. Ale....Filip szybko biega, a moj aparat jak pstryknę to tak naprawdę reaguje 2 sekundy pozniej. a dwie sekundy pozniej bylby juz tylko tyleczek Filipka jak na zdjęciu drugim Quote
mru Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 to bardzo symboliczne,. że Charly poznała Niko właśnie po roku od wzięcia Filipka ;) Quote
Charly Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Ty Mru dokładnie:-o W dzien "urodzin" Filipka. Nie myslalam o tym w tym sensie. Ech- Nikus:-( Quote
Charly Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Filipek będzie mial operacje w srode..:-?wlasnie wracam od pana weterynarza. Filutek ma dziwną brodawkę pod łapką miedzy włoskami( ktorej nazwy juz zapomnialam) i którą zauwazylam dopiero dzis, bo ją probowal odgryść. Ma malenką jak ziarenko piasku brodawkę pod powieką, ktorą zauwazylam jakis czas temu przy przeglądaniu oczek no i ma cos duzego tlustego, co się przesuwa przy karku, co zauwazylam juz kilka miesięcy temu i co inny lekarz polecil nie ruszać. Jednak ten wet polecil usunąc. Więc w srode wszytkie trzy sprawy będą załatwione. Quote
mru Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oj od razu "operację" ;) zabieg, kochana - zabieg! Charly trzymam jutro kciuki za maluszka! :p będzie dobrze! i za Ciebie też if You know what i mean :eviltong: Quote
Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 operacje operacje:mad:- bo bedzie narkoza:placz: Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zabieg, Alex! zabieg pod narkozą :eviltong: to dziś :roll: trzymam kciuki Quote
Charly Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 jestem strasznie cienkim Bolkiem:evil_lol:. Ledwo dychac potrafilam z nerwów, a nogi jak z ołowiu:roll:.No, ale juz po wszytkim. Filip lekko się zatacza, bo musi sprawdzic oczywiscie czy w domu wzsystko jest tam gdzie byc powinno...więc sprawdza lekko się zataczając:loveu: a zabieg???? fuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj fujjjjjjjjjjjjjjjjjj aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... wiecie co pan doktor wyciągnął ???:-o:crazyeye: robaka:-?...Przyszedł mi go pokazać:eek2:..fuuuuj... pośle do laboratorium i zobaczymy cóż to za robaczysko sobie siedzialo w Filipku. No i moze byc ze więcej takich cwaniaczków sobie siedzi w mięsniach np. Wyniki krwi są takie srednie sobie...hm..Więc znow advokat i zobaczymy co będzie dalej:roll: obrzydliwosc. Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 brawa dla dzielnego Filippe! :multi: :):):) Quote
Charly Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 a robak zostal zabity, zafiolkowany i teraz go będą macac ludzie w bialych fartuchach ha..:mad::multi: Quote
hop! Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jak się czuje Filipek? Jak wyglądał ten robal? Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Filipek czuje się znakomicie. A robak wyglądal jak takie....połączenie pająka z glistą...Dowiem się w piątek co to takiego było. Quote
Recommended Posts