Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

taram taram:BIG::BIG::BIG: Filipka rocznica- " stary umierający dziadziuś" rok pózniej żyje, odmłodniał co najmniej o połowę:lol: i ma się coraz lepiej. Właśnie wróciłysmy z 2godzinnego spaceru po lasach i łąkach. Wrócilismy, bo ja już padam-nie on:-D:-D:-D:new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort: :laola:

i nawet są filmiki, ale ma je moja siostra u siebie na kompie. A to jednak trochę potrwa, zanim je prześle;)

Posted

no wlasnie- gdzie te foty:lol:

muszę ruszyc tylkiem i zrobię...jutro. dzis w sumie planowalam robic, ale spedzilam popoludnie w schronisku ( przymusowo, bo "znalazlam" w ten piękny dzien sunie w kanale elblaskim...sobie biegala po lodzie, a potem "pływała" tez sobie....ech). no a mam taki aparat ze w domu robic w zlym swietle nie ma sensu.

Posted

taaa ja myślę
że fot nie ma
booo Charly :diabloti::cool1::razz: przehandlowała Filipka
na jakiegoś malamu... przepraszam! na jakiegoś CAO lub co gorsza CTR! :evil_lol:

Posted

mru napisał(a):
taaa ja myślę
że fot nie ma
booo Charly :diabloti::cool1::razz: przehandlowała Filipka
na jakiegoś malamu... przepraszam! na jakiegoś CAO lub co gorsza CTR! :evil_lol:

o no Mru- ale bym chciala takie trzy w ogródku:cool3::diabloti:

Filipka nie da sie przechandlowac, a bo to taki "jednooki pirat" jak mawia mój tato, a dwa strasznie go kocham. tuli się jak czlowiek, broni mnie, pociesza, kocha bardzo, jest dzielny, wyrozumialy i nie obrażalski:) Poza tym jest strasznie wierny i oddany i tak słodki, ze czasem nie da się wytrzymac:loveu: Ale trochę teraz mi popsułas szyk. wiec zaczne od początku

Posted

Mój śliczniutki piesek:cool3:. To zdjęcie to jest Filipek w 100%. Na innych jakos dziwnie wychodzi. A to ryjek za dlugi, a to coś tam. A taki jest jak na tym zdjeciu. słodziutki:)

zdjęcia są dzisiejsze:)

nie rozumiem czemu to zdjęcie takie olbrzymie:roll:. nic nie zmienialam w aparacie. a teraz mam znow date z 2004, olbrzymie zdjęcia i najlepsze ze tekst po hiszpansku i nie ma zadnej opcji zeby to zmienic. a jak cos za duzo grzebie, to mi mowi adios:mad: i się wygasza.

Posted

a tu oczywiscie trzeba się napic, bo w domu nic nie dają. najlepsza taka woda...zamrozona, odmrozona z błotka:lol:

[url=http://g.imageshack.us/img239/sunp0023ct6.jpg/1/][IMG]

Posted

..i jeszcze biegnący Filipek i to by bylo na tyle...(Jak na mnie to aż za dużo zdjęć:lol:)

hihi. to zdjecie to mistrzostwo jest po prostu:evil_lol:. Ale....Filip szybko biega, a moj aparat jak pstryknę to tak naprawdę reaguje 2 sekundy pozniej. a dwie sekundy pozniej bylby juz tylko tyleczek Filipka jak na zdjęciu drugim

Posted

Filipek będzie mial operacje w srode..:-?wlasnie wracam od pana weterynarza.
Filutek ma dziwną brodawkę pod łapką miedzy włoskami( ktorej nazwy juz zapomnialam) i którą zauwazylam dopiero dzis, bo ją probowal odgryść.

Ma malenką jak ziarenko piasku brodawkę pod powieką, ktorą zauwazylam jakis czas temu przy przeglądaniu oczek

no i ma cos duzego tlustego, co się przesuwa przy karku, co zauwazylam juz kilka miesięcy temu i co inny lekarz polecil nie ruszać. Jednak ten wet polecil usunąc. Więc w srode wszytkie trzy sprawy będą załatwione.

Posted

oj od razu "operację" ;) zabieg, kochana - zabieg!
Charly trzymam jutro kciuki za maluszka! :p będzie dobrze!

i za Ciebie też if You know what i mean :eviltong:

Posted

jestem strasznie cienkim Bolkiem:evil_lol:. Ledwo dychac potrafilam z nerwów, a nogi jak z ołowiu:roll:.No, ale juz po wszytkim. Filip lekko się zatacza, bo musi sprawdzic oczywiscie czy w domu wzsystko jest tam gdzie byc powinno...więc sprawdza lekko się zataczając:loveu:

a zabieg???? fuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

fujjjjjjjjjjjjjjjjjj aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

wiecie co pan doktor wyciągnął ???:-o:crazyeye:

robaka:-?...Przyszedł mi go pokazać:eek2:..fuuuuj...

pośle do laboratorium i zobaczymy cóż to za robaczysko sobie siedzialo w Filipku. No i moze byc ze więcej takich cwaniaczków sobie siedzi w mięsniach np.
Wyniki krwi są takie srednie sobie...hm..Więc znow advokat i zobaczymy co będzie dalej:roll:

obrzydliwosc.