Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Widać że Amik jest szczęśliwy i zadowolony. Kawał dobrej roboty!!! :lol: Quote
MagdaH Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Psitulak mały:loveu: Podoba mu się szorowanie podwoziem po śniegu Quote
karusiap Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dzis poszlismy sobie na dluugi spacer.Amik bardzo sie cieszyl...:loveu:Moje sloneczko nie szczegolnie chce zrozumiec,ze nie jest az tak lekki by snieg go utrzymal i namietnie wpada w zaspy co kazdorazowo wprawia go w wielkie oslupienie:evil_lol: Dzis chcial sie pobawic z Luckim,podobnym wielkosciowo psiakiem,tylko...Lucki nie chcial sie bawic tzn byc podgryzanym po pupce:evil_lol: Amik sie bardzo cieszy do innych psow.Mysle,ze w domu z fajnym lagodnym psem,bylby szczesliwy. Troszke jeszcze niektore sytuacje wprawiaja nas w panike,np zaplatana lapka w smycz.Amik kladzie sie,wywija i trzeba natychmiast go odplatac ,zeby nie stresoac,bo sam nie podejmuje proby;) A poza tym to na spacerku czasem obdarzy nas pieknym spojrzeniem,nawet z wlasnej woli zawroci na smyczy,zeby go poglaskac.Uszka w momencie schylania sie do niego jeszcze kuli,ale nie odsuwa sie. Chyba sprawia mu juz przyjemnosc glaskanko:) Quote
Jagienka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I juz nawet tak niesmiało bo niesmiało ale ogonek się rusza w reakcji na gest człowieka... tylko zaraz się reflektuje i nieruchomieje...:eviltong: Quote
moana Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale zima! :crazyeye::-o:crazyeye: Trzymam kciuki za Amika. Proszę rudzinkę ode mnie też wygłaskać:loveu: Quote
karusiap Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 z Grocikiem jeszcze nie mial przyjemnosci,jakos zawsze inna para mu przypada na spacery:)ale nadrobimy:)moze nawet jutro:cool3: Quote
MagdaH Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 A z orzeszkowym Grocikiem się zapoznali? Fakt, Grocik dwa razy większy chyba, nie wiadomo jak mogliby koledzy zareagować:p Quote
karusiap Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 przeskoczylo znowu.:roll: a wlasnie,gdzie Amik ma ogloszenia?wie ktos? Quote
Sabina02 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 karusiap napisał(a):przeskoczylo znowu.:roll: a wlasnie,gdzie Amik ma ogloszenia?wie ktos? U mnie ma Allegro i Alegratke... Quote
karusiap Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 od Kulfonow to potrafi:mad::placz: a wyjasnic,ze ten szczegolnie inteligentny wyraz pysia nie wzial sie bez powodu to juz nie laska?? Moje sloneczko glowke ze sniegu otrzepywalo,a paparrazzi (czy jak to sie tam pisze:oops:) tylko na to czekala:cool1: :evil_lol::evil_lol: Amiczek naprawed bardzo sie juz osmielil,sam podbiega i smieje sie zeby go poglaskac:loveu: Quote
agamika Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Grot to z 10 razy większy a nie dwa :lol: od Amika nie wiem czemu ale nie zapisało mi wątku rudzielca do subskrypcji, a to robiłam :angryy: ale ... mam niespodzianke ................... tu wyraźnie widać ze Amik sam z nieprzymuszonej woli podlatuje szczęśliwy do ludzi :loveu: , tfu ..nie AMik ..Kulfon :diabloti: Quote
MagdaH Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A Amik to Kulfon, czy Kulfon to Amik? Tzn. to ten sam pies?:razz: Quote
karusiap Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 To Amis:loveu::loveu: Czy on mial robione kiedys jakies badania np krwi? Mysle,ze profilaktycznie zbadamy,raz do roku by sie przydalo;) Quote
MagdaRR Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Przepraszam, ja tak śledzę wątek Amika i powiedzcie mi bo nie mogę się doszukać czy On nadal szuka domku stałego??? Jest prześliczny :loveu: Quote
Jagienka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 MagdaRR napisał(a):Przepraszam, ja tak śledzę wątek Amika i powiedzcie mi bo nie mogę się doszukać czy On nadal szuka domku stałego??? Jest prześliczny :loveu: Tak, Magda, nadal. Obecnie przebywa w hotelu dla zwierząt pod Krakowiem. A prześliczny jest to prawda i baardzo fotogeniczny :loveu: Quote
karusiap Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Rozglada rozglada puchate cudo:loveu:jutro sie poprzytulamy:multi: Quote
MagdaH Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 MagdaRR napisał(a):Przepraszam, ja tak śledzę wątek Amika i powiedzcie mi bo nie mogę się doszukać czy On nadal szuka domku stałego??? Jest prześliczny :loveu: Magda, on jest przymilasty, psitulasty i generalnie kontaktowy :p Uwielbia jeździć samochodem i patrzeć przez tylną szybę. Wiozłam go do Wieliczki, do Karusi i Jagienki, miziałam go cały czas, na moment musiałam przerwać, żeby odebrać telefon, spojrzał na mnie z pretensjami w oczach: Czy ja kazałem ci przestać???!!! Bardzo mięciutki, jedwabisty futrzak w oryginalnym odcieniu rudego kapitalnie prezentował się na moim czerwono-brązowo-rudo-beżowym ponczo.:loveu: Quote
MagdaH Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oczywiście, bidulek, ciągle się za domkiem rozgląda:razz: Quote
karusiap Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 magda222 napisał(a):Melduję się na wątku :) rozumiem,ze mam wycalowac jutro nochala od cioci??:cool3: Quote
AgaG Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 karusiap napisał(a):rozumiem,ze mam wycalowac jutro nochala od cioci??:cool3: No nie od jednaj cioci :) od Agi G też.. Rude puszyyste maleństwo Quote
karusiap Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 AgaG napisał(a):No nie od jednaj cioci :) od Agi G też.. Rude puszyyste maleństwo Z wielka przyjemnoscia!!:multi:zacaluje go normalnie:eviltong: Quote
MagdaRR Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ok to rozpuszczam wici ;) ja mam generlanie słabość do psów, a już szczególnie rudych :loveu: i uważam, że jak już tak mówimy to rudy pasuje do wszystkiego :eviltong: Czy On dogaduje się z innymi psami? A robiliście mu test z dziećmi, akceptuje je? Quote
Becia66 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kibicuję mu cały czas, od początku wątku i radośc moja wielka że Amiś bezpieczny ale jak domek znajdzie to ja na pewno :drinking:i do rana :morning: szkoda tylko że nie z wami bo ja z Rzeszowa jestem......:eviltong: Quote
Recommended Posts