Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis poszlismy sobie na dluugi spacer.Amik bardzo sie cieszyl...:loveu:Moje sloneczko nie szczegolnie chce zrozumiec,ze nie jest az tak lekki by snieg go utrzymal i namietnie wpada w zaspy co kazdorazowo wprawia go w wielkie oslupienie:evil_lol:
Dzis chcial sie pobawic z Luckim,podobnym wielkosciowo psiakiem,tylko...Lucki nie chcial sie bawic tzn byc podgryzanym po pupce:evil_lol:
Amik sie bardzo cieszy do innych psow.Mysle,ze w domu z fajnym lagodnym psem,bylby szczesliwy.
Troszke jeszcze niektore sytuacje wprawiaja nas w panike,np zaplatana lapka w smycz.Amik kladzie sie,wywija i trzeba natychmiast go odplatac ,zeby nie stresoac,bo sam nie podejmuje proby;)
A poza tym to na spacerku czasem obdarzy nas pieknym spojrzeniem,nawet z wlasnej woli zawroci na smyczy,zeby go poglaskac.Uszka w momencie schylania sie do niego jeszcze kuli,ale nie odsuwa sie.
Chyba sprawia mu juz przyjemnosc glaskanko:)

Posted

od Kulfonow to potrafi:mad::placz:
a wyjasnic,ze ten szczegolnie inteligentny wyraz pysia nie wzial sie bez powodu to juz nie laska??

Moje sloneczko glowke ze sniegu otrzepywalo,a paparrazzi (czy jak to sie tam pisze:oops:) tylko na to czekala:cool1:

:evil_lol::evil_lol:

Amiczek naprawed bardzo sie juz osmielil,sam podbiega i smieje sie zeby go poglaskac:loveu:

Posted

Grot to z 10 razy większy a nie dwa :lol: od Amika

nie wiem czemu ale nie zapisało mi wątku rudzielca do subskrypcji, a to robiłam :angryy:

ale ... mam niespodzianke ...................

tu wyraźnie widać ze Amik sam z nieprzymuszonej woli podlatuje szczęśliwy do ludzi :loveu:

,

tfu ..nie AMik ..Kulfon :diabloti:

Posted

MagdaRR napisał(a):
Przepraszam, ja tak śledzę wątek Amika i powiedzcie mi bo nie mogę się doszukać czy On nadal szuka domku stałego??? Jest prześliczny :loveu:

Tak, Magda, nadal.
Obecnie przebywa w hotelu dla zwierząt pod Krakowiem.
A prześliczny jest to prawda i baardzo fotogeniczny :loveu:

Posted

MagdaRR napisał(a):
Przepraszam, ja tak śledzę wątek Amika i powiedzcie mi bo nie mogę się doszukać czy On nadal szuka domku stałego??? Jest prześliczny :loveu:

Magda, on jest przymilasty, psitulasty i generalnie kontaktowy :p Uwielbia jeździć samochodem i patrzeć przez tylną szybę. Wiozłam go do Wieliczki, do Karusi i Jagienki, miziałam go cały czas, na moment musiałam przerwać, żeby odebrać telefon, spojrzał na mnie z pretensjami w oczach: Czy ja kazałem ci przestać???!!! Bardzo mięciutki, jedwabisty futrzak w oryginalnym odcieniu rudego kapitalnie prezentował się na moim czerwono-brązowo-rudo-beżowym ponczo.:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
rozumiem,ze mam wycalowac jutro nochala od cioci??:cool3:

No nie od jednaj cioci :) od Agi G też.. Rude puszyyste maleństwo

Posted

Ok to rozpuszczam wici ;) ja mam generlanie słabość do psów, a już szczególnie rudych :loveu: i uważam, że jak już tak mówimy to rudy pasuje do wszystkiego :eviltong:

Czy On dogaduje się z innymi psami? A robiliście mu test z dziećmi, akceptuje je?

Posted

Kibicuję mu cały czas, od początku wątku i radośc moja wielka że Amiś bezpieczny ale jak domek znajdzie to ja na pewno :drinking:i do rana :morning:
szkoda tylko że nie z wami bo ja z Rzeszowa jestem......:eviltong: