Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje Pati:loveu:za zabranie dzis Amika na kolejne badania krwi.
Pani dr mowila mi przed chwila,ze wyniki cos dobre.Ze takie kontrowersyjne zawsze trzeba sprawdzac.
Nie podala mi dokladnych parametrow, bo byla zajete,ale sa w porzadku:multi::multi:

Posted

Bardzo się cieszę ! :loveu: Amik był bardzo grzeczny :loveu: Zauważyłyście , że on koniecznie chce być wyżej , żeby wszystko dokładnie widzieć ? Wskakuje na coś , jeśli tylko ma okazję , na murek , na krzesło ... Słodziak :p

Posted

A wiec chcialam powiedziec,ze.....Amik juz jest w sowim nowym domku:loveu:Pani dzwonila jeszcze z ogloszenia o innego psiaka,a AgaG pamietala o Amiczku i dala moj nr.
W samochodzie nasz pilot jak zwykle pieknie jechal,rozdajac caluski.:loveu:
W nowym domku byl nieco speszony,wszystko wachal i nieodstepowal mnie na krok:-(serce mi sie krajalo,ze nie mozemy zostac razem:oops:Slonko najcudowniejsze,ale co ja moglam mu dac:(Spacery dwa,trzy razy w tyg....i duzo milosci...Tu ebdzie mial milosc,ciagle spacery i caly czaa swoja Pancie:)
Jesli do mnie w miesiac tak sie przywiazal,to mysle,ze w nowym domku raz dwa zakocha sie w Pani,szczegolnie,ze jest ciepla i kochana osoba:)
Amik cwaniaczek tak mi nie dawal wypisac umowy,tak sie probowal na krzeslo wdrapac,az w koncu wstalam spytac o co chodzi...a on....myk...i juz siedzi na 'moim' krzesle:loveu::loveu:

jedziemy:

Amik Krol:)

ide do Was

najpiekniejszy usmiech swiata:)

Amik wskakiwal tez na lozko,kanape itp i w pewnym momencie Pani powiedziala,zeby zszedl co oczywiscie juz mnie zaniepokoilo,bo przeciez Amik to sie na kanapy urodzil:oops:Po chwili okazalo sie,ze Pani chciala ksiazki zabrac,zeby nasze slonko miejsce mialo:loveu::loveu:

Dziekuej pieknie AMIDZE za wspolna wyprawe:loveu:

Przed chwila dzwonilam do Pani,,bo...mialam naprawde baaardzo pilna sprawe:oops:Zupelnie przy okazji spytalam jak minela pierwsza godzina:cool3:i Amik byl na spacerku,troszke byl zdezorientowany,szukal nas w domu,a teraz....uklada sobue kocyk na kanapie:loveu::loveu:

Posted

ale wiadomości.....:multi: i zaskoczenie ogromne że domek tak szybko.....:crazyeye:
Tak psinko sie ciesze, sekundowałam ci od początku i cały czas wierzyłam ze domek jeszcze znajdziesz......:multi:
Dziewczyny bardzo wam dziekuję za wszystko co zrobiłyście dla Amika, a ty piesku mały bądż wreszcie szczęsliwy.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Błyskawiczna akcja :loveu::loveu::loveu:
Też wierzę w to, że się do Pani szybko przywiąże... i dobrze, że tak szybko znalazł dom, bo co by było przy rozstaniu za np. miesiąc...

Posted

oj, Amiś Amiś ... jeszcze kilka miesięcy temu dom wydawał się tak odległy ....

a tu proszę :multi: :multi::multi::loveu:

Bedzie teraz mógł sobie porządzić na osiedlu :cool3:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nie wierzę, nie wierzę, czytam po wielokroć ale nie dociera do mnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Amik ma DOMEK?????????????????????????????????????????:loveu::loveu::loveu:

Posted

Po tylu latach spędzonych w wygryzionej dziurze w schroniskowym podeście - ma domek???:bigcool::bigcool::bigcool: :buzi::calus: Ciotki jesteście wielkie !!!!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='MagdaH']Na tę okoliczność jedyne co wypada mi zaproponować to :knajpa::drink1::drinka::beerchug::chlup::popcorn::drinking::cunao:

Popieram zdecydowanie!!! Do upadłego!!!:drink1:
Amik ma dom!!! :lol:
Aż chyba sobie z tego szoku przeklnę ..... mogę? ;)

Posted

Rewelacja!! :laola:
I niech mi ktoś kiedykolwiek powie, że nie warto ratować starsze psiaki, to własnoręcznie uduszę! :angryy:

Powodzenia Amiczku! Masz nowe życie! :multi: :loveu:

Posted

Rozmawialam wlasnie z Pania Amika.
Jest bardzo grzeczny:)spal na kanapie,na spacerkach nie ciagnie,dzis siedzial z Pancia na laweczce w slonku:loveu:

NIC nie zrobil w domu,nawet nie zaznaczyl!!!!!
Po tylu latach w schronie-skarb nie pies:loveu:

Tylko nie chce nic dzis ejsc...musi sie pewnie przyzwyczaic.Wczoraj zjadl a dzis zakopal pasztecik w koc...

Posted

MagdaH napisał(a):
Co Ty narobiłeś Amiku:placz::placz::placz::placz: Szybko do domu, biegiem marsz:mad:

Narobiła to baba, kretynka go zostawiła pod sklepem i się wywinął z szelek (a na szelkach był nr do karusiap) a tak to nic nie ma...
A najgorsze jest to, że karusiap z nią dokałdnie o takiej sytuacji rozmawiała i błagala, żeby pod żadym pozorem nigdzie go nie zostawiać samego!
I on dopiero o pt tam, więc nie wiem czy wie gdzie ten dom...

Posted

Jagienka napisał(a):
Narobiła to baba, kretynka go zostawiła pod sklepem i się wywinął z szelek (a na szelkach był nr do karusiap) a tak to nic nie ma...
A najgorsze jest to, że karusiap z nią dokałdnie o takiej sytuacji rozmawiała i błagala, żeby pod żadym pozorem nigdzie go nie zostawiać samego!
I on dopiero o pt tam, więc nie wiem czy wie gdzie ten dom...

Ludzie są tragiczni po prostu.:shake: Jak wogóle można zostawić psa przed sklepem, a co dopiero psa po przejściach, który jeszcze się nie zadomowił?
Który to juz pies na dogo zaginiony z powodu braku wyobraźni nowego właściciela?:angryy:
Kijowska i Królewska to niby moj rejon, ale dziś taka pogoda, że więcej jestem w domu.:oops:

Posted

[quote name='Jagienka']TRAGEDIA!!!
ZAGINĄŁ AMIK!!!!!!!!!

W OKOLICACH KIJOWSKA/KRAKOWSKA, ALE MOżE BYć JUż WSZęDZIE!!!!!!

Plakat:
http://upload.miau.pl/3/196585.doc

Byłyśmy, szukałyśmy, pytałyśmy... i nic :placz:
Teraz akcja plakaty!!!
Jakby ktoś mógł pomóc przy ogłoszeniach w necie.

Kurcze, Amik to były kolega z boksu mojej Zulki ale do ciężkiej Anielki nie musi powtarzać tak dokładnie tego co zrobiła Zulka - przecież ona też mi zwiała z szelek parę dni po przywiezieniu i też bez adresówki!!!!!!!! Ja jej szukałam całe 19 dni dniami i nocami a teraz nawet nie mogę pomóc w szukaniu bo Kraków tak daleko od Szczecina!!!!!!!!!!!!! Psiaków takich jak Zulka, jak Amik nawet na sekundę nie można zostawić samych, nie ważne przywiązany czy nie!!!!!!!
Dla nich to znak że się je zostawia, one nie wiedzą że na moment - ja to juz wiem mam nadzieję że jak Amik się znajdzie to jego pani też sobie to zapamieta na zawsze!!!!!!!!!
Jestem bardzo daleko ale jeśli tylko mogę jakoś pomóc to piszcie..........