Mada:) Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 AlfaLS - dzięki za tytuł, już zmieniłam! ;) Jutro postaram się zmienić pierwszy post /nowy tekst, itp./. :razz: Quote
Mada:) Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ależ z niego rude cudo!! :loveu: Quote
Grzecho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nieprawdopodobnie rewelacyjnie zaczepiście :multi::multi::multi: Quote
grazyna9915 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Amik jest nie do poznania, to tak jakbym oglądała innego psa.:lol::loveu: A może...? A może jednak muszę jachać do Krakowa i sprawdzić, czy mi jakiejś podmianki nie zrobili? Może to nie Amik? :cool3: Chyba będę musiał jechać i sprawdzić czy ma prawidłowego chipa. :evil_lol: Quote
karusiap Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 do niczego sie nie przynam:cool1: TAK Grazynko,wlasnie tak!!!Musisz przyjechac i sprawdzic:loveu:bo to podejrzana sprawa...tylko osobiscie mozna to zbadac:cool3: Quote
MagdaH Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 grazyna9915 napisał(a):Amik jest nie do poznania, to tak jakbym oglądała innego psa.:lol::loveu: A może...? A może jednak muszę jachać do Krakowa i sprawdzić, czy mi jakiejś podmianki nie zrobili? Może to nie Amik? :cool3: Chyba będę musiał jechać i sprawdzić czy ma prawidłowego chipa. :evil_lol: Dobra, zdemaskowaliście mnie:evil_lol: Amik tak mnie w sobie rozkochał, ze po drodze zgarnęliśmy jakąś inną bidę, którą pocisnęłam dziewczynom a Amika wzięliśmy ze sobą do domu :eviltong: ...Ale jest słodziak:loveu: Quote
AlfaLS Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mada:) napisał(a):AlfaLS - dzięki za tytuł, już zmieniłam! ;) Jutro postaram się zmienić pierwszy post /nowy tekst, itp./. :razz: Nie ma za co ;)Polecam się na przyszłość;) Jejku dopiero teraz wiadać jaki on jest piękny:p A Grażynka to widzę że zaczyna mieć kłopoty z tymi psiakami, które wychodzą ze schroniska w Tychach:evil_lol:. Jakoś tak się dziwnie dzieje że te biedne, zastraszone i smutne psiaki gdzieś po drodze do nowego życia znikają i pojawiają się nowe, zadowolone choć jeszcze pełne obaw pysie, którymi można tylko się zachwycać. Psy strachliwe to teraz psy ciekawe. Super się patrzy na te przemiany. Zazdroszczę tym, którzy mogą osobiście oglądać nowego Amika. Grażynko jedziemy skontrolować czy "on to on"? :mad:Na wszelki wypadek weźmiemy Zulkę to ona nam wszstko sprawdzi swoim pięknym noskiem i będziemy miały pewność jak to z tą podmianką było:evil_lol: Amisiu :loveu: Quote
Jagienka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Amiczek jest obłędny!!! Bardzo fotogeniczny... Chyba żaden Nasz piesio nie ma tylu pięknych zdjęć... co jedno to ładniejsze :loveu: Quote
Grzecho Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jagienka napisał(a):Amiczek jest obłędny!!! Bardzo fotogeniczny... Chyba żaden Nasz piesio nie ma tylu pięknych zdjęć... co jedno to ładniejsze :loveu: Z tego widać że Amik lubi być fotografowany bo jak już odbieraliśmy go z schroniska to aparaty i telefony pstykały jak na czerwonym dywanie w Hollywod. :evil_lol: Quote
MagdaRR Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 W związku z tym, że mam słabość do "rudych" z chęcią do Was zaglądam ale również życzę Amikowi najwspanialszego domku na świecie!!!! Oby w końcu znalazł. :loveu: Quote
karusiap Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jutro rano jedziemy do Amiczka:multi:a sniegu tyyyle,ze sie chlopak zdziwi:lol: Quote
Becia66 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 karusiap napisał(a):Jutro rano jedziemy do Amiczka:multi:a sniegu tyyyle,ze sie chlopak zdziwi:lol: żebyście się wy nie zdziwiły....:eviltong: Quote
AgaG Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 własnie sie dowiedziałam o tym watku od karusiap.. i już sobie rudzielca daje do podpisu .. jest w typie kasanowy :lol::razz: Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 AgaG jak miło Cię widzieć. :loveu: Jestem za tym by w Związku Kynologicznym zarejestrować nową rasę : KASANOWA! Co Wy na to? Amik i jemu podobne psiaki, miałyby większą szansę na dom. :cool3: Quote
karusiap Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jestem za!!! Jak Aga mowi "w typie Kasanowy" to nie da psu zginac:cool3: Amik bardzo cieszyl sie dzis na spacerku.Kroczyl dumnie machajac ogonkiem:loveu:az...postanowil zbadac glebokosc zaspy.....skok...i nie ma Amika:evil_lol:zaspa byla dwa razy wyzsza,ale wyszedl z tego z twarza i jeszcze bardziej merdal ogonkiem:loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No proszę jaki bohater z Amika!!! :lol: Dziewczyny jesteście kochane!:multi: Quote
AlfaLS Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 grazyna9915 napisał(a):No proszę jaki bohater z Amika!!! :lol: Dziewczyny jesteście kochane!:multi: Podpisuję się ręka prawą i lewą też:loveu: Quote
karusiap Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Amik na spacerze jest przeszczesliwy!!Jest krolem swiata,idzie dumnie macajac zwawo ogonkiem:loveu:Bardzo interesuja nas inne psy,bardzo:) Nawet poszczekalismy dzis;) Na razie jak wraca z dlugiej smyczy do mnie,to idzuie,idzie,przy mnie bieg zeby minac jak najszybciej..i znow spokoj..Nie ufny ejst bardzo.Ale pod koniec spaceru sam podszedl....pozwolil sie wypiescic i patrzyl,ze nic zlego sie nie dzieje... Jest wspanialy!!!!! Quote
AlfaLS Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ależ cudny ten Amik, mogłabym oglądać go godzinami:loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 AlfaLS napisał(a):Ależ cudny ten Amik, mogłabym oglądać go godzinami:loveu: Ja też, tak jak Zulkę! Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jak miło tu zaglądac teraz......:loveu: Quote
Recommended Posts