dorota1 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Co słychać u Amiczka? Czy tego tytułu nadal nie mozna zmienić?;) Quote
Izunia0520 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Noc Sylwestrową Amiś spędził w domu. Był troszke przestraszony, ale dzięki temu że mój tata z nim został, łagodniej to przeszedł. Amik zaczyna nam ufać, jednak czeka nas jeszcze troche pracy do osiągnięcia pełni sukcesu. Najwięcej czasu spędza na kanapie, praktycznie w ogóle z niej nie schodzi.;) Na spacery chodzi chętnie, jednak woli spacerować po znanych już mu ścieżkach. Chyba w schronisku/hoteliku był karmiony samymi smakołykami, bo u nas jest bardzo wybredny.:) Chcieliśmy psa,który nie będzie szczekał, jednak niepokoi nas fakt,że Amiś nie zaszczekał u nas ani razu. Mam parę zdjęć Amisia, ale nie pamiętam jak sie je wrzuca. Poproszę o instrukcję, albo kogoś chętnego, kto mógłby wrzucić te zdjęcia.;) Quote
Mada:) Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Iza, wyślij mi na e-mali: [email protected] i wrzucę. ;) Quote
karusiap Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hihihi kto nauczy psa szczekac:evil_lol: faktycznie Amik szczekal tylko jak go wkurzyl inny pies,albo jak juz natychmiast chcial isc na spacer....kurcze i to naprawde baaardzo sporadycznie....takie nieszczekliwy pies:) Quote
majku33krakow Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [Quote = karusiap; 13810485] hihihi kto nauczy psa szczekac:evil_lol: faktycznie Amik szczekal jak tylko go wkurzyl inny pies, albo Natychmiast juz jak Chciał isc na spacer .... kurcze i to naprawde baaardzo sporadycznie .... takie nieszczekliwy pies:)[/ QUOTE] nie szczekliwy pies! to super sprawa,w domu spokój przynajmniej Quote
AlfaLS Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Izunia0520 napisał(a):Noc Sylwestrową Amiś spędził w domu. Był troszke przestraszony, ale dzięki temu że mój tata z nim został, łagodniej to przeszedł. Amik zaczyna nam ufać, jednak czeka nas jeszcze troche pracy do osiągnięcia pełni sukcesu. Najwięcej czasu spędza na kanapie, praktycznie w ogóle z niej nie schodzi.;) Na spacery chodzi chętnie, jednak woli spacerować po znanych już mu ścieżkach. Chyba w schronisku/hoteliku był karmiony samymi smakołykami, bo u nas jest bardzo wybredny.:) Chcieliśmy psa,który nie będzie szczekał, jednak niepokoi nas fakt,że Amiś nie zaszczekał u nas ani razu. Mam parę zdjęć Amisia, ale nie pamiętam jak sie je wrzuca. Poproszę o instrukcję, albo kogoś chętnego, kto mógłby wrzucić te zdjęcia.;) Matko jedyna toż to opis mojej Taruni z początkowego okresu jak do mnie przyjechała:crazyeye:. Ja rozumiem że oni czas jakiś byli w jednym boksie ale żeby aż tak podobne zachowania????????? A to razem uciekli z nowego domku a to problemy ze szczekaniem:evil_lol:. Ja pierwszy raz usłyszałam jak Tara szczeka chyba z pół roku po jej przyjeździe i to było dosłownie jedno szczeknięcie bo psi kolega na podwórku nie rozumiał, że ona sobie nie życzy jego zbyt bliskiego podchodzenia. Drugi szczek to jak byłyśmy w Tychach czyli 8 m-cy po adopcji. I był jeszcze jeden raz niedawno. I to tyle. Czyli trzy razy szczeknęła przez ponad rok:evil_lol: Ale że szczekać umie to wiedziałam bo czasem szczekała i szczeka przez sen:evil_lol: Brak szczekania to test na przeczekanie. U Amika będzie szybciej niż u Tary bo nawet jak zginęli to Tara na 21 dni a Amik tylko na dzień:p Wytrwałości w oczekiwaniu i czekamy na zdjęcia rudaska:lol: Quote
Mada:) Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Zdjęcia wklejam. Amik ślicznusi i widzę, że ubranko idealnie pasuje. :D On już doskonale wie, gdzie jego miejsce hihi. Quote
Jagienka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Aaaaaa!!!! CUDO!!! Wdzianko piękne, kwalerskie :loveu: I niedźwiedź na kanapie, żeby pod doopką było wygodnie :loveu::loveu::loveu: Amik Ty farciarzu Ty... Quote
karusiap Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu:brak mi slow....pelnia szczescia..... i nowe szeleczki widze,twarzowe:cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Brakowało mi dzisiaj Amisia w hotelu, ale co tam. Jak widzę jaki on teraz szczęśliwy, to niech mi go brakuje :multi::multi: Quote
Becia66 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 aż miło patrzeć, tyle sie bidak naczekał......... Quote
AlfaLS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Sama przyjemność patrzeć na takiego szczęśliwego Amika:loveu: Quote
karusiap Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 U Amiczka wszystko cudnie,kocha jezdzic autem i spacerowac:) Panstwo sa zakochani, on mysle,ze tez:) Quote
dorota1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 karusiap napisał(a):U Amiczka wszystko cudnie,kocha jezdzic autem i spacerowac:) Panstwo sa zakochani, on mysle,ze tez:) Ale fajnie:loveu: Właśnie miałam pytać, co u Amiczka;) Quote
Jagienka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No jasne, że super... tylko no wiecie.... nie ma w tym nic dziwnego, bo w Amiku nie da się nie zakochać :loveu: Quote
Mada:) Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Amik podczas odwiedzin: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW OD SZCZĘŚLIWEGO AMIKA!!! Quote
AlfaLS Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No nareszcie się doczekaliśmy wiadomości od naszego Amiczka kochanego. Ależ on jest szczęśliwy!!!!!!!!!! Super się ogląda takie fotki:multi:. Quote
Jagienka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Aleeee Amik :crazyeye::loveu: Słoneczko kochane, widze, że ma wszytsko co kocha... jest w centrum uwagi na spacerach, ma swoje zabawki, lata za piłką i może się do woli usmiechać do ludzi, którzy go kochają... ech... taki właśnie wymarzony dom dla Amika. Pozdrawiam serdecznie :loveu: Quote
kaja555 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 widziałam na włąsne oczy, Amik wypasiony, zadowolony i ma swój własny telefon napisany na adresówce :) Quote
Recommended Posts