Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noc Sylwestrową Amiś spędził w domu. Był troszke przestraszony, ale dzięki temu że mój tata z nim został, łagodniej to przeszedł. Amik zaczyna nam ufać, jednak czeka nas jeszcze troche pracy do osiągnięcia pełni sukcesu. Najwięcej czasu spędza na kanapie, praktycznie w ogóle z niej nie schodzi.;) Na spacery chodzi chętnie, jednak woli spacerować po znanych już mu ścieżkach. Chyba w schronisku/hoteliku był karmiony samymi smakołykami, bo u nas jest bardzo wybredny.:) Chcieliśmy psa,który nie będzie szczekał, jednak niepokoi nas fakt,że Amiś nie zaszczekał u nas ani razu. Mam parę zdjęć Amisia, ale nie pamiętam jak sie je wrzuca. Poproszę o instrukcję, albo kogoś chętnego, kto mógłby wrzucić te zdjęcia.;)

Posted

Hihihi kto nauczy psa szczekac:evil_lol:
faktycznie Amik szczekal tylko jak go wkurzyl inny pies,albo jak juz natychmiast chcial isc na spacer....kurcze i to naprawde baaardzo sporadycznie....takie nieszczekliwy pies:)

Posted

[Quote = karusiap; 13810485] hihihi kto nauczy psa szczekac:evil_lol:
faktycznie Amik szczekal jak tylko go wkurzyl inny pies, albo Natychmiast juz jak Chciał isc na spacer .... kurcze i to naprawde baaardzo sporadycznie .... takie nieszczekliwy pies:)[/ QUOTE]

nie szczekliwy pies! to super sprawa,w domu spokój przynajmniej

Posted

Izunia0520 napisał(a):
Noc Sylwestrową Amiś spędził w domu. Był troszke przestraszony, ale dzięki temu że mój tata z nim został, łagodniej to przeszedł. Amik zaczyna nam ufać, jednak czeka nas jeszcze troche pracy do osiągnięcia pełni sukcesu. Najwięcej czasu spędza na kanapie, praktycznie w ogóle z niej nie schodzi.;) Na spacery chodzi chętnie, jednak woli spacerować po znanych już mu ścieżkach. Chyba w schronisku/hoteliku był karmiony samymi smakołykami, bo u nas jest bardzo wybredny.:) Chcieliśmy psa,który nie będzie szczekał, jednak niepokoi nas fakt,że Amiś nie zaszczekał u nas ani razu. Mam parę zdjęć Amisia, ale nie pamiętam jak sie je wrzuca. Poproszę o instrukcję, albo kogoś chętnego, kto mógłby wrzucić te zdjęcia.;)

Matko jedyna toż to opis mojej Taruni z początkowego okresu jak do mnie przyjechała:crazyeye:. Ja rozumiem że oni czas jakiś byli w jednym boksie ale żeby aż tak podobne zachowania????????? A to razem uciekli z nowego domku a to problemy ze szczekaniem:evil_lol:. Ja pierwszy raz usłyszałam jak Tara szczeka chyba z pół roku po jej przyjeździe i to było dosłownie jedno szczeknięcie bo psi kolega na podwórku nie rozumiał, że ona sobie nie życzy jego zbyt bliskiego podchodzenia. Drugi szczek to jak byłyśmy w Tychach czyli 8 m-cy po adopcji. I był jeszcze jeden raz niedawno. I to tyle. Czyli trzy razy szczeknęła przez ponad rok:evil_lol: Ale że szczekać umie to wiedziałam bo czasem szczekała i szczeka przez sen:evil_lol:
Brak szczekania to test na przeczekanie. U Amika będzie szybciej niż u Tary bo nawet jak zginęli to Tara na 21 dni a Amik tylko na dzień:p Wytrwałości w oczekiwaniu i czekamy na zdjęcia rudaska:lol:

• 4 months later...
Posted

karusiap napisał(a):
U Amiczka wszystko cudnie,kocha jezdzic autem i spacerowac:)
Panstwo sa zakochani, on mysle,ze tez:)

Ale fajnie:loveu: Właśnie miałam pytać, co u Amiczka;)

• 2 months later...
Posted

Aleeee Amik :crazyeye::loveu:
Słoneczko kochane, widze, że ma wszytsko co kocha... jest w centrum uwagi na spacerach, ma swoje zabawki, lata za piłką i może się do woli usmiechać do ludzi, którzy go kochają... ech... taki właśnie wymarzony dom dla Amika.
Pozdrawiam serdecznie :loveu: