oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Charly napisał(a): oj nie wiem nie wiem:evil_lol: a co do stron. wkleje jescze ostatnie zdjecia, ktore mam:evil_lol: i napisze strony co nie Wiesz Charly! niech się stara na taką pannicę jak Ty-aparat ma kupic bo to Twoje narzędzie pracy-tak masz mu powiedziec:evil_lol:i dodaj że cała Polska na to czeka-bo fot Filipka mało:mad: Quote
mru Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 oktawia6 napisał(a): teraz to swojego TZ-a musisz o aparat się uśmiechnąc bo idzie choinka!:eviltong: hihihi :diabloti: no nie wiem, wyobrażam sobie jego minę :evil_lol: Quote
Charly Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ...a tymczasem poszukam jakis innych zdjec, bo cos tam jeszcze bylo:)hihi Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 no to teraz proszę zobaczcie dlaczego (pomijając aparat ktory byl jako promocja dołączony do komórki....) tak malo zdjęc jest. Zdjęcia są jeszcze ciepłe:) zaczynamy: poszłam w dobre miejsce, zeby swiatlo nie przeszkadzało i chcialam obfocic Filipka jak lezal pod moim fotelem, na którym siedzialam wczesniej....ale podreptał za mną..I wyszlo tak: zdjęcie nr. 1 nr. 2 Nr. 3 Nr. 4 Quote
Charly Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ...ale Charly się ruszyla, zeby robic lepsze zdjęcia z odleglosci, więc dla pewności weszłem między nogi:) Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Nr. 4 i ostatnie Nr. 5 Quote
oktawia6 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 to się nazywa włos! piękny i lśniący-ale trzeba byc fachowcem by z psa gowno zrobic prawda Charly? takich speców mieliśmy w Krzyczkach-oni się naprawdę marnowali-powinni pracowac dla S.Kinga to mógłby nakręcic jakiś super horror-na charakteryzacji by oszczędził-ale na odwrót: oni byliby tymi aktorami:diabloti: poważnie wygląda rewelacyjnie-włos na tip top, oczu tylko nie widzę czy też super-bo błysk flesza zakłóca Quote
enia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 futro ma jak lisek:loveu: zobaczcie co mam http://www.dogomania.pl/forum/f486/maly-bialy-kotek-ze-smietnika-chore-oczka-blonie-127108/ pomocy:-( Quote
Charly Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Włos jest faktycznie superancki. Mięciutki. Ciocia moja kiedys powiedziala-"ten włos to taki dziwny jest, jak u szczeniaczka, aksamitny i mięcciutki- jak nowy"...E tam nowe...całe 10, 5 miesiąca mają..:eviltong: oko prawe jak widac jest niebieskie - tu ma zacme 100% - widac ten magiczny Y (dr. Garncarz tlumaczyl, ze to znaczy ze zacma dokonala dziela). A lewe oczko wygląda ładnie- prawie normalnie- czasem widać ( to zalezy od światła) lekką niebieska "poświatę" czyli też zacme, ale bardzo słabo. Poza tym nie ma zaczerwienien, wycieków. Nic. Oczka są czysciutkie. W kwietniu znow kontrola. Jak ten czas leci:-o Quote
oktawia6 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 to pięknie Charly! cieszę się że wszystko się układa i nie ma większych kłopotów z jego zdrowiem-włos ma imponujący aż miło popatrzec:lol: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 ...i znów nas rzucilo miesiące do tylu.....Filip spi tylko pod lózkiem albo w szafie. myslalam, ze dlatego bo TZ nadepnąl mu na lapkę, ale teraz wiem czemu- zaczynają strzelac...Nie rozumiem dlaczego, przeciez jeszcze nie mozna sprzedawac fajerwerków...W kazdym razie strzelają i to zaraz przy domu- tam gdzie chodzimy na spacerki, przy parku i rzece. Ze spacerkow nici- Filipa musze wynosic. A na dworze nie chce zeby go opuszczac na ziemie. stoi trzesie sie. wkoncu zrobi jakies szybkie siku (oczywiscie jest caly czs na smyczy, bo jeden strzal i rwie do przodu), a po siku wspina się na ręce. to wszystko. Sylwester w domu oczywiscie. Ciekawe jak to będzie:roll::smhair2: Quote
oktawia6 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 uu to będzie tragicznie w dniu sylwestra-nie wychodź z nim-bo wyjdzie z szelek i nie zobaczysz go więcej-masz adresówkę na jego szelkach Charly? a to dopiero się zaczyna-z każdym dniem będzie głośniej, u mnie cicho. Ja mam w d. sylwestra od lat spędzam go ze swoimi psami a na 33 lata byłam 2 razy na Sylwestrze. Quote
oktawia6 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tabletka to bez dyskusji-daje się tabletki już 3 dni przed sylwestrem nie w tym dniu-by zaczęło siędziałanie-to nie hera że zacznie działac po 5 minutach-trzeba czasu-a on jeszcze tak to przeżywa:shake: Quote
Charly Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 mam wszystko. dzis widziala nas sąsiadka i poradzila tabletke w sylwestra dla Filipka. Nie chce z jednej strony, ale z drugiej..chyba pojde po cos do weta. On bidulek jeszcze kupki nie zrobil od wczoraj. Bo tylko siu i na ręce i do domu ech...w nocy moze wyjdzie..na razie nie chce. Zrobie sobie zaraz takie cos co Osiolek radzila- polączyc obróżkę z szelkami. Jakby wyszedl z szelek to jeszcze na obróżce wisi. jestem zla na te wszytkie halasy. odkąd go mam wszystko mi przeszkadza:roll: Quote
Miki Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mojej suni dawałam syrop Stresnal, bo ze strachu nie mogła się wcale załatwić. U nas jeszcze nie strzelają. Biedny Filipek Quote
Charly Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 oktawia6 napisał(a):tabletka to bez dyskusji-daje się tabletki już 3 dni przed sylwestrem nie w tym dniu-by zaczęło siędziałanie-to nie hera że zacznie działac po 5 minutach-trzeba czasu-a on jeszcze tak to przeżywa:shake: dzięki. dzis w takim razie juz lece do weta. niech mnie poinstruuje jak i co. Quote
mru Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 kurcze a ja nie wiem jak moje zareagują :roll: zupełnie nie wiem, bo to pierwszy raz będzie poprzednie psiaki zupełnie się nie przejmowały a teraz zostawiam sowich chłopaków w domu z rodzicami i hmm nie wiem... Quote
Charly Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 no ja juz przynajmniej nie musze sie zastanawiac, bo widze juz teraz co i jak. strzelali 2 dni temu,a Filip dalej nie chodzi na spacery. na rączkach, pod kamienica siku i kupę ( dzis rano wreszcie:multi::oops:) i do domu. a w domu mieszka w szafie lub pod lozkiem:roll: ale jak Twoje będą z rodzicami to tez dobrze. byle sami nie byli. I tylko poinstruuj zeby wyszli wczesniej i potem juz nie- na te nocne spacerki na ktore tak chętnie chodzimy:loveu: Quote
mru Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hehehe :) no u nas jeszcze nie strzelali w sumie, ale powinni niedługo zacząć :eviltong: Diego się boi strasznie... szybszego ruchu ręką i np. nogą - jak chciałam go zatrzymać żeby nie wchodził do pokoju Kasi (zagrodzić mu drogę) to zwiał z przerażeniem o czach :placz: Quote
oktawia6 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 u mnie Dyziu się boi bardzo-tak samo jak grzmotów. reszta ma to głęboko gdzieś i śpi sobie smacznie w tym czasie, Jacek? tego nie wiem-bo rok temu ważył 2 kg:cool1:i był w ciężkim stanie-zobaczymy w tym roku. Quote
Charly Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 No ciekawe jak te nasze chlopaki zniosa Sylwestra. Jutro tzn. dzis w nocy jedziemy pociągiem do domu (tzn. na Slask). Ale pociągi to dla Filipcia juz pestka:lol: a tak poza tym zrobilismy z TZem nowe ciekawe (?) spostrzezenie. TZ dostal od uczniow skrzynkę piwa. przytachal ją wczoraj do domu i bylo slychac jak szedl po schodach i te butelki uderzaly o siebie...Jeny...jak Filipek szczekal...i warczal...jaki byl zly... Tz mowi: Ty może on u jakis menelow byl, zanim do Krzyczek się dostal.... Ale jeden raz to zaden raz...Dzis jednak TZ otworzyl lodowke, wyjął jedno z piw i znowu szklo brzęknęło o siebie- je...jaka awantura. Filip wylazl spod lozka i szczekal i warczal...Wczesniej nie bylo czegos takiego, bo wszystko plynne co kupujemy jest w plastykach. A na halasy robione przez nas w mieszkaniu nie reagowal dotychczas. Zresztą brzęk szkla nie byl glosny..hm...ciekawe... edit: TZ jest teraz be.... bardzo be...Bardzo wielkie warczenie jak TZ wchodzi do mieszkania. Tz go teraz na mile slowka lapie. Powoli przechodzi malemu.. Quote
elmira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Charly napisał(a):No ciekawe jak te nasze chlopaki zniosa Sylwestra. Jutro tzn. dzis w nocy jedziemy pociągiem do domu (tzn. na Slask). Ale pociągi to dla Filipcia juz pestka:lol: a tak poza tym zrobilismy z TZem nowe ciekawe (?) spostrzezenie. TZ dostal od uczniow skrzynkę piwa. przytachal ją wczoraj do domu i bylo slychac jak szedl po schodach i te butelki uderzaly o siebie...Jeny...jak Filipek szczekal...i warczal...jaki byl zly... Tz mowi: Ty może on u jakis menelow byl, zanim do Krzyczek się dostal.... Ale jeden raz to zaden raz...Dzis jednak TZ otworzyl lodowke, wyjął jedno z piw i znowu szklo brzęknęło o siebie- je...jaka awantura. Filip wylazl spod lozka i szczekal i warczal...Wczesniej nie bylo czegos takiego, bo wszystko plynne co kupujemy jest w plastykach. A na halasy robione przez nas w mieszkaniu nie reagowal dotychczas. Zresztą brzęk szkla nie byl glosny..hm...ciekawe... Biedulkowi sie żle kojarzy:shake: Z fotek kojarze, ze Oktawia go fociła podczas naszej wizyty w Krzyczkach w grudniu 2007. Mam nadzieje, ze to ten maluch. Dobrze ma u Ciebie Charly. Quote
Charly Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 :) Tak te fotki są chyba z grudnia. ja malego zabralam 25 stycznia z Krzyczek:) Oktawio więc tak: najwazniejsze ( i jedyne:lol:) zdjęcia Filipci są (oprocz oczywiscie Twoich) na stronie: 119: post nr. 1190 120: post nr. 1191, 1192, 1194 121: post nr. 1204, 1205 wpisz to proszę w pierwszy post. Dzięki wielkie:) Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dobrze Charly:eviltong: życzę z okazji świąt dużo radości z Filipka-podziękowania za to że dałaś mu dom, za serce dla niego wszystkiego najlepszego Charly Quote
Charly Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Bardzo dziękuję:loveu: Ja bardzo się cieszę, że go mam. Teraz jestem u siostry. Malutki jest cały czas ze mną. Gdzie jestem, tam i on. Jest wspaniałym grzecznym towarzyszem. Mam parę zdjęc z nim i będzie nawet filmik- relace Filipek- 5miesięczny dzidzius- miodzio:loveu: Dobrze, ze go wypatrzałas i obfociłas wtedy:lol::loveu: Ja też będę zyczyć,ale jutro:lol: Filipek jest kochany, chce powąchać koty- a one go gupie atakują. dał im spokoj:lol: Quote
Recommended Posts